Flow recensie van G Mol

Flow recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Flow »

# 1 - G Mol

Even weg uit de hectiek

Waardering: 10 / 10
Flow
Word abonnee van Flow

Aanbieding
Flow is een tijdschrift over dingen op een andere manier doen. Een blad dat helemaal voor jezelf is met alles over familie, gezin, vrienden, je leven en jezelf verwennen. Elk nummer bevat tevens een papieren cadeautje! Neem nu een proefabonnement van tweee nummers voor 9,- of kies voor een abonnement met korting van naar keuze 1, 2 of 3 jaar mét of zonder Flow Specials.


Samenvatting recensie
Met Flow kun je even helemaal ontspannen en weg komen uit de dagelijkse hectiek. Het tijdschrift bevat verder leuke tips en doe-dingen.

Toen ik het blad voor het eerst kocht dacht ik: "nee niets voor mij...". Mijn zus wilde het me geven voor een abonnement maar ik dacht nog steeds: "nee, dit is niet mijn blad....". Later in de winkel dacht ik, toch nieuwsgierig geworden, ik ga toch eens even kijken. De voorkant sprak me namelijk enorm aan. En ja hoor: verkocht!

Flow is een heerlijk blad waar ik echt even voor ga zitten, met een pot thee of ander drankje en dan even wegzakken... in een 'flow'.... om daarna met een blij gevoel weer verder te gaan met de hectiek van de dag. Maar daarvoor vaak eerst nog even achter de computer zitten om het één en ander op te zoeken aan tips die gegegeven zijn, of om even dat leuke notitieboekje in elkaar zetten.

Laat de nieuwe Flow maar weer komen, want ik heb de laatste al weer helemaal doorgespit. Hoewel ik ook wel even kan wachten, want de spanning ervoor is ook leuk!

Dit tijdschrift is dus een echte aanrader!

Geef zelf je mening over Flow »

Flow wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 9.8

Er is één recensie en drie korte reviews geschreven voor het tijdschrift Flow, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Flow recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Flow

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Flow? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het blad geven.

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Flow
Flow
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Flow Specials
proefabonnement
Flow Specials proefabonnement
Happinez
proefabonnement
Happinez proefabonnement
SAAR Magazine
abonnement
SAAR Magazine proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws