Wining & Dining aanbieding

Proefabonnement op Wining & Dining

Wining and Dining
Wining & Dining

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Maak nu kennis met Wining & Dining, hét blad voor fijnproevers, kookliefhebbers en levensgenieters. Indien je houdt van lekker uit eten gaan of om gewoon thuis vrienden, familie of andere genodigden te verrassen met originele culinaire gerechten vergezeld van mooie bijpassende wijnen is Wining & Dining het tijdschrift voor jou!

Wining and Dining heeft niet voor niets als ondertitel 'hét tijdschrift voor fijnproevers'. Het magazine staat vier keer per jaar boordevol smakelijke gerechten uit binnen- en buitenland; elk recept wordt daarbij uiteraard voorzien van zo perfect mogelijke wijnadviezen. Omdat Wining & Dining ieder kwartaal verschijnt leent het tijdschrift zich bij uitstek voor seizoenen en de daarbij behorende recepten, bereid met de beste ingrediënten en wijnen als hoofdthema. Daarbij omarmt Wining & Dining andere eetculturen en beproeft ze haar recepten uitgebreid in eigen keuken.

Ook wordt in het tijdschrift door middel van reportages speciale aandacht besteed aan diverse culinaire producten met bijbehorende recepten waarmee je direct aan de slag kan. Wining & Dining reist daarnaast regelmatig af naar wijnregio's om je op de hoogte te houden van de lekkerste wijnen en wijn+spijs combinaties die hieruit voortvloeien. Tot slot wordt in het blad ook volop aandacht besteed aan de nieuwste culinaire trends en blijf je op de hoogte van de nieuwste keukensnufjes, de lekkerste kookboeken, de beste rosé's, rode en witte wijnen en de leukste culinaire evenementen.

Deze aanbieding is alleen geldig in Nederland. Het proefabonnement loopt tot wederopzegging. Wining & Dining wordt uitgegeven door Millermedia, het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar.

Deel deze Wining & Dining aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Wining & Dining »
Titel: Wining & Dining
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in culinaire bladen

Het tijdschrift delicious.
delicious.
Proefabonnement: 3x delicious 22,50

delicious is hét tijdschrift voor mensen met een passie voor lekker eten en lekker leven met exclusieve gerechten van celebrity chefs. Neem nu een proefabonnement, geef het blad cadeau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 33% (inclusief specials)!
 elf recensiesUw besparing: 1,50

6%
korting
Van € 24,00 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Foodies
Foodies Magazine
3x Foodies 15,-

Foodies: hét magazine voor foodies. Met iedere maand bijzonder maar maakbare recepten, de nieuwste snufjes en de leukste kooktips en eetweetjes.
 Schrijf recensie Uw besparing: 5,37

26%
korting
Van € 20,37 voor € 15,-
 
Het tijdschrift Koken en Genieten
Koken & Genieten
12x Koken & Genieten 30,-

Koken & Genieten is een tijdschrift met iedere maand lekkere en gezonde recepten, overzichtelijk onderverdeeld in voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 11,88

28%
korting
Slechts2,50 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Seasons
Seasons
Proefabonnement: 3x Seasons 16,50

Seasons is het blad voor iedereen die van groen, rust en ruimte houdt. Neem een automatisch aflopend proefabonnement of kies voor een jaar- of 2-jarig abonnement met korting.
 elf recensiesUw besparing: 4,47

21%
korting
Van € 20,97 voor € 16,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Paleo Magazine
Paleo Magazine
4x Paleo Magazine 19,95

Paleo Magazine is het blad over de paleo manier van eten. Ieder nummer staat vol met de heerlijkste paleo-proof recepten en snacks.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 3,85

16%
korting
Van € 23,80 voor € 19,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Wining & Dining proefabonnement aanbieding, rubriek kooktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Leven in Frankrijk
proef abonnement
Leven in Frankrijk
De Smaak van Italië
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws