Gezond Verstand abonnement aanbieding
Home

Abonnement op Gezond Verstand

 Tot 10% korting 
6x (een kwartaal) Gezond Verstand 24, -
Gezond Verstand

Gezond Verstand is een tweewekelijks tijdschrift met kwalitatieve onderzoeksjournalistiek over zaken waarover de gevestigde media wel eens 'vergeten' te informeren. Met thema's als geopolitiek, Nederlands en Europees beleid, crises, klimaat, financiën, medische zaken en meer. Neem nu een kwartaalabonnement met korting voor een tweewekelijkse portie gezond verstand!

Bekijk nu »
Profiteer van 10% korting met dit abonnement
Gezond Verstand logo

Alle Gezond Verstand abonnement aanbiedingen

  1. 6x Gezond Verstand 24,-
    kwartaalabonnement10%
        Meeste voordeel - 10% korting

Gezond Verstand lees je nu al vanaf € 24.00

Aanbieding Korting Bestel Soort abonnement
6 nummers 24,- 10% Bestel doorlopend

Gezond Verstand is een tweewekelijks tijdschrift dat in augustus 2020 opgericht is door hoofdredacteur Karel van Wolferen, emeritus-hoogleraar Universiteit van Amsterdam en oud-correspondent van de NRC. Gezond Verstand heeft als doelstelling een platform voor vrije kennisvergaring te creëren, dit door - middels kwalitatief goede onderzoeksjournalistiek - aandacht te besteden aan zaken die in de mainstream media (zoals de NOS, RTL, de traditionele kranten en (opinie)bladen en online nieuwsplatformen zoals nu.nl) vaak onderbelicht worden danwel vertekend worden weergegeven. De juiste berichtgeving over gebeurtenissen in Nederland, Europa en in de rest van de wereld staan bij Gezond Verstand hoog in het vaandel, evenals de persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting van eenieder.

Gezond Verstand opereert als een stichting zonder winstoogmerk en is in die zin geheel onafhankelijk van aandeelhouders met mogelijk verborgen belangen. Voor het dekken van de kosten is het blad afhankelijk van abonnees, losse verkoop en abonnementen.

In het openingsartikel van het allereerste nummer , 'De Voorgeschreven Werkelijkheid', beschrijft redacteur Van Wolferen hoe volgens hem ongeveer sinds de afgelopen eeuwwisseling de gevestigde media (in de hoedanigheid van kranten, nieuwsuitzendingen en actualiteitenprogramma’s op tv) een gedaantewisseling hebben ondergaan waardoor ze in veel gevallen niet langer meer als een betrouwbare bron van nieuws kunnen functioneren. Het verschil met de laatste decennia van de 20e eeuw zou zijn dat kranten en tv nu, in plaats van objectief en onafhankelijke informatiebronnen, een soort van spreekbuis van de overheid zijn geworden.

Gezond Verstand heeft regelmatige bijdragen van onder andere schrijver Pieter Stuurman, econoom en klimaatdeskundige Hans Labohm, politicoloog Sander Boon, de juristen Frank Stadermann en Jeroen Pols en vele anderen. Zij schrijven en informeren de lezer over de thema’s klimaat, (geo)politiek, financiën, wetgeving, media, historie, crises, Nederlands en Europees beleid, medische zaken, de EU, de VS, Rusland, de Westerse welvaart en meer.

Wordt nu abonnee van Gezond Verstand, dan ontvang je voortaan iedere twee weken het tijdschrift in de bus: een onafhankelijk periodiek met serieuze, kwalitatief hoogstaande journalistiek ter bevordering van een burgerschap met gezond verstand. Voor iedereen die objectief en waarheidsgetrouw geïnformeerd wil worden over wat er gebeurt in de wereld. Niet verkeerd in deze tijd waarin steeds vreemdere gebeurtenissen op het wereldtoneel schijnbaar geheel toevallig achter elkaar plaatsvinden.

Het abonnement van 6 nummers (een kwartaal) geldt tot wederopzegging en is na de eerste abonnementstermijn per kwartaal opzegbaar. Gezond Verstand is een uitgave van Stichting Gezond Verstand te Utrecht; het tijdschrift verschijnt 24 keer per jaar. Getoonde korting is berekend ten opzicht van de prijs van losse edities.

Deel deze Gezond Verstand aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Gezond Verstand »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Gezond Verstand acties met korting

Aanbieding 1 - 6x (een kwartaal) Gezond Verstand € 24, -   stopt automatisch: nee

Van
26,70
Voor24,00
Korting10 %
10%
korting

Zes keer Gezond Verstand voor 24,00.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Meer abonnementen in wetenschap & kennis

Het tijdschrift Quest
Quest
7x Quest 39,99

Quest: het blad dat boeit, verrast en intrigeert. Elke maand heeft Quest nieuwe wetenswaardigheden en verrassende feiten. Neem nu een voordeel-abonnement van 7, 14 of 28 nummers met korting oplopend tot liefst 50% of geef het tijdschrift 3, 5 of 9x cadeau - alle cadeau abonnementen stoppen automatisch!
 40 recensiesUw besparing: 9,43

19%
korting
Slechts5,71 per tijdschrift
 
Het tijdschrift KIJK
KIJK
Proefabonnement: 3x Kijk 17,50

In het maandblad KIJK vind je alles wat je graag wilt weten over techniek, wetenschap, sport en natuur. Neem nu een automatisch aflopend proefabonnement van 3 nummers op Kijk, geef het blad 6 of 13x cadeau óf kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 39%!
 Schrijf recensie Uw besparing: 3,47

17%
korting
Van € 20,97 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wetenschap in Beeld
Wetenschap in Beeld
5x Wetenschap in Beeld 14,95

Neem nu een halfjaar-, jaar of 2-jarig abonnement op Wetenschap in Beeld met korting oplopend tot 57%. Dit wetenschappelijke tijdschrift informeert maandelijks over het laatste nieuws uit de wereld van de natuur- en medische wetenschappen. Of geef het blad 5, 6, 12 of 24 keer cadeau - cadeau-abonnementen stoppen automatisch!
 vijf recensiesUw besparing: 19,80

57%
korting
Van € 34,75 voor € 14,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Gezond Verstand abonnement aanbieding, rubriek wetenschappelijke bladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
De Andere Krant
abonnement
De Andere Krant
Geschiedenis Magazine
proef abonnement
Geschiedenis Magazine
Gezondnu
proef abonnement
Gezondnu
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws