Televizier recensie van E. Braams

Laat een beoordeling achter over Televizier en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Televizier recensie

Navigeren: « Televizier recensie #1 | Televizier recensie #3 »

Meningen gezocht: schrijf een recensie over Televizier »

# 2 - E. Braams

Prijs / kwaliteitsverhouding

Waardering: 6 / 10
Televizier
Word abonnee van Televizier

Aanbieding
Televizier, het programmablad van de AVRO, biedt elke week veel informatie over films, sterren, soaps en series. Neem nu een jaarabonnement met 53% korting op het normale jaartarief of profiteer langer en zet deze mooie korting voor 2 of zelfs 3 jaar vast!


Mijn ouders zijn sinds ik kan heugen al lid van de Televizier. Toen ik tien jaar geleden mijn eigen huisje kreeg en ook een gids moest hebben was het, na een aantal andere gidsen te hebben geprobeerd, een fijn en vertrouwd en vooral overzichtelijk gevoel om zelf ook de Televizier in huis te hebben.

Echter nu het het Internet zoveel gratis tvgids(en).nl heeft schrok ik voor het eerst voor het bedrag dat ik in feite betaal voor mijn blad. Want € 55,70 is een hoop geld als je bedenkt dat je het blad voor gemiddeld nog geen of onder de € 2,00 los kan kopen. Dat scheelt dus mooi € 2,64 of of meer als je hem voor de adviesprijs kan kopen. Dus ik voel me een beetje genomen. In feite betaal je 122 gulden voor iets waar je gratis aan kan komen als je een PC hebt. Voor mij is dit dus ook het laatste jaar dat ik zo'n hoop geld betaal voor een stukje programmaoverzicht en achtergrondinformatie van mensen waar ik niets mee heb. En voor die puzzel koop ik wel een een echt puzzel boekje. Voor € 55,70 heb je een hoop puzzelboekjes hoor. Nee, ik ben klaar met de Televizier.

Als ik die andere reacties lees van mensen bekruipt me zelfs het gevoel dat er mensen van de redactie hun eigen blad proberen overeind te houden dor positieve reviews te schrijven. Misschien ook niet, maar de antwoorden gaan nergens over. Tijdens een gemiddeld uurtje TV kijken haal ik meer gratis informatie op dan door de hele Televizier door te bladeren.

Ik klink misschien wat negatief, maar ik vindt het totaal niet meer in verhouding met waar ik voor betaal en wat ik er voor terug krijg. Ik ben echt wakker geschrokken van het jaarbedrag. Want ik krijg natuurlijk pas de verlenging abonnement brief als ik niet meer kan opzeggen. Lekker is dat. Als het echt een goede gids is dan stuur je je verlenging binnen de opzegtermijn en dan zullen de echte leden toch wel blijven. Maar nee, dat zullen ze nooit durven. Dus geniet nog maar van mijn € 55,70 Televizier. Volgend jaar krijg je die van mij niet meer.

Geef zelf je oordeel over Televizier »

Televizier krijgt van de lezers gemiddeld een 7.3

Er zijn in totaal vier uitgebreide recensies geschreven voor het programmablad Televizier, hierboven vind je recensie #2. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Televizier recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over Televizier

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Televizier
Televizier
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
3. Jouw mening over Televizier

   Bekijk de richtlijnen voor het schrijven van een review

Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws