ACSI Freelife aanbieding

Proefabonnement op ACSI Freelife

ACSI Freelife
ACSI Freelife

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het kampeerblad ACSI Freelife magazine bevat alles wat de kampeerder weten wil: het laatste nieuws over en tests van de nieuwste modellen caravans, campers, tenten en vouwwagens. Daarnaast bevat het blad een hoop tips voor aankoop van een nieuwe of tweedehands tent, caravan of kampeerwagen en het onderhoud daarvan en worden allerlei kampeeraccessoires en -gadgets aan tests onderworpen. Ook leest u inspirerende verhalen over schitterende kampeerreizen en worden de mooiste bestemmingen, vakantieplekjes en toeristische attracties in Nederland, Europa en daarbuiten besproken.

Hoe presteren de nieuwste modellen van Bürstner, Knaus, KIP, Dethleffs, Eriba en Adria? Wat zijn de mooiste fietsbestemmingen in Zuid-Europa? Welke vouwstoel zit het fijnst? Hoe onderhoudt u uw koelkast in de caravan? Waar is het goed toeven in de nazomer? Welke trekhaak past het beste bij uw caravan of vouwwagen? Hoe combineer je een wintersportvakantie met een kampeervakantie? Dit soort zaken komen allemaal aan bod in ACSI Freelife.

ACSI Freelife werkt nauw samen met de Duitse tijdschriften promobil en Caravaning en kan derhalve putten uit een enorme kennisbank wat betreft kamperen. De campingspecialist ACSI, het Nederlandse bedrijf dat al sinds 1965 een begrip onder kampeerders en campings is, is één van de oprichters van het blad. ACSI kent u natuurlijk al van de kortingskaart ACSI CampingCard en de jaarlijks verschijnende campinggidsen voor onder andere heel Europa, de Benelux, Frankrijk en Zuid-Europa met daarin een actueel en compleet overzicht van alle campings plus een uitgebreid inspectierapport.

Neem nu een abonnement met korting op dit schitterende tijdschrift over kamperen! Als abonnee leest u ACSI Freelife ook gratis digitaal via de handige ACSI-magazines app die u kunt downloaden in Google Play voor Android tablets en telefoons en in de App Store voor iPhones en iPads.

De abonnementen van vier nummers (een half jaar), acht nummers (een jaar) en twaalf nummers (anderhalf jaar) voor uzelf lopen tot wederopzegging en worden na de eerste termijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand. Geeft u het blad cadeau aan iemand anders (factuuradres en adres van de ontvanger dienen te verschillen) dan stopt het abonnement automatisch na het door u gekozen aantal edities. ACSI Freelife Magazine verschijnt acht keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door ACSI Freelife B.V.

Deel deze ACSI Freelife aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over ACSI Freelife »
Titel: ACSI Freelife
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in reisbladen

Het tijdschrift NationalGeographic
National Geographic Magazine
12x National Geographic 49,-

Met een abonnement op National Geographic ontdek je zelf hoe fascinerend onze wereld is.
 één recensieUw besparing: 20,00  Dit proefabonnement kan in Nederland aangevraagd worden Dit proefabonnement kan ook in België aangevraagd worden

29%
korting
Slechts4,08 per tijdschrift
 
Het tijdschrift De Smaak van Italie
De Smaak van Italië
3x Smaak van Italië 13,50

De Smaak van Italië biedt het allerbeste uit Italië. Een sfeervol magazine vol informatie en inspiratie om het goede Italiaanse leven te ontdekken en zelf te beleven.
 vier recensiesUw besparing: 6,75

33%
korting
Van € 20,25 voor € 13,50
 
Het tijdschrift Columbus
Columbus Travel
Proefabonnement: 3x Columbus Travel 17,50

Columbus is een glossy reismagazine over de mooiste plekken ter wereld. Columbus komt op plaatsen om van te dromen en biedt de mogelijkheid om je dromen waar te maken!
 vier recensiesUw besparing: 1,25

7%
korting
Van € 18,75 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Leven in Frankrijk
Leven in Frankrijk
Proefabonnement: 5x Leven in Frankrijk 25,-

In het blad Leven in Frankrijk lees je alles over droomhuizen in Frankrijk, verzameld door liefhebbers van het savoir-vivre.
 twee recensiesUw besparing: 10,75

30%
korting
Van € 35,75 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Italië Magazine
Italië Magazine
Proefabonnement: 6x Italië Magazine 30,-

Italië Magazine is het tijdschrift voor liefhebbers van Italië. Met citytrips, streekreportages, Italiaanse mode, design, kunst en cultuur.
 drie recensiesUw besparing: 12,90

30%
korting
Slechts5,00 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 6 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
ACSI Freelife proefabonnement aanbieding, rubriek reistijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Telegraaf
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
Telegraaf
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws