International Piano aanbieding

Proefabonnement op International Piano

International Piano
International Piano Magazine  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Britse tijdschrift International Piano magazine is hét blad voor de liefhebber van piano's en pianomuziek. Deze unieke tweemaandelijkse uitgave wordt gemaakt voor en is geliefd bij pianisten en kieskeurige fans van pianomuziek over de gehele wereld.

In ieder nummer van International Piano magazine vindt u interviews met vooraanstaande pianisten en aanstormend talent, tips om het beste uit een uitvoering te halen, nieuws, aan piano en pianomuziek gerelateerde achtergrondartikelen, analyse en commentaren.

U wordt verrast door exclusieve uitleg van muzikanten, uitgebreide artikelen met betrekking tot opnames en registraties van pianomuziek, masterclasses over speeltechniek (denk hierbij onder meer aan een correcte zithouding, vingerzetting en gebruik van de pedalen), en verslagen van concerten, muziekfestivals en wedstrijden van over de gehele wereld.

In de zeer uitgebreide rubriek met recensies worden de nieuwste opnames op cd en dvd, boeken, bladmuziek en concerten beoordeeld. Daarnaast gaat iedere editie van het tijdschrift vergezeld van gratis bladmuziek - vaak zeldzame of pas uitgebrachte werken - die u aan uw verzameling toe kunt voegen.

Wat heb je nodig om een geweldige correpetitor te worden? Wat beweegt de sensationele jonge Chinese pianiste Yuja Wang? Wat heeft het Duitse pianomerk Bechstein de komende tijd voor vernieuwingen in het vat? Hoe maak je het oefenen van toonladders leuk? Waarom is het belangrijk om de mechanismen van muziek te begrijpen? Hoe kun je leren om Indiase ragas en gebroken akkoorden te spelen op de piano? Waarom heeft de Israëlische pianist Boris Giltburg zo'n diepgewortelde liefde voor de Russische cultuur en de muziek van Rachmaninov in het bijzonder? Wat zijn de beste in-oor koptelefoons geschikt voor audiofielen? Wat zijn de positieve kanten en keerzijden van piano concoursen? Over dit soort onderwerpen en meer leest u iedere twee maanden alles in International Piano Magazine.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad. Het abonnement geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt via e-mail (service@engelsebladen.nl), een telefoontje of brief aan de distributeur, automatisch verlengd. Geeft u het tijdschrift cadeau dan geldt de automatische verlenging niet en krijgt u na een jaar een vrijblijvend aanbod om te verlengen met nog een jaar. Indien u gebruik maakt van de actie op deze pagina dan worden de bezorging en administratie van uw abonnement geregeld door Global Magazines BV te Wageningen. International Piano Magazine verschijnt zes keer per jaar; het blad is een uitgave van Rhinegold Publishing Ltd gevestigd te Londen.

Deel deze International Piano aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over International Piano »
Titel: International Piano
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in muziekbladen

Het tijdschrift Jazzism
Jazzism
6x Jazzism 31,50

Jazzism is hét magazine over de wereld van jazz, blues, soul, latin en wereldmuziek. Neem nu een abonnement op hét jazzblad!
 zes recensiesUw besparing: 15,90

34%
korting
Slechts5,25 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Luister
Luister
8x Luister 49,50

Luister is hét tijdschrift voor de kritische liefhebber van klassieke muziek.
 één recensieUw besparing: 22,42

31%
korting
Slechts6,19 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Scènes
Scènes
6x Scènes 19,95

Lees alles over de wereld op en achter het Nederlandse theater met een abonnement op theatermagazine Scènes!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 15,75

44%
korting
Van € 35,70 voor € 19,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
International Piano proefabonnement aanbieding, rubriek muziek tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Het Parool
proef abonnement
Het Parool
Trouw Dagblad
proef abonnement
Trouw Dagblad
Dans
abonnement
Dans
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws