BBC Homes & Antiques aanbieding

Proefabonnement op BBC Homes & Antiques

BBC Homes & Antiques
Homes & Antiques  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


BBC Homes & Antiques is een superdik en stijlvol woonblad dat iedere vier weken vol staat met de meest fraaie en creatieve ideeën voor je huis op het gebied van inrichting en decoratie. Het is het enige tijdschrift dat zich gespecialiseerd heeft in het combineren van het beste van het oude én het nieuwe in je huis. Want een mooie, antieke secretaire of bureau samen met een moderne inrichting kan prima; sterker nog: in veel gevallen levert dat een prachig contrast en tegelijkertijd een harmonieus geheel op.

Hoe combineer je Scandinavische eenvoud met de grandeur van de Gustaviaanse stijl? Hoe kun je op een betaalbare wijze aan antiek zilver komen? Hoe richt je je huis in in de stijl van een echt Engels landhuis? Wat zijn de laatste trends op het gebied van verf en muurdecoratie? Hoe kun je in een klein huis toch voldoende ruimte maken voor antiek, behang en kleur? Dit en meer lees je iedere maand in BBC Homes & Antiques. Daarnaast wordt er natuurlijk ook volop binnengekeken in inspirerende huizen in heel Europa.

Met een abonnement op dit smaakvolle woonmagazine ontvang je iedere maand het volgende op de mat:

  • Een uniek blad van meer dan 150 pagina's waarvan de redactie een voorvechter is van antieke elementen in een eigentijdse inrichting
  • Regelmatig artikelen en rubrieken die spitten in de geschiedenis van design
  • Praktische stappenplannen om alle ruimtes in je huis te voorzien van een compleet nieuwe look
  • Een overzicht van de beste antiekbeurzen in Engeland plus bijzondere en betaalbare veilingen en waarderingsdagen van de populaire BBC televisieserie 'Flog It!'

Neem daarom nu een abonnement op BBC Homes & Antiques: dit inspirerende, informatieve en essentiële tijdschrift is verplicht leesvoer voor degene die een zwak heeft voor geweldig design en mooie, stijlvolle objecten uit ieder tijdperk. Je kunt het blad ook cadeau geven, bijvoorbeeld voor een verjaardag, voor moederdag, met kerst of gewoon zomaar!

Let op:: dit betreft een Engelstalig blad. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en kan eenvoudig worden opgezegd middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur. Indien je niet gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt wordt het abonnement automatisch verlengd. Geef je BBC Homes & Antiques cadeau aan iemand anders, dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvend aanbod om met nog een jaar te verlengen. Voorwaarde voor een cadeau-abonnement is dat het factuuradres moet verschillen van het bezorgadres. Als je gebruik wilt maken van de aanbieding vermeld op deze pagina geschiedt de distributie en de betaling via Global Magazines BV / Engelsebladen te Wageningen. BBC Homes & Antiques wordt uitgegeven door Immediate Media Co. Ltd. te Sittingbourne in het Verenigd Koninkrijk; het blad verschijnt dertien maal per jaar.

Deel deze BBC Homes & Antiques aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over BBC Homes & Antiques »
Titel: BBC Homes & Antiques
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in woonbladen

Het tijdschrift VT Wonen
vtwonen
Proefabonnement: 3x vtwonen 18,-

VT Wonen staat elke maand vol inspiratie en informatie, trends en indeel-idee├źn, sfeer en stijl! Neem een automatisch aflopend proefabonnement op vtwonen van 3 maanden met 17% korting. Inclusief toegang tot de digitale edities via iPad / tablet.
 acht recensiesUw besparing: 3,75

17%
korting
Van € 21,75 voor € 18,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift EH&I
Eigen Huis en Interieur
Proefabonnement: 3x Eigen Huis & Interieur 19,95

Eigen Huis & Interieur is het woonblad voor liefhebbers van design, architectuur en lifestyle. Neem nu een proefabonnement of geef cadeau!
 acht recensiesUw besparing: 1,80

8%
korting
Van € 21,75 voor € 19,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wonen Landelijke Stijl
Wonen Landelijke Stijl
Proef: 5x Wonen Landelijke Stijl 23,-

Geniet tien maanden lang van de mooiste huizen en interieurs in landelijke stijl met een proefabonnement op het blad Wonen Landelijke Stijl!
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,95

23%
korting
Van € 29,95 voor € 23,-
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Stijlvol Wonen
Stijlvol Wonen
Proefabonnement: 4x Stijlvol Wonen 25,-

Stijlvol Wonen is het woonmagazine voor wie modern wil wonen in een warm en sfeervol interieur.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 2,80

10%
korting
Van € 27,80 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
BBC Homes & Antiques proefabonnement aanbieding, rubriek woontijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Scandinavian Living
Elle Decoration
abonnement
Elle Decoration
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws