DIVA magazine aanbieding

Proefabonnement op DIVA magazine

DIVA magazine
DIVA  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Britse tijdschrift DIVA is al sinds het eerste nummer in 1994 verscheen een populair blad binnen de lesbische- en bi-gemeenschap in heel Europa. Het blad zet alles wat nieuw, grappig, boeiend, controversieel en geavanceerd is in de schijnwerpers. DIVA brengt je de laatste nieuwtjes, interviews met lesbische en bi-seksuele celebrities, artikelen over politieke ontwikkelingen, populaire cultuur, stijl, reizen, maatschappelijke vraagstukken, amusement en nog veel meer. Het magazine pakt ook de lastige onderwerpen aan, zoals racisme binnen de LGBT- (of in het nederlands LHBT) gemeenschap, geestelijke gezondheid en de uitdagingen waar homoseksuele jongeren allemaal mee te maken krijgen. Inspirerende vrouwen die een verschil maken voor de levens van lesbische, bi-seksuele en transgender vrouwen worden ook uitgebreid geprofileerd in DIVA.

DIVA is vandaag de dag met maar liefst meer dan 150.000 lesbische en bi-vrouwen als lezers de grootste, meest invloedrijke en succesvolle lesbische lifestyle glossy.

Wat zijn de beste vakantiebestemmingen voor LGBT's? En wat zijn de films en tv-series die je niet mag missen? Hoe kan de lesbische gemeenschap voorkomen dat er verdeeldheid wordt gezaaid door de media? Welke prikkelende en tot nadenken stemmende boeken zijn er onlangs verschenen? Welke dappere en unieke politici hebben voor de rechten van homoseksuele en bi-vrouwen en mannen gestreden of doen dat nog steeds? Welke evenementen worden er de komende tijd bij jou in de buurt en in de rest van de wereld georganiseerd? Hoe kun je zelfverzekerd en trots voor de dag komen op je werk? Waarom heeft de geestelijke gezondheid van bi-seksuele vrouwen meer aandacht nodig? Welke hotspots moet je bezoeken als je in Stockholm bent en hoe zit het met de lesbische scene in Key West of op IJsland? Over dit soort dingen en meer lees je iedere maand in DIVA magazine!

Je hebt het al door: DIVA is een echte must read voor lesbische en biseksuele vrouwen waar ook ter wereld. Het blad is die geweldig eruit ziende, gevoelige en tegelijkertijd vermakelijke fantasievriendin die iedere maand weer gezellig bij je langskomt. Neem nu een abonnement of geef het tijdschrift cadeau!

Let op: dit betreft een Engelstalig magazine.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je DIVA magazine cadeau aan iemand anders dan stopt het abonnement automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan door middel van een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan Engelsebladen.nl, de distributeur van het blad in Nederland. DIVA verschijnt 12 keer per jaar; het blad is een uitgave van Twin Media Group Limited te Londen.

Deel deze DIVA magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over DIVA magazine »
Titel: DIVA magazine
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Meer proefabonnementen in lifestyle bladen

Het tijdschrift Flow
Flow
Proefabonnement: 3x Flow 20,-

Flow is een tijdschrift over dingen op een andere manier doen. blad Een dat helemaal voor jezelf is met alles over familie, gezin, vrienden, je leven en jezelf verwennen. Neem nu een proefabonnement of geef Flow cadeau!
 vier recensiesUw besparing: 3,25

14%
korting
Van € 23,25 voor € 20,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Elegance
Elegance
4x Elegance 17,50

Elegance: een klassiek voorbeeld van een modern tijdschrift.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,46

27%
korting
Van € 23,96 voor € 17,50
 
Het tijdschrift Bazaar
Harper's Bazaar
3x Harper's Bazaar 15,-

Harper's Bazaar is het toonaangevende fashion magazine met alles over mode, beauty, cultuur, reizen en werk. Neem nu een abonnement op de Nederlandstalige editie!
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,97

17%
korting
Van € 17,97 voor € 15,-
 
De glossy JAN Magazine
JAN
6x JAN 35,-

Het tijdschrift JAN is dé no-nonsense glossy voor vrouwen vanaf 30 die een superdruk, overvol en soms ingewikkeld, maar fantastisch bestaan leiden.
 veertien recensiesUw besparing: 0,70

2%
korting
Slechts5,83 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
DIVA magazine proefabonnement aanbieding, rubriek lifestylebladen vrouwen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Flow
proef abonnement
Flow
gezondNU
proef abonnement
gezondNU
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws