Meningen van bezoekers over Zin
Home

Geef een waardering (aantal sterren) aan Zin en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Meningen over Zin

Zin krijgt van onze bezoekers gemiddeld het cijfer 8.5. Wil je zelf ook je mening geven over dit blad of commentaar leveren op een geplaatst stukje van een ander ?
Schrijf dan hieronder je recensie

01. Lies Neeten-Holtermans over Zin
, cijfer: 9

Mooi en informatief blad voor 50+

Zin abonnement

Hiermee wil ik laten blijken ZIN een prachtig blad te vinden. Ik lees veel tijdschriften, maar nog nooit zo'n mooi blad voor 50+. Ik vind er veel informatie in over vele onderwerpen. Ook de rubriek over internet vind ik boeiend, zeker nu ik er mee bezig ben. Allerlei onderwerpen komen aan bod. Ik hoop ook nog ooit een artikel te lezen over mensen die door b.v. reuma een beperking hebben. Wat zij toch nog doen elke dag. Ook een artikel over hobby's zou leuk zijn. Ik hoop het nog vele jaren te lezen. Het overtreft de bladen die er nu zijn zeker. Veel succes allemaal. lees meer »

02. Gerrie van der Weijden
, cijfer: 10

Boek kruid en onkruid bij Zin, waar te koop?

Jawel, ook ik ben een mens dat dit blad leest en daar best wel leuke dingen in ziet. Op een keer las ik in Zin wat over boeken en zag daar een boek over Kruid en Onkruid van Jan en nog wat zijn naam. Ook kon ik korting krijgen op dat boek en vol goede moed met het papiertje in handen ging ik de winkels af om in het bezit van dat boek te komen. Ik dacht leuk voor mijn George het boek aan te schaffen omdat hij en ook ik totaal onkundig zijn wat betreft onkruid en dat hebben we volop op onze volkstuin. We hebben sinds kort een volkstuin kunnen krijgen (huren) een ontzettende leuke plek alleen was er een hele tijd nooit wat aan gedaan en was het een wildernis aan vaste planten en onkruid. lees meer »

03. C. Opdam
, cijfer: 9

Een aanrader!

Enkele maanden geleden zagen wij bij vrienden de Zin op tafel liggen. Zij waren beiden heel erg enthousiast over de inhoud en de tips uit Zin. Het leuke vonden zij dat ze er allebei met plezier in lazen en ook nog wel eens samen in discussie gingen over onderwerpen uit Zin. Dus zelf ook maar eens een nummer gekocht. Nou mijn man en ik zijn sindsdien fans en verkocht! lees meer »

04. Alda Bouten
, cijfer: 9

Nog geen 50 en toch geboeid zijn door ZIN

Vreemd hé. Ik ben 49 en heb nog steeds het gevoel dat de wereld aan mijn voeten ligt. Of ben ik gewoon heel positief? In ieder geval bevestigt ZIN mijn gevoel dat er nog heel wat te beleven valt. Cursussen, korte vakanties, verre reizen, belastingtips en hoe zorg ik ervoor dat mijn leven straks ook zorgeloos is. ZIN bevestigt mijn gevoel dat de wereld nog steeds aan mijn voeten ligt.

05. J. de Ruiter
, cijfer: 7

Wij zijn al een tijdje abonnee op het blad ZIN. In het blad wordt steeds verwezen naar de voordeelkaart. Ik heb al meerdere keren op deze manier, als ook per brief, gevraagd hoe ik als abonnee aan deze voordeelpas kom. Tot op heden echter zonder enig respons. Gaarne verwacht ik nu toch eindelijk eens een antwoord van u.

Adresgegevens verwijderd - red. Van de redactie van deze site: wij zijn niet van het tijdschrift Zin. Indien u vragen heeft kunt u het beste even contact opnemen met de abonneeservice van dat blad. De gegevens kunt u vinden in het colofon.

Eerste recensie pagina  •  Volgende pagina [#06 t/m #10]

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

« Eerste beoordelingen pagina | Volgende Zin meningen pagina »
Meer bladen en meningen
SAAR Magazine
abonnement
SAAR Magazine proefabonnement
Plus Magazine
proefabonnement
Plus Magazine proefabonnement
Landleven
proefabonnement
Landleven proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws