BBC History Magazine abonnement aanbieding
Abonnement op het blad BBC History Magazine
Lees BBC History nu een jaar lang en geniet van uitgebreide artikelen over de wereldgeschiedenis en de geschiedenis van Engeland.
voor 10,-per blad!
 United Kingdom
Editie: Verenigd Koninkrijk
Taal: Engels

Abonnement op BBC History Magazine

BBC History Magazine
Alle BBC History Magazine abonnement aanbiedingen
 1. 13x BBC History Magazine 129,95 = 10,- per blad
  jaarabonnement
  Beste deal
 2. 13x BBC History Magazine 129,95 = 10,- per blad
  cadeau abonnement (stopt automatisch)
BBC History Magazine leest u nu al vanaf 129.95
Aanbieding Korting   Soort abonnement
13 nummers 129,95   Vraag aan doorlopend
13 nummers cadeau 129,95   Vraag aan aflopend, kado

BBC History magazine is een gezaghebbend en goed-geïnformeerd historisch tijdschrift dat belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis, historische keerpunten, bredere stromingen binnen de geschiedenis en tijdperken in het algemeen onderzoekt en heronderzoekt. BBC History schrijft zowel over de Britse als de wereldgeschiedenis en doet dit op een manier die voor de geschiedenisliefhebber op ieder interesse- en kennisniveau geschikt is: toegankelijk maar wel met grondige research, gedaan door een team van prominente geschiedkundigen en journalisten. Het is met een oplage van bijna 100.000 en maandelijks meer dan 300.000 lezers het grootste Britse geschiedenisblad.

Iedere editie telt meer dan 100 pagina's en bevat onder meer:

 • Een flink aantal lange geschiedenisartikelen die diep op de materie ingaan. Bijvoorbeeld over de eerste koning die geheel Engeland regeerde, Æthelstan (van 927 tot 939). En over de factoren die ervoor zorgen dat de USA en USSR in de beginjaren van de Koude Oorlog bittere vijanden van elkaar werden. Regelmatig wordt ook een grote veldslag van een oorlog geanalyseerd, denk bijvoorbeeld aan de Slag aan de Somme tijdens WO1 die van juli tot november 2016 duurde en waarbij meer dan een miljoen Britse, Franse en Duitse slachtoffers vielen.
 • Anniversaries: in deze rubriek worden gebeurtenissen uit de geschiedenis die in de huidige maand in de geschiedenis plaatsvonden belicht.
 • History Now: een nieuwsrubriek met het laatste nieuws betreffende geschiedenis en verder de onderdelen Backgrounder, waarbij een huidige terugkerende gebeurtenis vergeleken wordt met dezelfde soort gebeurtenissen in het verleden (denk bijvoorbeeld aan de race om het presidentschap in de VS), en Past Notes.
 • Books: de boekenrubriek waarin de laatst verschenen titels op het gebied van geschiedenis worden gerecenseerd door experts en schrijvers worden geïnterviewd.
 • TV & Radio: wat kun je de komende tijd allemaal verwachten aan geschiedenisprogramma's op televisie en radio? In deze rubriek doet Jonathan Wright het uit de doeken.
 • Letters: de brievenrubriek met brieven van lezers van BBC History die hun kijk op het tijdschrift en de geschiedenis mogen geven. Ook de ter zake doende berichten op social media als Twitter en Facebook krijgen hier een plaatsje.
 • Michael Wood's view: een column van BBC-presentator en professor publieksgeschiedenis aan de universiteit van Manchester Michael Wood.
 • Out & About: hier geeft het blad tips voor uitstapjes naar interessante historische plekken, musea, tentoonstellingen en evenementen.
 • Miscellany: in deze laatste rubriek vind je onder andere quizzes en prijspuzzels, recepten uit het verleden en worden lezersvragen beantwoord.

BBC History brengt het verleden tot leven! Met een abonnement ontdek je alles over geschiedenis: van het wel en wee van de oudste beschavingen tot en met de de politiek en belangrijke persoonlijkheden van deze eeuw. Neem nu een jaarabonnement op dit prachtige blad en je ontvangt het 13 keer bij je thuisbezorgd zonder dat je naar de in buitenlandse titels gespecialiseerde tijdschriftenwinkel hoeft te gaan. Let op: dit is een Engelstalige uitgave. Lees je liever in het Nederlands, dan kun je beter een kijkje bij de andere tijdschriften over geschiedenis nemen.

BBC History is een uitgave van Immediate Media Company, het blad verschijnt dertien keer per jaar: iedere maand en een speciale Kerst-editie aan het eind van het jaar. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging. Indien je het abonnement kado geeft, dan stopt het automatisch na een jaar (dertien nummers). De distributie van het blad in Nederland wordt verzorgd door Engelsebladen.

Deel deze BBC History Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over BBC History Magazine »
Titel: BBC History Magazine
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle BBC History kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - 13x BBC History € 129,95  stopt automatisch: nee

Van
129,95
Voor129,95

Dertien keer BBC History voor 129,95.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 13x BBC History kado  stopt automatisch: ja

Van
129,95
Voor129,95

Geef een jaarabonnement op het historisch tijdschrift BBC History kado. Na een jaar stopt het abonnement automatisch!

Vraag aan

Stuur deze BBC History Magazine aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op BBC History Magazine toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

BBC History Magazine aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in historische bladen

Het tijdschrift Historia
Historia
9x Historia 42,50

Historia is een populair-geschiedkundig magazine van de makers van Wetenschap in Beeld. In ieder nummer reportages en artikelen over belangrijke gebeurtenissen maar ook alledaagse bezigheden uit het verleden.
 Schrijf recensie Uw besparing: 22,75

35%
korting
Slechts4,72 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Historisch Nieuwsblad
Historisch Nieuwsblad
3x Historisch Nieuwsblad 17,95

Het Historisch Nieuwsblad biedt haar lezers een beter inzicht in de geschiedenis en daardoor ook een beter begrip van de actuele gebeurtenissen.
 één recensieUw besparing: 6,02

25%
korting
Van € 23,97 voor € 17,95
 
Het tijdschrift Geschiedenismagazine
Geschiedenis Magazine
Proefabonnement: 4x Geschiedenis Magazine 19,95

In Geschiedenis Magazine wordt elk tijdvak van de Nederlandse geschiedenis en de wereldgeschiedenis beschreven. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor historisch onderzoek.
 één recensieUw besparing: 11,85

37%
korting
Van € 31,80 voor € 19,95
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
BBC History Magazine abonnement aanbieding, rubriek historische tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
BBC Wildlife Magazine
BBC Gardeners' World
BBC Sky At Night Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws