Cadeau-abonnementen - Vaderdag
Home

Cadeau abonnementen vaderdag

Tijdschrift cadeau voor vaderdag

Op zondag 20 juni 2021 is het al weer vaderdag, hoogste tijd om je vader in het zonnetje te zetten dus! Dit kan natuurlijk niet zonder leuk vaderdag cadeau, bijvoorbeeld een automatisch aflopend abonnement op zijn favoriete magazine! Hieronder hebben we in onze vaderdag special een selectie van de populairste mannenbladen, auto- en motorbladen en opiniebladen gemaakt.

Staat er geen leuk tijdschrift voor je vader in het onderstaande overzicht? Kijk dan bij alle magazines voor mannen of senioren, of gebruik de zoekfunctie bovenaan om te zoeken op de titel van een tijdschrift.

Zoek op minimum en maximum bedrag binnen 'Vaderdag':
Vanaf t/m

Sorteer de categorie vaderdag cadeau op  

Playboy cadeau

3x Playboy cadeau 24,47
Playboy biedt alles wat mannen boeit: natuurlijk het mooiste vrouwelijk schoon - waaronder regelmatig een vrouwelijke bekende Nederlander -, uitgebreide interviews met interessante personen, lifestyle en natuurlijk de laatste gadgets. Ook reizen, films, muziek, literatuur en culinair komen ruimschoots aan bod: Playboy heeft het gewoon allemaal. Geef nu 3, 6 of 12 nummers kado; alle abonnementen stoppen automatisch!
Cadeau geven

Alle Playboy cadeau aanbiedingen:
Abonnement stopt automatisch
Formule 1 cadeau

3x Formule 1 cadeau 15,99
Formule 1 is het snelste blad van Nederland met in iedere editie naast uitgebreide interviews, boeiende achtergrondverhalen, technische analyses, prachtige fotoreportages vanaf alle Grand Prix-circuits ter wereld en de mooiste historische verhalen natuurlijk ook volop aandacht voor Max Verstappen. Geef nu 3 of 10x Formule 1 cadeau. Alle cadeau abonnementen stoppen automatisch!
Cadeau geven

11%
korting
Alle Formule 1 cadeau aanbiedingen:
Abonnement stopt automatisch
Zoom NL cadeau

3x Zoom NL cadeau 24,95
Zoom.NL is het tijdschrift over digitale fotografie en videobewerking. Geef Zoom nu 3 of 5x cadeau; het abonnement stopt automatisch!
Cadeau geven

Alle Zoom NL cadeau aanbiedingen:
Abonnement stopt automatisch
Computer Idee cadeau

3x Computer Idee cadeau 11,95
Het tijdschrift Computer Idee geeft elke twee weken praktische tips in begrijpelijke taal. Nu zes weken, een half jaar of een jaar lang kado met superkorting!
Cadeau geven

Alle Computer Idee cadeau aanbiedingen:
Abonnement stopt automatisch
Tips en Trucs cadeau

3x Tips en Trucs cadeau 17,50
Tips & Trucs is het computertijdschrift voor de actieve pc-enthousiasteling met praktische, handige en nuttige informatie op het gebied van Internet, beveiliging, foto- en videobewerking. Geef nu dit blad 3 of 6x cadeau - alle abonnementen stoppen automatisch!
Cadeau geven

14%
korting
Alle Tips en Trucs cadeau aanbiedingen:
Abonnement stopt automatisch
Vrij Nederland cadeau

3x Vrij Nederland cadeau 25,-
Vrij Nederland: het meest kritische opinietijdschrift van Nederland. VN zoekt iedere maand de grote thema’s van deze tijd tot op de bodem uit middels onafhankelijke onderzoeksjournalistiek. Geef dit blad nu 3 of 10 keer cadeau; alle abonnementen stoppen automatisch!
Cadeau geven

Alle Vrij Nederland cadeau aanbiedingen:
Abonnement stopt automatisch
Tuinseizoen magazine cadeau

10x Tuinseizoen magazine cadeau 49,95
Tuinseizoen is het informatieve en praktische tuinblad voor de echte liefhebber van tuinen en tuinieren met volop tips, informatie en verdieping voor zowel siertuin als moestuin, maar ook terrassen, vijvers en andere aan de tuin verwante zaken. Geef dit tijdschrift nu 5, 10 of 20x cadeau. Het cadeau-abonnement stopt automatisch.
Cadeau geven

37%
korting
Alle Tuinseizoen magazine cadeau aanbiedingen:
Abonnement stopt automatisch
Panorama cadeau

13x Panorama cadeau 50,-
Geef Panorama, het meest gelezen mannenblad, nu 13, 26 of 53 weken lang cadeau. Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch!
Cadeau geven

14%
korting
Alle Panorama cadeau aanbiedingen:
Abonnement stopt automatisch
Nieuwe Revu cadeau

13x Nieuwe Revu cadeau 50,-
Nieuwe Revu is een tijdschrift dat de belangrijkste interesses van een generatie in tekst en beeld vertaalt. Geef nu 13, 26 of 51 nummers cadeau!
Cadeau geven

14%
korting
Alle Nieuwe Revu cadeau aanbiedingen:
Abonnement stopt automatisch
Promotor magazine cadeau

5x Promotor magazine cadeau 38,75
Het motorblad Promotor laat je in zowel woord als beeld volop van de vrijheid van motorrijden genieten. Geef Promotor magazine nu 5 of 10x cadeau aan een motorliefhebber! Het abonnement stopt automatisch.
Cadeau geven

Alle Promotor magazine cadeau aanbiedingen:
Abonnement stopt automatisch
EW cadeau

4x EW cadeau 20,-
EW is het opinieweekblad dat orde schept in de informatiechaos. Geef nu 4 weken kado!
Cadeau geven

31%
korting
Abonnement stopt automatisch
Wandel magazine cadeau

3x Wandel magazine cadeau 12,95
Wandel magazine is al ruim 40 jaar hét wandelblad van Nederland. Met prachtige reportages, veel aandacht voor landschap, natuur en cultuur en veel praktische informatie voor de echte wandelaar. Geef dit blad nu drie of vijf keer cadeau - het cadeau-abonnement stopt automatisch!
Cadeau geven

49%
korting
Alle Wandel magazine cadeau aanbiedingen:
Abonnement stopt automatisch
Fiets magazine cadeau

3x Fiets magazine cadeau 19,99
Fiets magazine is het grootste tijdschrift voor de sportieve fietser, met volop aandacht voor race én MTB en hoe je het meeste uit je fietshobby kunt halen. Met alles over materiaal, techniek, onderhoud, training en voeding en natuurlijk de nodige tests van de nieuwste racers, mountainbikes en gravelbikes. Geef nu drie, zes of dertien keer Fiets magazine cadeau, het abonnement stopt automatisch!
Cadeau geven

Alle Fiets magazine cadeau aanbiedingen:
Abonnement stopt automatisch
Bergen magazine cadeau

3x Bergen magazine cadeau 12,95
Bergen magazine is hét blad voor mensen met passie voor de bergen. Met in iedere editie aandacht voor (bijzondere) bergen en korte en lange wandeltochten van alle niveaus in met name Europa. De cultuur, natuur en bezienswaardigheden ter plekke komen tevens uitgebreid aan bod, evenals tests van nieuwe buitensportmaterialen en hulpmiddelen. Geef dit tijdschrift nu drie of vijf keer cadeau; het abonnement stopt automatisch.
Cadeau geven

46%
korting
Alle Bergen magazine cadeau aanbiedingen:
Abonnement stopt automatisch
Historia Magazine cadeau

6x Historia Magazine cadeau 32,50
Lees Historia: een populair-geschiedkundig magazine voor alle leeftijden. Geef dit blad nu 6, 9 of 18x cadeau! Alle cadeau abonnementen stoppen automatisch!
Cadeau geven

32%
korting
Alle Historia Magazine cadeau aanbiedingen:
Abonnement stopt automatisch
ELF Voetbal magazine cadeau

6x ELF Voetbal magazine cadeau 28,-
ELF Voetbal Magazine is het grootste maandblad over voetbal met in ieder tijdschrift een aantrekkelijke mix van internationaal en Nederlands voetbal. Geef ELF nu 6 of 12 maanden kado - de cadeau-abonnementen stoppen beide automatisch!
Cadeau geven

22%
korting
Alle ELF Voetbal magazine cadeau aanbiedingen:
Abonnement stopt automatisch
Heaven cadeau

6x Heaven cadeau 27,50
Popmagazine Heaven is een muziekblad voor de échte liefhebber, met interviews, nieuws, achtergrondartikelen en recensies over rock, pop blues, soul, country, folk, wereldmuziek en eigentijdse stromingen. Geef Heaven nu een jaar lang (zes edities) cadeau; het abonnement stopt automatisch.
Cadeau geven

38%
korting
Abonnement stopt automatisch
JFK Magazine cadeau

3x JFK Magazine cadeau 17,50
JFK Magazine is een strak vormgegeven lifestyle blad 'For Great Men' dat zich onderscheidt van soortgelijke bladen door middel van (bij tijd en wijle een tikje brutale) topjournalistiek, een internationale uitstraling, prachtige fotoreportages en een scherp oog voor voor de huidige en komende modetrends voor moderne mannen. Geef JFK nu drie, zes of twaalf keer cadeau; het abonnement stopt automatisch!
Cadeau geven

27%
korting
Alle JFK Magazine cadeau aanbiedingen:
Abonnement stopt automatisch
New Scientist cadeau

5x New Scientist cadeau 39,-
Geef nu vijf of elf edities van de Nederlandstalige editie van het wetenschappelijk tijdschrift New Scientist magazine cadeau. De inhoud bestaat voor de helft uit eigen artikelen met extra aandacht voor Nederlands en Belgisch wetenschappelijk toponderzoek en voor de andere helft uit het beste van wat de internationale editie te bieden heeft. Alle artikelen zijn in het Nederlands en het abonnement stopt automatisch.
Cadeau geven

16%
korting
Alle New Scientist cadeau aanbiedingen:
Abonnement stopt automatisch
Archeologie Magazine cadeau

3x Archeologie Magazine cadeau 13,75
Archeologie magazine: een schitterend tijdschrift voor wie zich interesseert in archeologie, cultuur, geschiedenis en reizen. Met in iedere editie de nieuwste opgravingen wereldwijd, onderzoek, en informatie over de mooiste archeologische tentoonstellingen. Archeologie Magazine brengt de geschiedenis tot leven! Geef dit blad nu 3 of 6x cadeau - alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch.
Cadeau geven

46%
korting
Alle Archeologie Magazine cadeau aanbiedingen:
Abonnement stopt automatisch
Paleo Magazine cadeau

4x Paleo Magazine cadeau 19,95
In Paleo Magazine kom je tot de ontdekking hoe simpel en smakelijk het is om over te stappen op 'paleo proof' eten: het zogenaamde 'oerdieet' waarbij je vooral vlees, vis, groente en fruit, eieren en noten en zaden eet en waarbij gezonde vetten het grootste deel van je calorie-inname vormen. Een blad met tips, nieuwtjes, een weekmenu, de basics en natuurlijk heel veel recepten, voor het ontbijt, de lunch en het diner maar ook als tussendoortjes, voor de kinderen, en toetjes. Geef Paleo Magazine nu 4x (1 jaar) of 8x (2 jaar) cadeau - alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch!
Cadeau geven

50%
korting
Alle Paleo Magazine cadeau aanbiedingen:
Abonnement stopt automatisch
Ik zoek een tijdschrift kado abonnement voor:
Een kind | Een jongen | Een meisje | Een man | Een vrouw | Een vader / moeder | Een senior

Categoriepagina tijdschrift cadeau abonnementen vaderdag. Prijswijzigingen voorbehouden.

Maak zelf een kadobon
Cadeau tip top 10
Quest aanbieding

Quest
Geef Quest kado
Donald Duck Weekblad aanbieding

Donald Duck Weekblad
Donald Duck Weekblad kado geven
Libelle aanbieding

Libelle
Geef Libelle cadeau
Voetbal International aanbieding

Voetbal International
Geef VI kado!
Psychologie Magazine aanbieding

Psychologie Magazine
Geef Psychologie Magazine kado
Autoweek aanbieding

Autoweek
Geef Autoweek kado!
Happinez aanbieding

Happinez
Geef Happinez cadeau!
JAN aanbieding

JAN
Geef JAN magazine kado!
KidsWeek aanbieding

KidsWeek
Geef Kidsweek kado!
Plus Magazine aanbieding

Plus Magazine
Geef Plus Magazine cadeau
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws