Celebrity recensie van Annemijn de Kort

Laat een beoordeling achter over Celebrity en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Celebrity recensie

Navigatie: « Celebrity recensie #9 | Celebrity recensie #11 »

Je mening geven? schrijf een recensie over Celebrity »

# 10 - Annemijn de Kort

Hip en veelzijdig

Waardering: 8 / 10
Celebrity
Word abonnee van Celebrity

Aanbieding


Samenvatting recensie
Celebrity blijft niet oppervlakkig, maar is een veelzijdig tijdschrift dat je maandelijks antwoord geeft op al je vragen over kleding, beauty en het leven.

Celebrity is een maandelijks tijdschrift dat gelezen wordt door vrouwen tussen de achttien en dertig jaar. Het heet Celebrity, omdat het in de eerste instantie gericht is op het leven, en vooral de stijl van de sterren ("celebrity's"). Vaak wordt er inspiratie geput uit de 'lifestyle' van een beroemdheid. Ook wordt deze persoon beoordeeld op goede of slechte smaak. Maar dat is niet alles, Celebrity blijft niet oppervlakkig. In elke editie wordt een uitgebreid interview gehouden met een al dan niet internationale ster, die tevens op de cover van het blad te zien is.

Ook worden er tips gegeven over de lifestyle en psyche van de doelgroep. Dit kan over alles gaan. Om maar wat te noemen: mannen, dieetadviezen, beautyproblemen, het krijgen van meer zelfvertrouwen.

In Celebrity wordt een minstens zo groot aantal pagina's aan het onderwerp "mode en shopping" besteed. Natuurlijk worden de laatste modetrends besproken, er worden ook vaak budgettips gegeven of tips over welke kleding bij welk figuur past. Ook wordt de look van een celebrity onder de loep genomen en wordt de inhoud van de kast van een lezeres geïnspecteerd.

Als extraatje geeft Celebrity je veel kansen om prijzen te winnen. Ook worden er flinke kortingen gegeven op bepaalde producten.

Tot slot zijn er een aantal vaste rubrieken, zoals bijvoorbeeld de horoscoop. Celebrity is een veelzijdig tijdschrift dat je antwoord geeft op al je levens-, kleding- en beautyvragen. Het leest lekker weg en is in handig pocketformaat. De vormgeving is helder en duidelijk en er staat voor elke vrouw wat wils in. Vooral de modereportages zijn erg kunstzinnig vormgegeven. Kortom: een hip en veelzijdig blad voor de jonge vrouw van nu!

Geef zelf je beoordeling over Celebrity »

Celebrity krijgt van de lezers gemiddeld een 8.7

Er zijn in totaal elf uitgebreide recensies geschreven voor het maandblad Celebrity, hierboven vind je recensie #10. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Celebrity recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over Celebrity

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Celebrity
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
3. Jouw mening over Celebrity

   Bekijk de richtlijnen voor het schrijven van een review

Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Andere aanbiedingen
CosmoGirl!
abonnement
CosmoGirl! proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws