Oostenrijk magazine aanbieding

Proefabonnement op Oostenrijk magazine

Oostenrijk magazine
Oostenrijk magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Oostenrijk Magazine is hét blad voor de liefhebber van Oostenrijk. Het tijdschrift verschijnt vijf maal per jaar en vertelt over vakantie vieren in één van de favoriete vakantielanden in het hart van Europa. Daarbij wordt niet alleen aan de traditionele dingen en gebieden waar Oostenrijk voornamelijk om bekend staat, zoals wintersport, Tirol, de Alpen, après ski en de schnitzel, aandacht besteed. Ook de de moderne kant en de buitengewone veelzijdigheid van dit schitterende land worden getoond. Oostenrijk magazine gaat natuurlijk over zaken als reizen (in alle vier de jaargetijden), eten & drinken en de Oostenrijkse lifestyle. Maar ook design en cultuur komen aan bod, want nergens in Europa is er zoveel aanbod van culturele programma's als in Oostenrijk, met al haar musea, concerten en festivals.

Naast de reportages over steden en regio's en interviews met Oostenrijkers, Oostenrijk-gangers en Oostenrijk-kenners bevat Oostenrijk magazine de volgende vaste rubrieken:

 • Historische attractie - hier wordt middels een fraaie foto en een korte tekst een toeristische bezienswaardigheid uitgelicht.
 • Beeld van herkenning - in deze rubriek staat iedere keer een product of object centraal dat uit Oostenrijk komt maar waarvan veel mensen de oorsprong niet kennen.
 • Trips & tips - hier vind je de mooiste bestemmingen en andere reistips - van Vorarlberg tot Steiermark en van Tirol tot Karinthië.
 • Zien & doen - een uitgebreide rubriek met exposities, evenementen en andere culturele uitstapjes.
 • Taal & mores - een vaste column over het Oostenrijks dialect en typisch Oostenrijkse formaliteiten en tradities.
 • Design & lifestyle - de rubriek met mooie ontwerpen en typische, interessante Oostenrijkse producten
 • Wijn - in iedere editie wordt een echt Oostenrijkse wijn besproken en komen korte nieuwtjes en wetenswaardigheden over wijnen en wijnmakers aan bod.
 • Vastgoed - stel je wilt permanent of een deel van het jaar in Oostenrijk gaan wonen of je wilt investeren in een appartement, huis, chalet of horecavoorziening - wat komt daar allemaal bij kijken? In deze rubriek lees je waar je allemaal op moet letten wat betreft locatie, financiën etc.
 • Thuis in Oostenrijk - een rubriek met een kort interview met Nederlanders die het gevoel te pakken hebben gekregen en in Oostenrijk zijn gaan wonen
 • Gastcolumns - van tijd tot tijd verschijnen er gastcolumns in Oostenrijk magazine van personen die het Alpenland een warm hart toedragen.

Wat zijn de 7 mooiste rustplekken in Salzburg? Wat is er allemaal te doen rondom natuurreservaat en fietsparadijs Neusiedlersee? Welke traditionele koffiehuizen in Wenen moet je bezocht hebben? Waar moet je zijn in Karinthië als je een mooie fietstocht wilt maken? Hoe maak je Krapfen & Mäuse? Hoe pak je een stedentrip in Oostenrijk het beste aan? Welke muziekfestivals en anderen voorstellingen op openluchtpodia worden er de komende zomerperiode gehouden? Over dit soort zaken en meer lees je alles in Oostenrijk magazine, een onmisbare uitgave voor alle fans van Oostenrijk.

Het abonnement voor jezelf loopt tot wederopzegging en is na de eerste periode per kwartaal opzegbaar. Geef je het abonnement cadeau aan iemand anders, dan stopt het abonnement automatisch na vijf nummers. Oostenrijk Magazine verschijnt vijf maal per jaar en is een uitgave van uitgeverij FREN Media te Hilversum.

Deel deze Oostenrijk magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Oostenrijk magazine »
Titel: Oostenrijk magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in reisbladen

Het tijdschrift National Geographic Magazine
National Geographic Magazine
13x National Geographic 54,99

Met een abonnement op National Geographic ontdek je zelf hoe fascinerend onze wereld is.
 één recensieUw besparing: 26,84  Dit proefabonnement kan in Nederland aangevraagd worden Dit proefabonnement kan ook in België aangevraagd worden

33%
korting
Slechts4,23 per tijdschrift
 
Het tijdschrift De Smaak van Italie
De Smaak van Italië
3x Smaak van Italië 13,50

De Smaak van Italië biedt het allerbeste uit Italië. Een sfeervol magazine vol informatie en inspiratie om het goede Italiaanse leven te ontdekken en zelf te beleven.
 vier recensiesUw besparing: 6,75

33%
korting
Van € 20,25 voor € 13,50
 
Het tijdschrift Columbus
Columbus Travel
Proefabonnement: 3x Columbus Travel 17,50

Columbus is een glossy reismagazine over de mooiste plekken ter wereld. Columbus komt op plaatsen om van te dromen en biedt de mogelijkheid om je dromen waar te maken!
 vier recensiesUw besparing: 1,25

7%
korting
Van € 18,75 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Traveler
National Geographic Traveler
4x National Geographic Traveler 22,50

Ga op reis met het tijdschrift National Geographic Traveler: neem nu een jaarabonnement, bespaar 17% en geniet van fascinerende reportages en schitterende fotografie.
 twee recensiesUw besparing: 4,50  Dit proefabonnement kan in Nederland aangevraagd worden Dit proefabonnement kan ook in België aangevraagd worden

17%
korting
Van € 27,00 voor € 22,50
 
Meer tijdschriften en kranten:
Oostenrijk magazine proefabonnement aanbieding, rubriek reistijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Wandel Magazine
abonnement
Wandel Magazine
Bergen Magazine
abonnement
Bergen Magazine
National Geographic Traveler
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws