Happinez recensie van Jolanda Jaquet
Home

Happinez recensie

Navigeer: Eerste recensie | Happinez recensie #2 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Happinez »

# 1 - Jolanda Jaquet

Happinez terecht het tijdschrift van het jaar

Waardering: 9 / 10
Happinez
Word abonnee van Happinez

Aanbieding
Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 maanden op proef of geef het blad cadeau.


Happinez is terecht het tijdschrift van het jaar! Het is een blad dat je raakt, je aanspreekt en inspireert. De onderwerpen die behandeld worden gaan ons allemaal aan omdat ze te maken hebben met ons menszijn: o.a Kracht, Intuïtie, Groei, Balans, Liefde, Ruimte, Energie, Aandacht, Licht. Het magazine is makkelijk te lezen, ook als er dieper op de zaken ingegaan wordt. Voorbeelden van de inhoud zijn: interviews, boekrecensies, columns, kunst, cursussen en workshops, reizen, winkelen, wijsheden, psychologie en natuurlijk gezondheid en welzijn. En natuurlijk niet te vergeten: de prachtige foto's.

Voor mij is elk nummer tot nu toe een waar spiritueel genot geweest. Jammer dat het blad maar 1x in de twee maanden uitkomt. Happinez is een tijdschrift dat zich heel goed cadeau laat geven.

Geef zelf je mening over Happinez »

Happinez wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.7

Er zijn in totaal veertien uitgebreide recensies en 44 korte reviews geschreven voor het tijdschrift Happinez, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Happinez recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Happinez

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Happinez? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het blad geven.

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Happinez
abonnement kado
Happinez abonnement kado
Psychologie Magazine
proefabonnement
Psychologie Magazine proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws