Scientific American Magazine aanbieding

Proefabonnement op Scientific American Magazine

Scientific American Magazine
SciAm  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het tijdschrift Scientific American Magazine is één van de meest bekende internationale tijdschriften op het gebied van de wetenschap. Scientific American houdt haar lezers iedere maand op de hoogte van alles wat de wetenschap vandaag de dag en in de nabije toekomst te bieden heeft. Het blad belicht de essentiële rol van wetenschappelijke ontdekkingen op het gebied van gezondheid, geneeskunde, natuurkunde, technologie, wiskunde, scheikunde, aarde, ruimte, milieu, energie, archeologie, psychologie en economie.

Een selectie van de onderwerpen en thema's die je regelmatig in SciAm kunt vinden:

  • Zonne energie en windenergie - hoe gaan we in de toekomst overschakelen van olie, gas en steenkool naar alternatieve, milieuvriendelijker energiebronnen?
  • Ontdekkingen en vorderingen op het gebied van gezondheid - hoe kunnen we succesvolle vaccins en behandelingen ontwikkelen tegen (dodelijke) ziekten als HIV, kanker, dementie en auto-immuun ziekten?
  • Ruimevaart, het heelal en buitenaardse levensvormen - artikelen over Mars, Jupiter, de rest van ons zonnestelsel en het heelal, astrofysica, microzwaartekracht, planetaire wetenschap, sterrenstelsels, donkere materie, zwarte gaten en supernova's.
  • Technologie - brandstofcellen, militaire technologie, medische nanotechnologie, stamcelonderzoek, computertechnologie en optische fysica.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande wetenschappelijke onderwerpen? Dan is SA Magazine een niet te missen tijdschrift! Neem nu een een jaarabonnement van 12 nummers of geef Scientific American cadeau.

Deze aanbieding is alleen geldig voor adressen in Nederland. Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging. Scientific American verschijnt twaalf keer per jaar; de distributie in Nederland wordt verzorgd door Engelsebladen.nl.

Deel deze Scientific American Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Scientific American Magazine »
Titel: Scientific American Magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in wetenschap & techniek

Het tijdschrift Quest
Quest
12x Quest 49,-

Quest, het blad dat boeit, verrast en intrigeert. Elke maand heeft Quest nieuwe wetenswaardigheden en verrassende feiten.
 40 recensiesUw besparing: 18,80  Dit proefabonnement kan in Nederland aangevraagd worden Dit proefabonnement kan ook in België aangevraagd worden

28%
korting
Slechts4,08 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Kijk
Kijk
Proefabonnement: 3x Kijk 17,50

In het maandblad KIJK vind je alles wat je graag zou willen weten over techniek, wetenschap, sport en natuur. Neem nu een proefabonnement op Kijk en ontvang drie nummers met korting. Abonnement stopt automatisch!
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,25

7%
korting
Van € 18,75 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wetenschap in Beeld
Wetenschap in Beeld
6x Wetenschap in Beeld 25,-

Neem nu een halfjaar abonnement met korting op Wetenschap in Beeld. Dit wetenschappelijke tijdschrift informeert maandelijks over het laatste nieuws uit de wereld van de natuur- en medische wetenschappen.
 vijf recensiesUw besparing: 10,70

30%
korting
Van € 35,70 voor € 25,-
 
Het tijdschrift New Scientist
New Scientist
3x New Scientist 17,95

New Scientist is het tijdschrift voor iedereen die nieuwsgierig is naar de laatste ontwikkelingen in de wetenschap.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 8,30

32%
korting
Van € 26,25 voor € 17,95
 
Het tijdschrift Filosofiemagazine
Filosofie Magazine
3x Filosofie Magazine 17,95

Filosofie Magazine is een blad dat inzicht wil geven in ingewikkelde kwesties uit onze wereld door u zelf aan het denken te zetten.
 twee recensiesUw besparing: 7,55

30%
korting
Van € 25,50 voor € 17,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Scientific American Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek wetenschappelijke bladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Elsevier Weekblad
abonnement
Elsevier Weekblad
Kijk
proef abonnement
Kijk
Quest
abonnement
Quest
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws