TrosKompas recensie van Anoniem
Home

Laat een beoordeling achter over TrosKompas en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

TrosKompas recensie

Navigeer: Eerste recensie | TrosKompas recensie #2 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Tros Kompas »

# 1 - Anoniem
Waardering: 3 / 10
TrosKompas
Word abonnee van TrosKompas

Aanbieding
TrosKompas brengt iedere week het complete programmaoverzicht, filmrecensies in FilmKompas, interviews en columns van o.a. Antoinette Hertsenberg en Freek Vonk. Probeer TrosKompas een jaar met 42% korting. U ontvangt naar keuze een HEMA cadeaukaart ter waarde van 10 euro of een BOL.com cadeaubon t.w.v. 10 euro. Of kies voor een jaarabonnement zonder cadeau voor de helft van de normale prijs!


Tros Kompas. Tsja wat valt er eigenlijk voor goeds over te zeggen: Hij is klein, maar dat kan ook als een nadeel gezien worden. Omdat veel oudere mensen de tros kompas lezen moeten ze hun bril ervoor opzetten.

De Tros kompas bericht verder foutief over het genre van de getoonde film. Bijvoorbeeld: vanavond zou de Speelfilm the Big Lebowski vertoond worden volgens jullie. En ik zie tot mijn grote verbazing dat er een of andere b film in de plaats van deze zogenaamde drama vertoond wordt, want zo noemt die zogenaamde criticus van jullie de humor actiefilm the Big Lebowski. Verder zou ook eerder op de avond de film Get Shorty vertoond worden, maar wat schetst mijn verbazing alweer... precies geen Get Shorty.

P.S. Ik vind jullie interviews strips en horoscoops plus internet tips wel ok.

Geef zelf je mening over Tros Kompas »

TrosKompas wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 7.2

Er zijn in totaal acht uitgebreide recensies en 57 korte reviews geschreven voor de tv gids TrosKompas, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Tros Kompas recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over de tv gids TrosKompas

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op TrosKompas? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het programmablad geven.

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Quest
abonnement
Quest proefabonnement
Story
proefabonnement
Story proefabonnement
TV Krant
abonnement
TV Krant proefabonnement
Libelle
proefabonnement
Libelle proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws