Fibre Mood aanbieding

Proefabonnement op Fibre Mood

Fibre Mood
Fibre Mood

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Fibre Mood is een nieuw tijdschrift over zelfmaakmode voor het hele gezin in combinatie met een actief online platform. Ieder nummer bevat een groot aantal modieuze naaipatronen en breipatronen met handige stappenplannen en gedetailleerde uitleg over technieken en stoffen voor zowel de beginnende als de gevorderde 'sewista'. Wat is een sewista dan precies? Volgens de makers van het blad is het 'een gepassioneerde naaister die van mooie stofjes houdt en modegevoelig is.' De lezers van Fibre Mood inspireren verder graag anderen door tips & tricks online of, op de ouderwetse manier, tijdens een gezellig vriendinnenavondje te delen en zijn met recht trots op hun eigen unieke creaties en goedgevulde kledingkast.

Creeuml;ren, delen en inspireren: dat is waar het in Fibre mood om draait! Als je je kleding voor een groot deel zelf maakt krijg je als vanzelf complimenten van anderen maar tegelijkertijd ook steeds meer respect voor de kunst van het vak. En is het niet een heerlijk gevoel om vol trots in je zelfgemaakte creaties rond te lopen en bijkans ook nog eens bij te dragen aan een mooiere, duurzame wereld met respect voor alles en iedereen? Om stijlvol gekleed te gaan hoef je namelijk niet naar een dure modezaak waar kleding wordt verkocht waarvan niet altijd duidelijk is hoe en onder welke omstandigheden deze gemaakt is. Door alles met je eigen handen te doen heb je die onzekerheid niet meer, ben je heerlijk creatief bezig en bespaar je ook nog eens aanzienlijk!

Fibre Mood is jouw persoonlijke assistent en ondersteunt je bij elke stap in het proces van zelf mode maken. De vaardigheid van zelf kleren maken wordt je op een originele manier geleerd. Je wordt bijvoorbeeld ondersteund bij het personaliseren van een bepaald patroon door de voor jou juiste stof te selecteren. Op die manier maak je zelf een volledig uniek kledingstuk dat perfect bij je past qua maat en stijl.

'Sharing is caring' is een bekende en veelgebruikte frase in deze moderne tijd. Ook Fibre Mood onderkent dit principe; de actieve online community van het blad bestaat dan ook uit mensen die jouw passie voor naaien delen. In deze groep kun je al je vragen kwijt en vind je onder andere werkbeschrijvingen en tips om patronen aan te passen naar eigen wens en smaak, uitgebreid advies over stoffen, modetrends, stijl en styling, creaties van anderen en hun mening over patronen, de agenda met workshops en andere activiteiten bij jou in de buurt en een handige kaart met stoffenwinkels.

Wordt ook sewista en kom in de Fibre Mood. Neem nu een automatisch aflopend proefabonnement of geef het tijdschrift cadeau!

Het proefabonnement van 3 nummers voor 31 euro 95 stopt automatisch en is ook beschikbaar om cadeau te geven. Fibre Mood verschijnt zes maal per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door uitgeverij Fibre Mood.

Deel deze Fibre Mood aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Fibre Mood »
Titel: Fibre Mood
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in modebladen

Het tijdschrift Burda
Burda Style
12x Burda Style 69,60

Burda is het 'Doe Het Zelf' tijdschrift bij uitstek voor de modebewuste vrouw. (Inter)nationale trends, modellen etc. Neem nu een abonnement!
 32 recensiesUw besparing: 8,40

11%
korting
Slechts5,80 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Knip Mode
Knipmode
Proefabonnement: 3x Knipmode 22,50

In Knip Mode vind je iedere maand de nieuwste zelfmaakmode. Nu Knip Mode drie maanden vrijblijvend in de bus met 9% korting op de prijs van losse tijdschriften!
 28 recensiesUw besparing: 2,25

9%
korting
Van € 24,75 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift KNIP Kids
KNIPkids
Proefabonnement: 3x KNIPkids 22,50

Neem nu een vrijblijvend proefabonnement op het modetijdschrift KNIPkids. Zes maanden KNIPkids op proef in de bus met 9% korting op de winkelprijs (8,25 per nummer)!
 vijf recensiesUw besparing: 2,25

9%
korting
Van € 24,75 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Cosmo
Cosmopolitan
3x Cosmopolitan 12,50

Alles wat je meemaakt lees je in Cosmopolitan. Fashionably yours! Neem nu een voordelig introductie abonnement met korting op de eerste 3 nummers.
 zeven recensiesUw besparing: 2,47

16%
korting
Van € 14,97 voor € 12,50
 
Meer tijdschriften en kranten:
Fibre Mood proefabonnement aanbieding, rubriek mode tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Knipmode
proef abonnement
Knipmode
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws