Runner's World recensie van Herma Makkink
Home

Laat een beoordeling achter over Runner's World en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Runner's World recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Runner's World »

# 1 - Herma Makkink
Waardering: 8 / 10
Runner's World
Word abonnee van Runner's World

Aanbieding
Runner's World is het tijdschrift voor hardlopers dat elke maand boordevol informatie over de fantastische loopsport staat. Neem nu een abonnement van 6 (een half jaar), 11 (1 jaar) of 22 (2 jaar) nummers met korting tot 44% of geef het blad 3, 8 of 13x cadeau aan een hardloop-fanaat! Alle abonnementen omvatten de papieren editie inclusief digitaal lezen op je tablet of telefoon met de Tijdschrift.nl app.


Ik ben door een vriend aan een Runner's World blad gekomen. Ik vind het erg duidelijk en er staan goede tips in, vooral voor een beginnende loper zoals ik ben.

De verschillende onderwerpen die behandeld worden maken dat het een leuk en leerzaam blad is. De tips die het geeft hoe je moet beginnen en wat je bijvoorbeeld moet drinken tijdens een hardloopwedstrijd zijn makkelijk te lezen en voor iedereen aan te raden om op te volgen. Ook de agenda met loopevenementen maken dat je je makkelijker ergens voor gaat inschrijven.

Ik hoop nog lang van het blad gebruik te maken en de tips op te volgen. Ik wens iedereen een gezond en sportief 2007 toe.

Groetjes
Herma

Geef zelf je mening over Runner's World »

Runner's World wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.0

Er is één recensie en drie korte reviews geschreven voor het tijdschrift Runner's World, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Runner's World recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Runner's World

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Runner's World? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het maandblad geven.

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws