Lezers over het tijdschrift Zin

Geef een waardering (aantal sterren) aan Zin en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Zin, zeer informatief

Zin krijgt van onze bezoekers gemiddeld het cijfer 8.5.
Geef zelf ook een beoordeling + een review!

11. Kitty Meinders-Rebel over Zin
, cijfer: 8

Zeer informatief

Zin abonnement

Ik lees al een aantal jaren Zin. Het blad is zeer informatief en leest lekker weg. Het is geen blad dat ik in een keer helemaal uit lees. Er staan niet alleen maar advertenties in maar er is leesvoer genoeg! Ook al heb ik nog niet helemaal de doelgroepleeftijd, ik ben 46, er staat meer dan genoeg interessants in. Niet alleen maar stukken en tests over je relatie of pagina's vol met kleding die ik toch niet ga kopen. Kortom, een tevreden lezeres.

12. H.A. van de Pol
, cijfer: 8

Er wordt allejezus veel met eten gerotzooid.

In Zin nummer 8 trof ik een artikel aan met bovenstaande titel. Door de redactie overgenomen uit het interview. Ik moet u zeggen, dat deze uitspraak mij heel veel pijn doet. Voor een christen heeft de naam Jezus heel bijzondere betekenis. In het christelijk geloof draait het om Hem. Wij geloven, dat Hij Zijn leven gaf tot ons eeuwig behoud.

Deze uitspraak getuigt helaas van weinig respect. Deze uitspraak is voor rekening van dhr. Jonnie Boer. De redactie heeft echter gemeend deze uitspraak er uit te moeten lichten en boven het artikel te plaatsen. Wat is de toegevoegde waarde hiervan? Dat men het geloof in Jezus niet met mij deelt, vind ik verdrietig. Ik geloof echter wel te mogen vragen met respect voor elkaars geloofsopvatting te mogen omgaan.

Met vr. gr. H. A. van de Pol.
(adresgegevens verwijderd, red.)

13. Romée Brandenburg
, cijfer: 9

Verrassend veelzijdig en zinnig

Wat een heerlijk blad. Iedere keer als ik er doorheen blader lijk ik weer nieuwe artikelen te ontdekken of een foto die ik nog niet eerder had gezien. Een blad dat vele generaties kan boeien. Want niet alleen ik (35, vrouw), maar ook mijn buurvrouw van 53 leest dit blad trouw. Zin laat zich niet vangen in een paar woorden, zin moet je beleven. Maar als ik dan toch drie woorden moet kiezen: verrassend, veelzijdig en zinnig. Kortom: Zin is een heerlijk blad dat een volle maand entertaint. 180 bladzijden lang en dan is er gelukkig weer de volgende Zin...

14. Marion Wermers
, cijfer: 9

Zin in Zin

Zin is het eerste tijdschrift dat niet ongelezen bij het oud papier belandt. Tijdens een familieweekend in november, met bijna allemaal 50+-ers (zowel mannen als vrouwen), werd al snel duidelijk dat niet alleen vrouwen zin krijgen in het lezen van Zin, als ze eenmaal 1 nummer ingezien hebben.

Ook mannen vinden Zin een leuk blad met nuttige informatie, goede interviews en actuele onderwerpen. Gelukkig had ik mijn meegebrachte Zinnen al gelezen, want dat had geen enkele zin dat weekend om hier enige kans op te maken.

Applaus voor dit zinnenprikkelende blad.

P.S.: ik heb net mijn schoonzus en zwager een abonnement op Zin cadeau gedaan.

15. Adriana Zundertvan
, cijfer: 8

Trolley set

Het is een fijn blad, maar ik heb wel steeds moeite met het versturen van de leuke prijsjes. Zoals nu ook wil ik graag verzenden voor de trolleyset maar het lukt me weer niet. Jammer, ik wil wel graag dat het via deze weg lukt.

Met vriendelijke groeten.

Wat vind jij van Zin?

Jouw beoordeling - cijfer / aantal sterren
 
De titel
Geef hieronder aan wat jij vindt van Zin:
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Jouw naam - of kies een nickname. Wordt getoond bij de review.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
Meningen over andere bladen
Roots
proefabonnement
Roots proefabonnement
Plus Magazine
abonnement
Plus Magazine proefabonnement
Landleven
proefabonnement
Landleven proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws