De Andere Krant abonnement aanbieding
Home
Abonnement op het weekblad De Andere Krant
Huidig nummer
Nr. 7 - 17 februari 2024

Komend nummer
Nr. 8 - 24 februari 2024
Verschijnt overmorgen

Abonnement op De Andere Krant

 Tot 29% korting 
3 maanden (13x) De Andere Krant 32,50
De Andere Krant
Actuele editie
7 - 17 februari 2024
Volgende editie
8 - 24 februari 2024
Verschijnt overmorgen

De Andere Krant is een zaterdagkrant die de in de traditionele kranten vaak onderbelichte kant van de actualiteit wél bespreekt. Met iedere week actueel nieuws zonder dogma’s of taboes, achtergronden, columns, interviews én opinie. Daarnaast veel aandacht voor positieve ontwikkelingen in Nederland en wereldwijd.

Bekijk de actie »
Profiteer van 29% korting met dit abonnement
De Andere Krant logo

Alle De Andere Krant abonnement aanbiedingen

  1. 13x De Andere Krant 32,50
    kwartaalabonnement29%
        Meeste voordeel - 29% korting

De Andere Krant lees je nu al vanaf € 32.50 - profiteer van tot maximaal 29% korting op deze krant!

Aanbieding Korting Bestel Soort abonnement
13 nummers 32,50 29% Bestel

De Andere Krant is Nederland’s eerste en enige écht onafhankelijke krant. Sinds oktober 2021 brengt dit wekelijks verschijnende blad op het handige compacte tabloidformaat nieuws, achtergronden, columns, opinie en interviews over alle thema’s die relevant zijn en waar in de traditionele kranten zoals de Volkskrant, NRC en de Telegraaf vaak niet of hooguit nauwelijks aandacht aan wordt besteed. Al sinds 2018 - werkt De Andere Krant samen met onafhankelijke journalisten, columnisten, onderzoekers en wetenschappers en inmiddels is er al een groot netwerk opgebouwd. Daarnaast is er in de krant veel aandacht voor positieve ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld de opkomst van lokale en regionale economieën en nieuwe (contante) betaalvormen.

In tegenstelling tot de gevestigde Nederlandse kranten is De Andere Krant daadwerkelijk onafhankelijk - in de eerste plaats in de zin van dat het weekblad de gevestigde macht zoals het de onafhankelijke journalistiek betaamt kritisch volgt in plaats van dat het er min of meer deel van uit maakt; in de tweede plaats moeten de gemaakte kosten voor het redactiewerk, de vormgeving, het drukken etc. worden terugverdiend aan de hand van de opbrengsten van losse verkoop, abonnementen en donaties. Met een abonnement op De Andere Krant steun je dus op een directe wijze de vrije, objectieve journalistiek en val je niet ten prooi aan de vaak gekleurde en/of slechts van één kant bekeken berichtgeving in andere dagbladen.

Naast het nieuws van de andere kant belicht vind je in De Andere Krant ook de kijk van een aantal vaste columnisten op de actualiteit, met betrekking tot (geo)politiek, juridische kwesties, medische aangelegenheden, klimaat, immigratie, Samen Leven, (lokale) en regionale economie, cultuur, media en meer. Denk hierbij aan namen als schrijver Pieter Stuurman, publicist Sietske Bergsma, stand-up comedian Wouter Meijs en jurist Jeroen Pols.

Heb je het inmiddels wel een beetje gehad met de opvallende uniformiteit in de berichtgeving van de traditionele pers en nieuwsgierig geworden naar afwijkende meningen, zienswijzen en invalshoeken zodat je weer als vanouds in staat bent om je eigen mening te vormen? Probeer De Andere Krant dan nu het eerste kwartaal uit met een aantrekkelijke korting van 34% ten opzicht van losse edities!

Het abonnement van 13 nummers (een kwartaal) geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste abonnementstermijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke ieder kwartaal kan worden opgezegd. De Andere Krant verschijnt wekelijks op zaterdag en wordt uitgegeven door Stichting KnowledgeMatters te Amsterdam.

Deel deze De Andere Krant aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over De Andere Krant »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele De Andere Krant acties met korting

Aanbieding 1 - 3 maanden (13x) De Andere Krant € 32,50

Van
45,50
Voor32,50
Korting29 %
29%
korting

Dertien keer De Andere Krant voor 32,50.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Meer abonnementen in kranten

De krant de Volkskrant
Volkskrant
Proefabonnement: 4, 6 of 8 weken de Volkskrant 4,-

Volkskrant actie: lees deze kwaliteitskrant nu 4, 6 of 8 weken voor slechts 4 euro! Het proefabonnement stopt automatisch. Kies uit 4 weken van maandag t/m zaterdag de krant op papier en dagelijks digitaal, 6 weken 's zaterdags de krant op papier en dagelijks digitaal of 8 weken volledig digitaal. Inclusief onbeperkt toegang tot artikelen en op zaterdag Volkskrant Magazine. De VK langer proberen? Kies dan voor een 1-, 2- of 3-jarig abonnement met korting, al vanaf 3,95 per week voor Digitaal, 4,50 per week voor Zaterdag + Digitaal en 6,50 per week voor Compleet.
 47 recensiesUw besparing: 40,28

91%
korting
Van € 44,28 voor € 4,-
Dit proefabonnement van 24 nummers stopt automatisch
De krant het AD Algemeen Dagblad
AD Algemeen Dagblad
Proefabonnement: 4, 6 of 8 weken het AD 4,-

AD aanbieding: lees de krant nu 4, 6 of 8 weken voor slechts 4 euro. Het proefabonnement stopt automatisch en omvat naast de papieren krant toegang tot de digitale versie van het Algemeen Dagblad én op zaterdag Mezza Magazine en de bijlagen Z & Zo. Kiezen voor zaterdag + digitaal of alleen digitaal is ook mogelijk. Het AD langer proberen? Kies dan voor een 1-, 2- of 3-jarig abonnement met korting: Zaterdag + Digitaal vanaf 3,75, Compleet vanaf 5,50 en Digitaal vanaf 3,25 per week.
 74 recensiesUw besparing: 27,01

87%
korting
Van € 31,01 voor € 4,-
Dit proefabonnement van 24 nummers stopt automatisch
De krant de Telegraaf
Telegraaf
Kies uw Telegraaf abonnement en korting

Neem een abonnement op de Telegraaf met korting oplopend tot 67% en kies hierbij uit Weekend (zaterdag op papier + dagelijks digitaal), Compleet (maandag t/m zaterdag papier + digitaal) , volledig digitaal of Premium. De Telegraaf: spraakmakend de grootste met iedere dag het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, sportnieuws, entertainment en financieel nieuws. Deze aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe abonnees.
 76 recensiesUw besparing: 178,36

63%
korting
Slechts0,33 per krant
 
Meer tijdschriften en kranten:
De Andere Krant abonnement aanbieding, rubriek dagbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Gezond Verstand
abonnement
Gezond Verstand
Autoweek
proef abonnement
Autoweek
Donald Duck Weekblad
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws