Obstacle Race abonnement aanbieding
Abonnement op het blad Obstacle Race
Obstacle Race magazine is het tijdschrift voor de OCR community wereldwijd, met tips met betrekking tot training, voorbereiding en voeding, interviews, reviews van uitrusting en nog veel meer!
voor 17,92per blad!
 United Kingdom
Editie: Verenigd Koninkrijk
Taal: Engels

Abonnement op Obstacle Race

Obstacle Race
Alle Obstacle Race abonnement aanbiedingen
  1. 6x Obstacle Race 107,50
    jaarabonnement
    Beste deal
  2. 6x Obstacle Race 107,50
    cadeau abonnement (stopt automatisch)
Obstacle Race leest u nu al vanaf 107.50
Aanbieding Korting   Soort abonnement
6 nummers 107,50   Vraag aan doorlopend
6 nummers cadeau 107,50   Vraag aan aflopend, kado

Obstacle Race magazine is een Brits tijdschrift voor de obstacle race gemeenschap. Iedereen die in het weekend regelmatig aan een obstacle (OCR) of survical race meedoet of op zoek is naar een gezonde dosis avontuur (en vette blubber en andere natuurlijke elementen en obstakels om rennend of kruipend te ondergaan) zou dit blad op de leestafel moeten hebben liggen.

In iedere editie van Obstacle Race magazine wordt er aan de vele facetten van obstacle runs aandacht besteed en kan iedereen, van de geharde professionele sporter tot de beginner en newbie aan toe, iets van zijn of haar gading vinden. Het tijdschrift staat vol met tips met betrekking tot voorbereiding en training (op het vlak van conditie, kracht én techniek), reviews van dingen die je echt nodig hebt of die gewoon handig zijn, inspirerende interviews met en artikelen over mannen en vrouwen uit de OCR-wereld die de uitdaging met zichzelf en anderen graag aangaan, speciale reportages en nog veel meer. Met behulp van alle informatie in het blad zul je goed voorbereid en topfit aan de komende obstacle races en mud runs bij jou in de buurt deel kunnen nemen.

Hoe ziet de toekomst van OCR, een sport die steeds volwassener wordt, er uit? Hoe presteren de nieuwste cross-, trail, obstacle run en survival run schoenen van Salomon, Inov-8 en andere merken die zich specialiseren in lichte schoenen met goede grip die snel water af kunnen voeren? Welke TRX suspension training oefeningen zijn goed voor je prestaties op het parcours? Met welke voeding vlieg je straks door de modder heen en wat kun je voor een race juist beter laten staan? Wat heb je aan uitrusting nodig voor zijdelings aan obstacle running gerelateerde sporten als openwaterzwemmen en bikepacking? Hoe kun je naast je lichaam ook je brein trainen en zo makkelijker in de mentale staat die bekend staat als 'the zone' komen? Hoe belangrijk is het om, als je het regelmatig doen van obstakellopen wilt combineren met een (bijvoorbeeld door je werk verplicht) zittend bestaan, te bewegen tijdens kantooruren? En wat kun je op en tijdens je werk zoal doen zonder dat je collega's je raar gaan aankijken of je baas je vertelt dat je op zoek mag gaan naar een andere werkgever? Over dit soort dingen en meer lees je iedere twee maanden in Obstacle Race magazine!

Kortom: ben je op zoek naar je volgende grote fysieke danwel mentale obstakel-uitdaging of doe je liever zo af en toe een (kortere) race waarvan je al weet dat je de moeilijkheidsgraad goed aan kunt en vind je het daarnaast gewoon leuk om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws in de wereld van obstacle racing? Het maakt niet uit op wat voor manier en met welke frequentie je deelneemt aan deze supergezonde en adrenalineverhogende sportevenementen - Obstacle Race magazine zal je hoe dan ook aanspreken als je bij tijd en wijle graag door de modder rolt! Tip: je kunt het tijdschrift natuurlijk ook cadeau geven aan een fanatieke obstacle runner in de familie of vriendenkring.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste actieperiode en binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Als je het abonnement cadeau geeft aan iemand anders stopt de bezorging automatisch en krijg je na het eerste jaar een vrijblijvend aanbod om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), een telefoontje of een brief aan de distributeur. Als je gebruik wilt maken van de aanbieding genoemd op deze pagina dan worden de distributie en administratie van je abonnement verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Obstacle Race Magazine verschijnt zes keer per jaar; het blad is een uitgave van Newco Media Group gevestigd in St. Ives, Cambridgeshire in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Obstacle Race aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Obstacle Race »
Titel: Obstacle Race
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle Obstacle Race magazine kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - 6x Obstacle Race magazine € 107,50  stopt automatisch: nee

Van
107,50
Voor107,50

Zes keer Obstacle Race magazine voor 107,50.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 6x Obstacle Race magazine cadeau € 107,50  stopt automatisch: ja

Van
107,50
Voor107,50

Geef Obstacle Race magazine nu een jaar lang cadeau aan een fervent obstacle- of survival runner. Het cadeau-abonnement stopt automatisch!

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Stuur deze Obstacle Race aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op Obstacle Race toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

Obstacle Race aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in sportbladen

Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
Proefabonnement: 3x Helden Magazine 17,50

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,35

27%
korting
Van € 23,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Fiets
Fiets
Proefabonnement: 3x Fiets 15,-

Maak voordelig kennis met het race- en MTB tijdschrift Fiets. Het proefabonnement stopt automatisch!
 één recensieUw besparing: 4,35

22%
korting
Van € 19,35 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Men's Health
Men's Health
3x Men's Health 14,-

Wil je die eeuwige zwembandjes kwijt? Of wil je keiharde spieren? Neem dan een abonnement op Men's Health.
 twee recensiesUw besparing: 3,85

22%
korting
Van € 17,85 voor € 14,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
Obstacle Race abonnement aanbieding, rubriek sporttijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Trail Running
abonnement
Trail Running
Men's Running
abonnement
Men's Running
220 Triathlon
abonnement
220 Triathlon
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws