Zeilen recensie van Sander Steel

Laat een beoordeling achter over Zeilen en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Zeilen recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Zeilen »

# 1 - Sander Steel

Mooi magazine voor echte zeilers

Waardering: 6 / 10
Zeilen
Word abonnee van Zeilen

Aanbieding


Als je een echte zeiler bent, is zeilen een mooi magazine. Er zijn veel zeilers die hun reisverhaal doorsturen naar zeilen, die dan gepubliceerd worden. Altijd leuk om terug in de sfeer van het zeilen te komen. Verder doen ze maandelijks een of meerdere boottesten. Dat vindt ik persoonlijk heel handig, omdat je zo leert en leest wat waarde geeft aan een boot e.d. ook altijd leuk om eens een droomboot uit te kiezen. De boottesten zijn tot in de details uitgewerkt, en geven zeer duidelijke en overzichtelijke informatie. In tegenstelling tot het magazine varen durven zij ook de slechte kanten aan een boot te vertellen. Bij elke recentie worden ook nog eens handige schetsen enzo toegevoegd. daarbij publiceert het magazine ook veel tips, trukjes en wedstrijdverslagen.

Kortom, zeer interessant voor de zeiler die net even niet op zijn boot kan zijn. Maar ook voor mensen die nog aan het dromen zijn.

Er is wel een minpunt vind ik: toen ik wou verhuizen, belde ik naar de abonomentenservice van zeilen. Na 3 maanden en 2 telefoontjes hadden ze mijn adres nog niet veranderd! Na uiteindelijk 3 maanden kwam het toe, maar was er een bijlage niet toegevoegd. Weer een telefoontje: ja die sturen we u wel toe hoor meneer. Ik kreeg het tijdschrift een maand later opnieuw in mijn brievenbus, en weeral: de bijlage was vergeten! Dat vind ik schandalig, vandaar ook mijn lagere beoordeling.

Geef zelf je mening over Zeilen »

Zeilen wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 4.5

Er is één recensie en één korte review geschreven voor het tijdschrift Zeilen, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Zeilen recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Zeilen

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Zeilen? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het maandblad geven.

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Zeilen
Zeilen
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
NRC
zaterdag papier + ma-za digitaal abonnement
NRC proefabonnement
Quest
abonnement
Quest proefabonnement
National Geographic
abonnement kado
National Geographic abonnement kado
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws