Tijdschrift voor Coaching recensie van M.E. van Manen

Tijdschrift voor Coaching recensie

Navigeer: Eerste recensie | Tijdschrift voor Coaching recensie #2 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over TvC »

# 1 - M.E. van Manen

Boeiend blad over coaching

Waardering: 9 / 10
Tijdschrift voor Coaching
Word abonnee van Tijdschrift voor Coaching

Aanbieding


Samenvatting recensie
Het TvC is een boeiend blad met goede, overzichtelijke artikelen over coaching. Een tijdschrift waar je als hulpverlener graag een abonnement op wilt hebben.

Momenteel studeer ik "Maatschappelijk werk en Dienstverlening" in deeltijd. Fantastisch om dat te doen. Na een periode van zorg voor gezin en kinderen is het bijzonder om aan de studie te zijn. Mijn doel is mij in deze sector zelfstandig te vestigen. Het afstudeerjaar hoop ik te kunnen combineren met de studie mediator, dat maakt mijn beeld van een zelfstandige werkwijze compleet. Op grond van dit plan lees ik alles wat me kan helpen die kant op. Zo las ik bij vrienden het blad coaching. Voor de komende toets over systeembenadering las ik het nodige. Ik las exact waar we het in de studie over hebben. Het heeft me precies laten lezen waar we mee bezig zijn geweest en op getoetst gaan worden.

Behalve dit artikel boeide het blad me van de eerste tot de laatste bladzijde! Het tijdschrift heeft goede artikelen, zeer goed te lezen en overzichtelijk van opzet. Echt een blad waar je als hulpverlener een abonnement op wenst te hebben! Het is jammer dat ik niet gericht naar meerdere artikelen kan verwijzen maar het tijdschrift heeft mijn aandacht getrokken! Want op grond van het zien en het lezen in het blad coaching ben ik op internet gaan zoeken hoe ik me eventueel kan abonneren. Dat heb ik gevonden. Het is een heel bedrag en dat in combinatie met de studie en ons gezin ben ik gedwongen er over na te denken.

Het blad is het absoluut waard, daarom is het leuk dat ik al zoekend dit tegen kwam. Het geeft me in ieder geval de kans me uit te spreken dat ik het een kwalitatief en informatief zeer goed blad vind. Mijn studiegenoten zal ik ook zeker wijzen op het tijdschrift coaching!

Geef zelf je mening over TvC »

Tijdschrift voor Coaching wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.7

Andere Tijdschrift voor Coaching recensies:
  1. 'Boeiend blad over coaching'
  2. 'Inspirerende artikelen'

Bekijk alle meningen over Tijdschrift voor Coaching »

Er zijn in totaal twee uitgebreide recensies en één korte review geschreven voor het vakblad Tijdschrift voor Coaching, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je TvC recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het vakblad Tijdschrift voor Coaching

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Tijdschrift voor Coaching? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het blad geven.

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Tijdschrift voor Coaching
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
3. Jouw mening over Tijdschrift voor Coaching

   Bekijk de richtlijnen voor het schrijven van een review

Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
NRC Handelsblad
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
NRC Handelsblad proefabonnement
Volkskrant
proefabonnement
Volkskrant proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws