Zoobooks aanbieding

Proefabonnement op Zoobooks

Zoobooks  USA
Zoobooks

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Zoobooks magazine is een op een makkelijk te lezen manier geschreven en prachtig geïllustreerd Engelstalig blad waarvan zowel kinderen als ouders volop kunnen genieten. Iedere editie van dit dierentijdschrift voor kinderen vanaf een jaar of zes helpt leergierige basisschool-gangers die geïnteresseerd zijn in de dierenwereld om zeer veel verschillende diersoorten te leren kennen. Het blad is rijkelijk voorzien van schitterende fotografie, duidelijke illustraties en diagrammen, beschrijvingen en interactieve activiteitenpagina's. De eenvoudige uitleg en treffende foto's in Zoobooks zorgen ervoor dat wetenswaardigheden en feiten over dieren voor kinderen helemaal tot leven komen.

Zoobooks is educatief vermaak voor kinderen van plusminus 6 tot 12 jaar oud en kan al op vroege leeftijd ingezet worden als je je kind tweetalig opvoedt of graag snel met de Engelse taal kennis wil laten maken. Voor oudere kinderen die van jongs af aan Engels aangeboden hebben gekregen op school lukt het misschien zelfs wel om het blad zelfstandig of met minimale hulp van ouders of leraren te lezen.

In ieder nummer van Zoobooks staat een dier of diersoort (bijvoorbeeld spinnen, stinkdieren en hun verwanten of slangen) centraal. Het is echt de 'alles-wat-je-altijd-al-wilde-weten-maar-niet-wist-te-vinden' bron voor kinderen over dieren. De anatomie, leefomgeving, socialisatie en de ecologische rol van het dier of de soort die centraal staat wordt steeds uitgebreid verkend op een levendige en makkelijk te begrijpen manier.

Zoobooks verschijnt negen maal per jaar. Van januari tot en met februari en van september tot en met december maandelijks, in de periode daartussen tweemaandelijks.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift voor kinderen. Het niveau is zodanig dat kinderen die Engels als moedertaal hebben het vanaf een jaar of zes zelfstandig of met enige hulp zouden moeten kunnen lezen. Indien Engels als tweede taal geleerd wordt kan de vanaf-leeftijd waarvoor dit tijdschrift geschikt is dus enigszins afwijken.

Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur. Geef je het magazine cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging na een jaar vanzelf en krijg je een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Indien je gebruik wilt maken van het aanbod vermeld op deze pagina dan worden de bezorging en administratie van je abonnement verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Zoobooks verschijnt negen maal per jaar; het blad is een uitgave van Wildlife Education Ltd. te Peru, Illinois in de VS.

Deel deze Zoobooks aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Zoobooks »
Titel: Zoobooks
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in jeugdbladen

Het tijdschrift Donald Duck
Donald Duck Weekblad
Proefabonnement: 9x Donald Duck Weekblad 25,-

Lees Donald Duck, al sinds 1952 hét vrolijk weekblad, nu 9 weken op proef met korting, geef het tijdschrift cadeau of kies voor een voordelig jaarabonnement met korting, eventueel in combinatie met Donald Duck Extra en/of Donald Duck pockets!
 56 recensiesUw besparing: 4,25

15%
korting
Van € 29,25 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 9 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
Proefabonnement: 3x National Geographic Junior 11,-

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen!
 negen recensiesUw besparing: 1,75

14%
korting
Van € 12,75 voor € 11,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
De krant Kidsweek
Kidsweek
13 weken Kidsweek 20,-

Kidsweek, de krant voor jonge mensen van 7 t/m 12 jaar, staat iedere week vol serieus en grappig nieuws, dieren- en sportnieuws, strips en moppen.
 één recensieUw besparing: 9,90

33%
korting
Van € 29,90 voor € 20,-
 
Het tijdschrift Zo Zit Dat
Zo Zit Dat
Proefabonnement: 4x Zo Zit Dat 15,-

Zo Zit Dat is een maandblad dat speciaal gemaakt wordt voor nieuwsgierige kinderen. Neem nu een proefabonnement van vier, zeven of vijftien keer met korting oplopend tot 19% of geef cadeau. Stopt automatisch!
 vier recensiesUw besparing: 2,00

12%
korting
Van € 17,00 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Zoobooks proefabonnement aanbieding, rubriek jeugdtijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Wild van Freek
proef abonnement
Wild van Freek
National Geographic Junior
proef abonnement
National Geographic Junior
Vakantie Doeboek
abonnement
Vakantie Doeboek
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws