BBC Music aanbieding

Proefabonnement op BBC Music

BBC Music
BBC Music  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Een abonnement op het tijdschrift BBC Music magazine is eigenlijk onmisbaar voor iedereen met een passie voor klassieke muziek. BBC Music is 's werelds best gelezen blad over muziek uit de Oudheid, de Middeleeuwen, de Renaissance, de barokperiode, het Classicisme, de Romantiek, muziek uit de vorige eeuw en ook de postmoderne klassieke muziek zoals die vanaf 1975 wordt gemaakt. Daarnaast bevat het magazine ook rubrieken over jazz en wereldmuziek. BBC Music verrast haar lezers iedere vier weken met prikkelende artikelen, brengt het laatste nieuws uit de wereld van klassieke muziek en bevat meer dan 100 reviews van de laatste werken op cd en dvd in de genres orchestral, concerto, opera, choral & song, kamermuziek, instrumentaal en jazz inclusief de 'Recording of the Month'.

Vaste rubrieken in het blad zijn verder 'The Month in Music', brieven van lezers, 'The Full Score' met het laatste nieuws en interviews, een column met de opinie van Richard Morrison, 'Musical Destinations' met daarin interessante bestemmingen om van klassieke muziek te genieten, 'Composer of the Month', 'Live Events', een lijst van tv- en radioprogramma's en 'Music That Changed Me'.

BBC Music magazine werkt nauw samen met radiozender BBC Radio 3. De programma's Composer of the Week en Building a Library helpen u samen met het blad om een mooie cd-collectie op te bouwen van uw favoriete componisten en orkesten. Zowel door de wol geverfde liefhebbers van klassieke muziek als mensen die het genre nog maar pas ontdekt hebben kunnen genieten van de fascinerende artikelen en opnames die iedere maand worden behandeld. Als bonus onvangt u tevens iedere maand gratis een unieke cd met een opname van een compleet werk uitgevoerd door internationaal vermaarde muzikanten, dit alles uiteraard in uitmuntende kwaliteit.

Geen enkel ander tijdschrift over klassieke muziek biedt iedere maand zoveel als BBC Music. Een abonnement is uw essentiële gids in de wereld van klassiek. Profiteer daarom snel van dit aanbod, of geef het blad cadeau aan een echte liefhebber van klassieke muziek. Bijvoorbeeld voor vaderdag, een verjaardag of natuurlijk gewoon zomaar.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad. Het abonnement geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt via e-mail (service@engelsebladen.nl), een telefoontje of brief aan de distributeur, automatisch verlengd. Geeft u het tijdschrift cadeau dan geldt de automatische verlenging niet en krijgt u na een jaar een vrijblijvend aanbod om te verlengen met nog een jaar. Indien u gebruik maakt van de actie op deze pagina dan wordt de bezorging en administratie van uw abonnement geregeld door Global Magazines BV te Wageningen. BBC Music verschijnt dertien keer per jaar; het blad is een uitgave van Immediate Media Company Ltd te Londen.

Deel deze BBC Music aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over BBC Music »
Titel: BBC Music
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in muziekbladen

Het tijdschrift Jazzism
Jazzism
6x Jazzism 31,50

Jazzism is hét magazine over de wereld van jazz, blues, soul, latin en wereldmuziek. Neem nu een abonnement op hét jazzblad!
 zes recensiesUw besparing: 15,90

34%
korting
Slechts5,25 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Luister
Luister
8x Luister 49,50

Luister is hét tijdschrift voor de kritische liefhebber van klassieke muziek.
 één recensieUw besparing: 22,42

31%
korting
Slechts6,19 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Scènes
Scènes
6x Scènes 19,95

Lees alles over de wereld op en achter het Nederlandse theater met een abonnement op theatermagazine Scènes!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 15,75

44%
korting
Van € 35,70 voor € 19,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
BBC Music proefabonnement aanbieding, rubriek muziek tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Trouw Dagblad
proef abonnement
Trouw Dagblad
Vrij Nederland
proef abonnement
Vrij Nederland
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws