Fortune aanbieding

Proefabonnement op Fortune

Fortune  USA
Fortune

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Amerikaanse tijdschrift Fortune is een zakenblad dat bericht over het bedrijfsleven, met name dat van multinationals en grote nationale bedrijven die gevestigd zijn in de Verenigde Staten. Het magazine onderscheidt zichzelf van gelijkaardige bladen als Forbes en Bloomberg Businessweek door langere, diepgravende artikelen. Fortune is waarschijnlijk het meest bekend vanwege de jaarlijkse publicatie van de Fortune 500: een ranglijst van de 500 grootste bedrijven in de VS, zowel naamloze als besloten vennootschappen, gerangschikt op totale omzet binnen hun eigen boekjaar. Fortune heeft wereldwijd een oplage van om en nabij de 1 miljoen exemplaren, iedere editie wordt gemiddeld door maar liefst 5 miljoen mensen gelezen.

Naast de Fortune 500 publiceert Fortune nog meer ranglijsten, waaronder:

  • Fortune Global 500: dit is een lijst van de bedrijven met de meeste omzet wereldwijd, in tegenstelling tot de Fortune 500 waarin uitsluitend Amerikaanse bedrijven of bedrijven die gemachtigd zijn zaken te doen in de Verenigde Staten voorkomen.
  • 40 under 40: dit is een jaarlijst met de volgens de redacteuren van Fortune meest invloedrijke jonge leiders (zakenmannen, -vrouwen en politici) in dat jaar. De eerste incarnatie was een lijst puur gebaseerd op rijkdom, maar sinds 2009 wordt er meer gekeken naar macht en invloed.
  • Most Powerful Women: de jaarlijst met de vrouwen die volgens Fortune de meeste invloed en macht hebben. Hierbij worden de volgende vier criteria gehanteerd: de grootte en het belang van het bedrijf dat de betreffende vrouw leidt in de wereldeconomie, de gezondheid van het bedrijf en in welke richting het zich begeeft, het verloop van de carrière van de betreffende vrouw en de invloed van haar bedrijf op sociaal en cultureel gebied.
  • 100 Best Companies To Work For: dit is een lijst die Amerikaanse bedrijven rangschikt op basis van de tevredenheid van het personeel en de arbeidsvoorwaarden en extra's die het haar werknemers biedt. De lijst is gebaseerd op een jaarlijkse enquête onder honderdduizenden werknemers van zogenaamde 'Great Place To Work-Certified' bedrijven met meer dan 1000 werknemers.

Lees vanaf nu iedere maand het laatste business nieuws uit de VS en blijf op de hoogte van de belangrijkste spelers in de wereld van de multinationals met een jaarabonnement op Fortune. Je kunt het blad ook cadeau geven aan iemand anders.

Let op: dit betreft een Engelstalige publicatie. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief, automatisch verlengd. Geef je het abonnement cadeau dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Indien je gebruik wilt maken van de aanbieding voor Fortune op deze pagina dan wordt de bezorging en betaling geregeld via Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Fortune verschijnt eens per maand, het tijdschrift wordt uitgegeven door Time Inc. gevestigd te New York City.

Deel deze Fortune aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Fortune »
Titel: Fortune
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in zakelijke bladen

Het tijdschrift Quote
Quote
7x Quote 69,99

Het tijdschrift Quote bericht iedere maand over de stand van zaken in het bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, en carrière.
 vier recensiesUw besparing: 6,17

8%
korting
Slechts10,00 per tijdschrift
 
Het zakenblad Entrepreneur
Entrepreneur Magazine
12x Entrepreneur magazine digitaal £ 12,10

In Entrepreneur magazine leest u alles wat u moet weten om uw bedrijf tot een succes te maken. Neem nu een voordelig abonnement en kies uit digitaal of print.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 43,58

78%
korting
Van £ 55,68 voor £ 12,10
 
Het zakenblad Businessweek magazine
Bloomberg BusinessWeek Europe Edition
50x (1 jaar) Bloomberg BusinessWeek Europe £ 27,60

In het vernieuwde Bloomberg Businessweek leest u alle zakelijk nieuws dat u nodig heeft om vooruit te komen. Neem nu een digitaal abonnement en begin direct met lezen!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 539,90

95%
korting
Van £ 567,50 voor £ 27,60
 
Het zakenblad Forbes
Forbes Magazine
12x (1 jaar) Forbes Magazine £ 90,-

Lees Forbes magazine, het grootste business magazine van de VS, en blijf als eerste op de hoogte van al het nieuws uit de zakenwereld.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 7,50 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Fortune proefabonnement aanbieding, rubriek zakelijke tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
NRC Handelsblad
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
NRC Handelsblad
Telegraaf
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
Telegraaf
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws