SOUL Magazine proefabonnement aanbieding
Home

Proefabonnement op SOUL Magazine

 Tot 66% korting 
Proefabonnement: 2x SOUL Magazine
SOUL Magazine

SOUL Magazine is een luxe en lekker dik 3-in-1 crossover blad/bookazine over snowboarden, skiën en surfen. Met motiverende en inspirerende reportages en beelden uit binnen- en buitenland, tips, de nieuwste materialen en nog veel meer. Neem nu een proefabonnement of vast abonnement met korting oplopend tot 66%.

Bekijk de actie »
Dit proefabonnement stopt automatisch
SOUL Magazine logo

Alle SOUL Magazine abonnement aanbiedingen

 1. 2x SOUL Magazine 15,-
  proefabonnement57% - stopt automatisch
 2. 4x SOUL Magazine 25,-
  2-jarig abonnement64%
  Meest gekozen
 3. 6x SOUL Magazine 36,-
  3-jarig abonnement66%
      Meeste voordeel - 66% korting

SOUL Magazine lees je nu al vanaf € 15.00 - profiteer van tot maximaal 66% korting op dit tijdschrift!

Aanbieding Korting Bestel Soort abonnement
2 nummers 15,- 57% Bestel aflopend
4 nummers 25,- 64% Bestel doorlopend
6 nummers 36,- 66% Bestel doorlopend

SOUL magazine is een twee keer per jaar verschijnend luxe tijdschrift met de uitstraling en de hoge bewaarfactor van een boek: iedere editie is maar liefst 184 pagina's dik en gaat over buitensporten in zeer brede zin. Geen wonder, want het blad is ontstaat uit het samenvoegen van 6|SURF magazine, White Freeski magazine en Taste Snowboard magazine. SOUL magazine wordt dus gemaakt voor zowel de skiër, snowboarder als surfer: stuk voor stuk buitenmensen die genieten van 'buiten spelen' en het enorme gevoel van vrijheid waarmee het buiten sporten vaak gepaard gaat. Heerlijk anoniem opgaan in de natuur, je grenzen opzoeken en wellicht verleggen, de adrenalinekick beleven of juist dat gevoel van rust en één zijn met de natuur ervaren, bewust leven en laten leven - kortom het onbetaalbare gevoel van (uitdagende) outdoor sporten.

Ooit, in een al weer ver verleden, waren er duidelijke grenzen tussen de buitensporten aan te geven. Vandaag de dag zijn deze allang vervaagd, en dat is maar goed ook. Want stel dat er eens een keer geen sneeuw ligt, wat moet je dan met je ski's of snowboard? Als het aan de makers van SOUL ligt, ren dan eens een keer die berg op, cross naar beneden, beklim die rots, doe je wetsuit aan en zwem naar dat eiland of duik naar de bodem. Dagje rustig(er) aan doen? Pak dan de fiets of de kano, of doe gewoon even lekker helemaal niets en lees over je favorieten sport(en) in SOUL magazine.

Onder het motto #OUTSIDEISFREE levert de redactie van SOUL magazine twee keer per jaar een schitterend blad af waarin het gevoel en de beleving achter de sporten centraal staat. Daarbij maakt het niet uit op welk niveau je zit: voor zowel de beginner als de gevorderde skiër, surfer en snowboarder is er genoeg informatie, motivatie en inspiratie uit het tijdschrift te halen. Met artikelen, reportages en schitterende foto's uit zowel binnen- als buitenland blijf je als abonnee helemaal op de hoogte en pik je direct mee wat de beste materialen en nieuwste trends zijn. Daarnaast krijg je natuurlijk veel tips, lees je achtergronden en krijg je informatie over de evenementen die de komende tijd op stapel staan in zowel Nederland als het buitenland.

Het proefabonnement van 2 nummers voor 15 euro stopt automatisch. De overige abonnementen van 4 nummers 25,- en 6 nummers 36,- zijn tot wederopzegging en worden na de eerste termijn automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vanaf dat moment opzegbaar zijn per verschijningstermijn van het tijdschrift. SOUL magazine is een uitgave van Soul Media, het blad verschijnt twee maal per jaar.

Deel deze SOUL Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over SOUL Magazine »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele SOUL Magazine acties met korting

Aanbieding 1 - Proefabonnement: 2x SOUL Magazine  stopt automatisch: ja

Van
35,00
Voor15,00
Korting57 %
57%
korting

Twee keer SOUL Magazine voor 15,00. Het proefabonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 4x SOUL Magazine € 25,-  stopt automatisch: nee

Van
70,00
Voor25,00
Korting64 %
64%
korting

Lees SOUL Magazine nu de eerste vier keer voor slechts 25 euro. Dat betekent maar liefst 70% korting op de prijs van losse nummers!

Vraag aan

Aanbieding 3 - 6x SOUL Magazine € 36,-  stopt automatisch: nee

Van
105,00
Voor36,00
Korting66 %
66%
korting

Lees SOUL Magazine nu drie jaar lang (zes edities) voor slechts 6 euro per nummer!

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Meer abonnementen in sportbladen

Het tijdschrift Runner's World
Runner's World
6x Runner's World 34,99

Runner's World is het tijdschrift voor hardlopers dat elke maand boordevol informatie over de fantastische loopsport staat. Neem nu een abonnement van 6 (een half jaar), 11 (1 jaar) of 22 (2 jaar) nummers met korting tot 44% of geef het blad 3, 8 of 13x cadeau aan een hardloop-fanaat! Alle abonnementen omvatten de papieren editie inclusief digitaal lezen op je tablet of telefoon met de Tijdschrift.nl app.
 vier recensiesUw besparing: 11,93

25%
korting
Slechts5,83 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
Proefabonnement: 3x Helden Magazine 24,99

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen. Leer de mens achter de topsporter kennen met een proefabonnement van 3 nummers of een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 39%. Het is ook mogelijk het blad 3 of 5 maal cadeau te geven - alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch!
 Schrijf recensie Uw besparing: 9,48

28%
korting
Van € 34,47 voor € 24,99
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Men's Health
Men's Health
6x Men's Health 34,99

Wil je die eeuwige zwembandjes kwijt? Of wil je keiharde spieren? Neem dan een abonnement op Men's Health. Kies voor een half jaar, 1 of 2 jaar met korting oplopend tot 48% of geef Men's Health 3, 5 of 9 keer cadeau - alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch!
 twee recensiesUw besparing: 8,45

19%
korting
Slechts5,83 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
SOUL Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek sporttijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws