Zeilen recensie van Sander Steel

Zeilen recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Zeilen »

# 1 - Sander Steel

Mooi magazine voor echte zeilers

Waardering: 6 / 10
Zeilen
Word abonnee van Zeilen

Aanbieding


Als je een echte zeiler bent, is zeilen een mooi magazine. Er zijn veel zeilers die hun reisverhaal doorsturen naar zeilen, die dan gepubliceerd worden. Altijd leuk om terug in de sfeer van het zeilen te komen. Verder doen ze maandelijks een of meerdere boottesten. Dat vindt ik persoonlijk heel handig, omdat je zo leert en leest wat waarde geeft aan een boot e.d. ook altijd leuk om eens een droomboot uit te kiezen. De boottesten zijn tot in de details uitgewerkt, en geven zeer duidelijke en overzichtelijke informatie. In tegenstelling tot het magazine varen durven zij ook de slechte kanten aan een boot te vertellen. Bij elke recentie worden ook nog eens handige schetsen enzo toegevoegd. daarbij publiceert het magazine ook veel tips, trukjes en wedstrijdverslagen.

Kortom, zeer interessant voor de zeiler die net even niet op zijn boot kan zijn. Maar ook voor mensen die nog aan het dromen zijn.

Er is wel een minpunt vind ik: toen ik wou verhuizen, belde ik naar de abonomentenservice van zeilen. Na 3 maanden en 2 telefoontjes hadden ze mijn adres nog niet veranderd! Na uiteindelijk 3 maanden kwam het toe, maar was er een bijlage niet toegevoegd. Weer een telefoontje: ja die sturen we u wel toe hoor meneer. Ik kreeg het tijdschrift een maand later opnieuw in mijn brievenbus, en weeral: de bijlage was vergeten! Dat vind ik schandalig, vandaar ook mijn lagere beoordeling.

6

Geef zelf je mening over Zeilen »

Zeilen wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 4.5

Er is één recensie en één korte review geschreven voor het tijdschrift Zeilen, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Zeilen recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt?
Plaats dan hier je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Zeilen

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Zeilen? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel kwijt. Hiermee kun je eventuele toekomstige lezers van dit tijdschrift informeren over wat ze te wachten staat. Je kunt naast een recensie ook een waardering (van 1 tot 10) over het maandblad geven.

Je voorletters of voornaam
Je achternaam
Je e-mail adres (optioneel, deze wordt niet op de site geplaatst)
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Je geboortedatum (optioneel)
Man/Vrouw
Man   Vrouw
Zeilen

Welk cijfer geef je aan dit tijdschrift? (1 t/m 10):

De titel van je recensie

Geef hieronder je mening over Zeilen (minimaal 150, maximaal 10000 karakters)
Schrijftips:

Wel doen:

Niet doen:

  • Bezorgklachten melden, dit kan via de abonneeservice.
  • Kwetsende of schreeuwerige taal gebruiken.
Aantal karakters over voor je recensie: - jouw recensie telt karakters.

Ja, ik wil eens per maand de nieuwsbrief met aanbiedingen van Proefabonnementen-Gids.nl ontvangen.

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mailadres wordt slechts gebruikt voor de nieuwsbrief van Proefabonnementen-Gids.nl, indien je aangegeven hebt deze te willen ontvangen. Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
NRC Handelsblad
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
NRC Handelsblad proefabonnement
Quest
abonnement
Quest proefabonnement
National Geographic
abonnement kado
National Geographic abonnement kado
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws