Welkomstgeschenk bij MAX Magazine: het boek "Een koning om in te lijsten"

Boek over Willem-Alexander cadeau bij MAX Magazine

Een koning om in te lijsten

Het boek "Een koning om in te lijsten" is een prachtig geïllustreerd boek dat ter ere van de vijfstige verjaardag van Koning Willem-Alexander is uitgebracht. Dit boek krijgt u nu cadeau bij een abonnement van een jaar op MAX Magazine!

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

Het boek Willem-Alexander: Een koning om in te lijstenOntvang nu tijdelijk een leuk welkomstgeschenk bij MAX Magazine, het programmablad en lifestyle magazine van Omroep MAX! Bent u toe aan een nieuwe tv gids dan is nu het moment om toe te slaan: bij een jaarabonnement op MAX Magazine krijgt u naast een fijne korting van 18% ten opzichte van losse edities het boek "Een koning om in te lijsten" over het leven van koning Willem-Alexander cadeau!

MAX Magazine cover

De actie van MAX Magazine + boek cadeau

Wat houdt deze aanbieding precies in? Ten eerste krijgt u een jaar lang extra voordelig MAX Magazine iedere week in de bus: een fijne tv gids met een groter lettertype dan andere programmabladen over het algemeen hanteren. Naast uitgebreide overzichten van de radio- en tv programmering voor de komende week bevat het blad ook artikelen en vaste rubrieken over onder andere gezondheid, reizen en uitjes, cultuur, geschiedenis en financiële zaken zoals pensioen, (zorg)verzekeringen en schenkingen. Uiteraard zijn er ook de nodige puzzels en columns van onder andere de MAX-presentatoren Myrna Goossen en Jan Slagter. De kosten van het jaarabonnement bedragen € 39,95, wat neerkomt op een bedrag van slechts 77 cent per week. In de winkel kost MAX Magazine momenteel 94 cent, dat betekent dus een korting op aanschaf van losse nummers van 18%. Als extraatje krijgt u nu dus tijdelijk ook het boek over koning Willem-Alexander cadeau met een winkelwaarde van 19 euro 95.

Een koning om in te lijsten

Het boek "Een koning om in te lijsten" is een boek dat ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de koning is geschreven. Dit prachtig geïllustreerde werk van schrijfster Marjolein Westerterp telt maar liefst 312 pagina's. Niet alleen Willem-Alexander Claus George Ferdinand, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg, in de volksmond ook wel eens afgekort als Koning WA, krijgt de nodige aandacht. Het is namelijk een boek over de geschiedenis van het koningshuis en het Koninkrijk der Nederlanden van de afgelopen vijftig jaar. Veel hoofdstukken gaan dus voor een groot deel ook over het gezin waarbinnen hij samen met zijn broers Friso en Constantijn liefdevol werd grootgebracht en waarin moeder Beatrix een sleutelrol speelde.

Het leven van Willem-Alexander als kind, koppige puber en student geschiedenis in Leiden wordt in het eerste deel uitgebreid in woord en beeld gebracht, en daarna volgt natuurlijk het leven van de koning als volwassen man. Zijn eerste ontmoeting met koningin Máxima, in 1999 op de Spaanse jaarmarkt in Sevilla, was het begin van vele mooie jaren met als hoogtepunten natuurlijk de geboorte van 'de drie A's: de prinsessen Amalia, Ariane en Alexia. Wat is het geheim van Willem-Alexander's gelukkige huwelijk met Máxima? Wat wil hij uitdragen met zijn koningschap? Hoe worden de drie prinsessen opgevoed? U leest het allemaal in dit schitterende portret van een koning om in te lijsten.

Wilt u liever eerst een kortlopend proefabonnement op MAX Magazine? Dat kan ook: op het moment hebben we een aanbieding van 12 weken voor 10 euro. Hierbij krijgt u geen welkomstgeschenk. Ook voor andere tv gidsen hebben we met enige regelmaat scherpe aanbiedingen. Dit aanbod varieert geregeld, het loont dus de moeite om de pagina met tvgids acties in de gaten te houden.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws