ZorgVisie aanbieding

Proefabonnement op ZorgVisie

ZorgVisie
Zorg Visie

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het tijdschrift ZorgVisie is hét vakblad voor mensen werkzaam in het beleid en management van alle sectoren van de zorg. ZorgVisie verschijnt maandelijks met nieuws, interviews, opinie, analyses en achtergronden met betrekking tot de zorg. Onderwerpen die worden aangesneden zijn onder meer de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten en andere wetgeving, concurrentie, ketenzorg en zorgketens, vermaatschappelijking van de zorg en zorgvernieuwing.

Naast de reguliere uitgave verschijnt vier keer per jaar een speciale editie van ZorgVisie waarin de redactie een bepaald thema in de zorg grondig onder de loep neemt. Ook verschijnt er iedere week als ondersteuning bij het maandelijkse magazine een gedrukte nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen. Hiermee bent u verzekerd van de meest recente vakinformatie waarop u uw beslissingen kunt baseren. Op het bijbehorende online platform www.zorgvisie.nl tenslotte vindt u nieuws en achtergronden in het kort.

Deze aanbieding is alleen geldig op adressen binnen Nederland. Het proefabonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging. Het cadeau-abonnement voor iemand anders stopt automatisch. Zorg Visie verschijnt twaalf keer per jaar als magazine, vier keer als bijlage en 46 keer als wekelijkse nieuwsbrief; het blad wordt uitgegeven door Reed Business Information BV / Elsevier Gezondheidszorg.

Deel deze ZorgVisie aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over ZorgVisie »
Titel: ZorgVisie
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Externe bron:
Zorgvisie portal

Meer proefabonnementen in verpleegkunde & zorg

Het blad PsychologieMagazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 15,-

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan.
 negentien recensiesUw besparing: 2,85

16%
korting
Van € 17,85 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
ZorgVisie proefabonnement aanbieding, rubriek zorg vakbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
HR Rendement
abonnement
HR Rendement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws