Leven in Frankrijk aanbieding

Proefabonnement op Leven in Frankrijk

Leven in Frankrijk

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


In het tijdschrift Leven in Frankrijk lees je alles over droomhuizen in Frankrijk, verzameld door liefhebbers van het savoir-vivre.

Het blad gaat (uiteraard) maar over één ding: leven in Frankrijk. Het tijdschrift biedt ieder kwartaal royale beeldverslagen over droomhuizen van Nederlanders in Frankrijk, alsmede interviews met en portretten van de trotse huizenbezitters en columns van onder meer francofiel Philip Freriks en tv-presentatrice Wouke van Scherrenburg.

Voorts in Leven in Frankrijk het meest complete aanbod van koophuizen, chateaus, boerderijen en huurhuizen in Frankrijk, veel kunst & cultuur, besprekingen van restaurants, hotels en goede wijnen en tot slot veel verrassende tips en adresjes voor een sprankelend verblijf in Frankrijk, bijeengegaard door liefhebbers van het goede Franse leven.

Deze aanbieding is alleen geldig in Nederland. De abonnementen van 5 en 10 nummers voor uzelf stoppen automatisch. Cadeau abonnementen voor een ander stoppen allen automatisch. Leven in Frankrijk verschijnt vijf keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Credits Media.

Deel deze Leven in Frankrijk aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Twee Leven in Frankrijk recensies »
8.5 / 10, 2 reviews
Gemiddelde waardering:

  8.5

Meer abonnementen in reisbladen

Het tijdschrift National Geographic Magazine
National Geographic Magazine
7x National Geographic 37,50

Met het tijdschrift National Geographic ontdek je zelf hoe fascinerend onze wereld is: iedere maand de mooiste reportages en de beste fotografie over de thema's natuur, wetenschap, geschiedenis, expedities en cultuur. NG is hét magazine voor wie nieuwsgierig is en meer wil weten. Neem nu een abonnement of geef het blad 3, 5 of 9x cadeau. Als abonnee steun je tevens wetenschappelijk onderzoek van de National Geographic Society en lees je op papier én digitaal.
 één recensieUw besparing: 9,75

21%
korting
Slechts5,36 per tijdschrift
 
Het tijdschrift De Smaak van Italie
De Smaak van Italië
3x Smaak van Italië 17,50

De Smaak van Italië biedt het allerbeste uit Italië. Een sfeervol magazine vol informatie en inspiratie om het goede Italiaanse leven te ontdekken en zelf te beleven.
 vier recensiesUw besparing: 3,47

17%
korting
Van € 20,97 voor € 17,50
 
Het tijdschrift Columbus
Columbus Travel
5x Columbus Travel 24,95

Columbus Travel is een glossy reismagazine over de mooiste plekken ter wereld. Columbus komt op plaatsen om van te dromen en biedt de mogelijkheid om je dromen waar te maken! Neem nu een abonnement van een half, een heel of 2 jaar met korting of geef Columbus 5 of 10x cadeau!
 vier recensiesUw besparing: 13,30

35%
korting
Van € 38,25 voor € 24,95
 
Het tijdschrift NatGeo Traveler
National Geographic Traveler
4x National Geographic Traveler 24,99

Ga op reis met het tijdschrift National Geographic Traveler: neem nu een jaarabonnement, bespaar 19% en geniet van fascinerende reportages en schitterende fotografie. Of geef het reisblad drie, vier of negen keer cadeau (stopt automatisch!)
 twee recensiesUw besparing: 6,01

19%
korting
Van € 31,00 voor € 24,99
 
Het reisblad Azië & Down Under
Azië & Down Under
4x Azië & Down Under magazine 27,50

Ontdek het tijdschrift Azië & Down Under: een blad vol cultuur, historie en reistips voor Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en de eilanden in de Stille Zuidzee. Maak nu voordelig kennis met dit magazine of geef het cadeau aan een liefhebber van dit deel van de wereld.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 0,46

2%
korting
Van € 27,96 voor € 27,50
 
Meer tijdschriften en kranten:
Leven in Frankrijk proefabonnement aanbieding, rubriek reistijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Libelle
proef abonnement
Libelle
Plus Magazine
proef abonnement
Plus Magazine
De Smaak van Italië
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws