Happy In Shape aanbieding
Home

Proefabonnement op Happy In Shape

Happy In Shape

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Happy In Shape is het tijdschrift voor vrouwen wiens lifestyle voor een belangrijk deel wordt bepaald door gezond eten, lekker bewegen, fit worden en dat vooral ook blijven. Het blad verscheen een tijdje als special bij het tijdschrift Beau Monde, maar wordt sinds 2015 ook als los magazine uitgegeven. En waarom ook niet? Want wie wil nou niet lekker en gezond eten, fijn bewegen en zich daardoor heerlijk fit, gelukkig en in shape voelen in haar eigen lijf? Happy In Shape, de feel-good lifestyle bijbel voor een fun leven in shape, helpt je daar iedere twee maanden bij. Via de website Happyinshape.nl krijg je bovendien dagelijks ook nog eens aanvullende informatie in hapklare brokken!

In Happy In Shape draait het allemaal om de volgende vijf zaken:

  • Facts: in dit katern kun je jezelf testen, lees je wat de nieuwe hypes en feiten zijn op het gebied van afslanken, voeding en een gezonde levensstijl en komen bekende Nederlanders aan het woord over hun eet- en leefpatroon. Ook test de redactie regelmatig nieuwe methodes om af te vallen.
  • Fit: in dit deel draait alles om bewegen en work-outs. Personal trainers komen aan het woord en er wordt in-shape advies voor elke levensfase gegeven.
  • Food: in dit onderdeel vind je altijd minstens 1 trendy dieet. Verder delen bekende vrouwen hun menu in de rubriek Eetdagboek, krijg je recepten voor een gezond en gelukkig leven en wordt verslag gedaan van de laatste trends op het gebied van gezond eten.
  • Fab: een mooi gevonden afkorting voor Fashion en Beauty. Met tips om het beste uit jezelf te halen, wellness, reizen en trips om je weer lekker in je vel te voelen en make-overs van vrouwen die zijn afgevallen door beauty expert Leco van Zadelhoff.
  • Fun: Geen vrolijk en fit leven zonder fun. Daarom vind je in dit deel van het blad de uit-agenda met tips voor leuke activiteiten en weekendjes weg.

Volgens de makers van het blad is blij zijn met je lichaam het nieuwe sexy, en sterk en goed in je vel zitten het nieuwe slank. Klinkt goed! Nieuwsgierig geworden? Probeer het tijdschrift dan eerst eens uit door middel van een introductie-abonnement met korting. Of geef het blad kado! Als abonnee van Happy In Shape lees je het blad ook digitaal op je iPad of telefoon door je papieren abonnement te koppelen via het digitale platform van de uitgever.

De abonnementen van 2 nummers (een half jaar), 4 nummers (1 jaar) en 8 nummers (2 jaar) voor jezelf zijn tot wederopzegging en worden na de eerste abonnementstermijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd dat per verschijningstermijn van het blad kan worden opgezegd. Geef je één van deze abonnementen cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch en is opzeggen dus niet nodig. Happy in Shape verschijnt zes maal per jaar; het blad wordt uitgegeven door Pijper Media.

Deel deze Happy In Shape aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Happy In Shape »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer abonnementen in vrouwenbladen

Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 4x Psychologie Magazine 25,-

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van vier edities met korting, geef het blad cadau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement!
 negentien recensiesUw besparing: 6,96

22%
korting
Van € 31,96 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Happinez
Happinez
Proefabonnement: 3x Happinez 21,50

Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 maanden op proef of geef het blad cadeau.
 58 recensiesUw besparing: 2,47

10%
korting
Van € 23,97 voor € 21,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Libelle
Libelle
Proefabonnement: 4x Libelle 12,-

Neem Libelle nu 4 weken op proef, geef het populaire weekblad voor vrouwen cadeau of kies voor een abonnement van een half, 1, 2 of 3 jaar met korting oplopend tot 70%, eventueel in combinatie met Libelle Specials. Bekijk de aanbiedingen en bestel direct op de website van Libelle!
 58 recensiesUw besparing: 7,60

39%
korting
Van € 19,60 voor € 12,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Happy In Shape proefabonnement aanbieding, rubriek vrouwentijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Santé
abonnement
Santé
Women's Health
abonnement
Women's Health
Runner's World
abonnement
Runner's World
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws