JAN recensie van Heleen van de Ven
Home

JAN recensie

Navigeer: Eerste recensie | JAN recensie #2 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over JAN Magazine »

# 1 - Heleen van de Ven

Van Yes via Cosmopolitan naar JAN

Waardering: 8 / 10
JAN
Word abonnee van JAN

Aanbieding
Het tijdschrift JAN is dé no-nonsense glossy voor vrouwen vanaf 30 die een superdruk, overvol en soms ingewikkeld, maar fantastisch bestaan leiden. Neem nu een abonnement van 6 maanden, 1 of 2 jaar met korting oplopend tot 50% of geef het tijdschrift 3, 9 of 15 maal cadeau - alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch!


"Sex and the City werd mede mogelijk gemaakt door JAN" - dat trok mijn aandacht. Zou er dan toch een blad zijn voor 30-ers zoals ik? Na Yes en Cosmopolitan was er geen blad die mijn aandacht trok, tot ik JAN in de winkel zag liggen. En na twee nummers gelezen te hebben, weet ik het: een blad voor dertigers, of je nu getrouwd bent of niet, kinderen hebt of niet, gescheiden bent of niet, het lijkt voor elke dertiger goed.

Ik, bijna 34 jaar en getrouwd zonder kinderen, denk de laatste paar jaar wat meer na over mijn leven, mijn toekomst. Psychologische benaderingen van professionals en ervaringen van andere dertigers met hun kijk op het leven helpen mij verder en geven mij het gevoel er niet alleen voor te staan. Bedankt redactie van JAN voor dit gemakkelijk leesbare blad!

Geef zelf je mening over JAN Magazine »

JAN wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.8

Andere JAN recensies:
  1. 'Van Yes via Cosmopolitan naar JAN'
  2. 'Just Another Magazine?'
  3. 'Heerlijk blad om op te vreten'
  4. 'Ruimte voor diepgang'
  5. 'Recensie van AJK Knipschild'

Bekijk alle meningen over JAN »

Er zijn in totaal vijf uitgebreide recensies en negen korte reviews geschreven voor de glossy JAN, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je JAN Magazine recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over de glossy JAN

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op JAN? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het maandblad geven.

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Psychologie Magazine
proefabonnement
Psychologie Magazine proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws