De abonnementstarieven van Dagblad de Limburger

Wat kost een abonnement op de Limburger?

Alle tarieven op een rijtje

Wat zijn de kosten van een abonnement op Dagblad de Limburger, de regiokrant voor de provincie Limburg? In dit artikel vindt u de lopende actietarieven van de Limburger voor alle abonnementsvormen: Compleet, Zaterdag + Digitaal en 100% digitaal.

Voorpagina De LimburgerDagblad de Limburger leest u al vanaf 10 euro 95 per maand. Heeft u eerst liever een proefabonnement dat automatisch stopt zodat u vrijblijvend én met korting kennis kunt maken met deze regionale krant voor de provincie Limburg? Dat kan al vanaf een tientje. In het overzicht hieronder hebben we alle tarieven van proefabonnementen (tabel 1) en de kosten per maand van vaste abonnementen (tabel 2), zowel Compleet, zaterdag plus digitaal als 100% digitaal, voor u op een rijtje gezet. De tabellen zijn makkelijk te sorteren op door op de titel van een kolom, bijvoorbeeld prijs per maand of korting, te klikken.

Dagblad de Limburger op proef

Dagblad de Limburger proefabonnementen
Alle dagen digitaal én zaterdag op papier 5 weken 12,50 57%
Alle dagen digitaal én zaterdag op papier 13 weken 32,50 57%
Compleet (ma-za op papier en digitaal) 5 weken 15,- 75%
Compleet (ma-za op papier en digitaal) 13 weken 39,- 75%
Digitaal 5 weken 10,- 52%
Digitaal 13 weken 26,- 52%

De beste deal bij de proefabonnementen is met 75% korting 5 weken voor 15,- of 13 weken voor 39,-. Het voordeligst bent u uit met vijf weken volledig digitaal voor slechts 10 euro. Het zaterdag + digitaal proefabonnement zit zowel qua korting als qua prijs tussen Compleet en Digitaal in: voor slechts 2,50 per week kunt u 5 of 13 weken de Limburger de hele week digitaal en 's zaterdags op papier lezen.

Abonnementsprijzen 1 of 2 jaar Dagblad de Limburger

Dagblad de Limburger jaarabonnementen: kosten per maand
Alle dagen digitaal én zaterdag op papier 1 of 2 jaar 19,95 20%
Compleet (ma-za op papier en digitaal) 1 of 2 jaar 24,95 29%
Volledig digitaal 1 of 2 jaar 10,95 39%

Zoals u kunt zien heeft Dagblad de Limburger op het moment zeer scherpe actietarieven voor nieuwe abonnees. Voor slechts 3 euro per week krijgt u de krant vijf weken op proef: iedere dag in de bus en digitale toegang. Kiest u voor dertien weken dan geniet u gedurende langere tijd liefst 75% korting*. Kiest u in deze abonnementsvorm voor een jaarabonnement dan krijgt u 39% korting** op het normale tarief: slechts 24,95 per maand ofwel 5,76 per week.

Alle actietarieven van de Limburger op een rijtje

Leest u de papieren krant eigenlijk alleen maar 's weekends omdat u door de week weinig tijd heeft? Dan is het zaterdag+ abonnement een goede optie. Voor slechts 2,50 per week kunt u nu naar keuze 5 weken of een kwartaal de formule zaterdag+digitaal uitproberen. Hierbij leest u de hele week sowieso digitaal via de apps voor tablets, telefoons en op uw computer via de website van de Limburger en krijgt u op zaterdag de papieren editie inclusief L-magazine. Een jaarabonnement zaterdag+digitaal is er al voor 19,95 per maand (4,60 per week).

Het is ook mogelijk om Dagblad de Limburger geheel digitaal te lezen. Bij deze abonnementsvorm krijgt u geen papieren krant meer maar leest u iedere dag, wanneer het u schikt en waar u ook bent, het nieuws digitaal. Op proef kan dit momenteel al voor 2 euro per week waarbij u ook weer de keuze heeft tussen 5 of 13 weken. Kiest u voor een jaar dan leest u voor slechts 42 cent per editie dagelijks digitaal.

U ziet het: dit is hét moment om voordelig de krant uit te proberen voor korte of langere tijd. Tip: Voor de jaarabonnementen kunt u de korting desgewenst ook 2 jaar vastzetten: zo profiteert u nog langer van de actietarieven!

* Korting van de proefabonnementen is berekend ten opzichte van de prijs van losse nummers.
** Korting van de jaarabonnementen is berekend ten opzichte van het op het moment geldende reguliere abonnementstarief.

Deel dit artikel:

Bladen

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws