Grande recensie van Marja Baars

Grande recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Grande »

# 1 - Marja Baars

Leuk tijdschrift met tips op velerlei gebied

Waardering: 8 / 10
Grande
Word abonnee van Grande

Aanbieding


Samenvatting recensie
Grande is een tijdschrift met onderwerpen, artikelen, tips en wetenwaardigheden op en over allerlei gebieden, zoals bijvoorbeeld ItaliŽ.

Eind maart heb ik mijn eerst Grande-tijdschrift in de boekhandel gekocht met als titel: "Ontdek Italië". Ik vind het een super tijdschrift. In het verleden kocht ik ook andere tijdschriften met betrekking tot alles over Italië. Want je zal maar een Italië-fan zijn geworden. Dan wil je er alles over lezen en weten.

Dit tijdschrift is leuk qua formaat met onderwerpen op velerlei gebied. Leuke artikelen en wetenswaardigheden. Onze eerstvolgende vakantie is een weekje Rome. En in deze uitgave lees je over hoe je als toerist lekker kunt genieten van de gastronomie van de Italianen. Het liefst zou ik midden tussen de Italianen van hun kookkunst en gastvrijheid willen genieten, maar daarvoor is mijn Italiaans nog beneden peil.

Daarnaast vind ik ook de kleinere artikelen zoals: Piazza en tips van de lezer erg leuk. Met interesse heb ik het artikel over "Slow Food" gelezen. Dit blad ga ik vast vaker kopen en wellicht neem ik er een abonnement op. Ga zo door!

Geef zelf je mening over Grande »

Grande wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.0

Er is één recensie geschreven voor het tijdschrift Grande, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Grande recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Grande

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Grande? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het maandblad geven.

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Grande
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws