Quest recensie van Ingeborg van der Loos

Laat een beoordeling achter over Quest en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Quest recensie

Navigeer: Eerste recensie | Quest recensie #2 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Quest »

# 1 - Ingeborg van der Loos

Lekker laagdrempelig en duidelijk leesbaar tijdschrift

Waardering: 9 / 10
Quest
Word abonnee van Quest

Aanbieding
Quest: het blad dat boeit, verrast en intrigeert. Elke maand heeft Quest nieuwe wetenswaardigheden en verrassende feiten. Neem nu een abonnement van 3, 7 of 28 nummers met korting oplopend tot liefst 47% of geef het tijdschrift 3, 5 of 9x cadeau - alle cadeau abonnementen stoppen automatisch!


De eerste keer zag ik de Quest op mijn werk liggen. Na er even in te hebben gebladerd was ik geen gezellige begeleider meer. Ik verdronk in de artikelen. Uiteraard heb ik het blad mee naar huis genomen (en toen ik het uit had weer netjes teruggebracht), maar daarna was het kwaad al geschied. Ik kan het niet laten om iedere keer als ik door de supermarkt loop even te kijken of er een nieuwe Quest uit is. Zo ja, dan kijk ik of er interessante artikelen in staan. Tja, en dat is altijd het geval. Dan MOET ik 'm dus kopen...

Quest is een blad voor mannen en vrouwen die meer willen weten van de wereld om hen heen, maar een hekel hebben aan roddelbladen. In Quest lees je over chocolaverslaving (en welke vrouw heeft daar nou geen last van?), kunst, ruimtevaart, geschiedenis, natuur, enz, enz.

Wat ik zowel een voor- als een nadeel vind is het volgende: De artikelen zijn net lang genoeg om je nieuwsgierigheid te prikkelen. Jammer genoeg gaat het dan niet verder. Oplossing: de bibliotheek om je daar meer te verdiepen in het onderwerp. Voordeel is dat als het onderwerp je niet interesseert je het dan ook vlot uit hebt en naar het volgende onderwerp bladert.

Quest is lekker laagdrempelig, duidelijk leesbaar. Moeilijke onderwerpen worden zo beschreven dat ze makkelijk te begrijpen zijn. GEWELDIG!!

Geef zelf je mening over Quest »

Quest wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.3

Er zijn in totaal dertien uitgebreide recensies en 27 korte reviews geschreven voor het tijdschrift Quest, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Quest recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Quest

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Quest? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het maandblad geven.

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Quest
Quest
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Quest
abonnement kado
Quest abonnement kado
Wetenschap in Beeld
abonnement kado
Wetenschap in Beeld abonnement kado
Quest Junior
abonnement
Quest Junior proefabonnement
Wetenschap in Beeld proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws