Marie Claire mening van bezoekers

Teveel aandacht voor vreemde mode

Marie Claire krijgt van onze bezoekers gemiddeld het cijfer 8.4.
Geef zelf ook een beoordeling + een review!

06. Jeannette Kluyskens over Marie Claire
, cijfer: 6

Teveel aandacht voor vreemde mode

Marie Claire abonnement

Na jaren abonnee geweest te zijn, heb ik besloten om op te zeggen. Ik vond Marie Claire echt een blad om naar uit te kijken. Helaas vind ik de laatste tijd dat het blad teveel aandacht aan mode (en vooral vreemde, niet draagbare mode) besteed en te weinig aan artikelen. Ook kun je merken dat er een jonge redactie zit, waardoor vooral aandacht wordt besteed aan problemen van 20- tot 30 jarigen. Ikzelf, 56 jaar (wel jong van smaak en geest) blijf toch een beetje achter in de keuze van de artikelen.

Onlangs won ik op mijn Goldcard nog een (dacht ik) leuk prijsje. Twee kaartjes voor een film. Helaas draaide hij alleen in Amsterdam tot 14 maart, maar we besloten toch te gaan. Gebeld begin maart voor reservering, bleek hij niet meer te draaien! Jammer hoor!

07. I.S. Kouwen over Marie Claire
, cijfer: 9

Word ook vriendin van Marie Claire!

Het is een druilerige zondagochtend en ik sta met de handen in het - nog niet gestylde, want zondag "uitslaapdag" - haar. Mijn hersenen draaien overuren. Gele note-it papiertjes slingeren in het rond en met het lezen van deze ondingen word ik er niet gelukkiger op. Was draaien, eten koken, boodschappen doen, op bezoek gaan bij C, cadeautje kopen voor E, studeren: het tolt en tolt en tolt. Uitslapen zat er dan ook niet in. Geen tijd ook voor bezoekjes of etentjes met vriendinnen; die ik overigens nodig weer eens moet bellen om niet vergeten te worden en achterin het adressenboek te belanden... lees meer »

08. E Heijmans
, cijfer: 8

We love to share!

Mijn moeder en ik hebben samen een abonnement op de Marie Claire genomen en het bevalt ons ontzettend goed! Hoewel we natuurlijk wel wat van leeftijd verschillen (31 jaar) staan er genoeg leuke onderwerpen in voor ons beide! Als de Marie Claire op de bus valt is het ruzie wie hem als eerste mag verslingen. De vrolijke maar ook serieuze onderwerpen geven een goed beeld van hoe je met je medemens om zou moeten gaan!

Groetjes, S. en Ee Heijmans.

09. R. Bijlsma
, cijfer: 10

Verandering

Ik heb de Marie Claire nog niet zo lang geleden ondekt. Vind dat het positief veranderd is door de jaren heen. Ik heb via via oudere edities van de Marie Claire gekregen... en heb nu 3 verschillende soorten boekjes...De glossy achtige ( 2009 /2010), de kleinere glossy (2013/2014) en de Marie Claire van nu. Een top blad! Leuke artikelen, mooie verhalen. Qua inhoud was het altijd okee, maar qua uitstraling is ze nu perfect! Ik heb een abonnement genomen.

Vorige pagina [#01 t/m #05]  •  Laatste recensie pagina

Je ervaring met Marie Claire:

Jouw beoordeling - cijfer / aantal sterren
 
De titel
Geef hieronder aan wat jij vindt van Marie Claire:
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Jouw naam - of kies een nickname. Wordt getoond bij de review.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
« Vorige Marie Claire meningen pagina | Laatste meningen pagina »
Meer reviews
ELLE
abonnement
ELLE proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws