Humo proefabonnement aanbieding
Home

Proefabonnement op Humo

 Tot 77% korting 
Humo - 1 aanbieding  Vlaanderen
Proefabonnement: 4x Humo 4,-
Humo

Lees Humo, het onafhankelijk weekblad, nu vier weken voor slechts een euro per week. Het proefabonnement stopt automatisch! Inclusief onbeperkt toegang tot alle artikels op humo.be en in de app en elke week het Digitale Magazine!
* Aanbieding uitsluitend voor adressen in België.

Bekijk de actie »
Dit proefabonnement stopt automatisch
Humo logo

Alle Humo abonnement aanbiedingen

  1. + Toegang tot Uit Andere Media4x Humo 4,- = 1,- per blad
    proefabonnement77% - stopt automatisch
        Meeste voordeel - 77% korting

Humo lees je nu al vanaf € 4.00 - profiteer van tot maximaal 77% korting op dit magazine!

Aanbieding Korting Bestel Soort abonnement
4 nummers 4,- 77% Bestel aflopend

Humo is het Vlaams onafhankelijk weekblad dat al in 1936 voor het eerst verscheen en inmiddels over de 4000 edities heen is. Het is een opinieblad, satirisch magazine en radio- en televisiegids ineen. Humo schrijft iedere week over het beste uit film, muziek, sport, (jongeren)cultuur en literatuur en doet dat op de voor haar kenmerkende eigenzinnige en humoristische manier. De redactie, bestaande uit een combinatie van zeer ervaren journalisten aangevuld met een groep pittige debutanten, levert reportages en dossiers die diep in en achter de actualiteit kijken en neemt onthullende interviews af. Het magazine gaat zelf op zoek naar nieuws in plaats van erachter aan te hollen, zoals veel andere media al doen.

Daarbovenop biedt Humo een superoverzichtelijk tv katern met daarin alle programmagegevens van Belgische publieke, commerciële en thema zenders als één, Canvas, vtm, Q2, VIER, VIJF, ZES, CAZ, Njam!, TLC, Ketnet, Studio 100 TV, La Une en Vitaya aangevuld met de Nederlandse zenders NPO1, NPO2 en NPO3 en de welbekende grote tv zenders uit de rest van Europa zoals BBC, Eurosport, ARD, ZFD, WDR, Rai UNO en TVE. Oudgediende Guy Mortier duikt verder wekelijks in de archieven voor de rubriek 'Het leukste uit Humo'. En last but not least: de columns van Herman Brusselmans (Koppensneller), Jan Mulder (Eeuwig Spits), Heleen Debruyne en Naema Tahir (Vrouwentongen), Arnon Grunberg (De mailbox van), Mauro Pawlowski (Uit de platenkast van Mauro) en vele anderen maken dat Humo een weekblad is dat je niet zomaar naast je neer kunt leggen.

Humo is sinds mei 2015 volledig in handen van de Persgroep, uitgever van de Belgische dagbladen Het Laatste Nieuws en De Morgen en een elftal Nederlandse kranten waaronder het AD, de Volkskrant, Trouw, het Parool en een groot aantal regionale dagbladen die het oosten en zuiden van Nederland voorzien van lokaal en regionaal nieuws.

Profiteer nu van één van de scherpe Humo acties en mis voortaan geen enkele editie meer van uw favoriete weekblad: lees Humo 8 maanden + 4 maanden gratis (ofwel krijg 33% korting) of neem een abonnement voor twee jaar en ontvang daarbij als geschenk een prachtige draagbare Marshall luidspreker in de kleur cream of zwart met een winkelwaarde van 199 euro! Als abonnee lees je Humo waar je maar wilt op papier en digitaal (via tablet of smartphone), krijg je regelmatig gratis tickets, cadeaus en kortingen en krijg je toegang tot Humo Sapiens, een aparte abonneezone waar alle extra's en voordelen overzichtelijk bij elkaar staan.

Let op: de acties zijn alleen beschikbaar indien je woonachtig bent in België Het proefabonnement van 4 weken stopt automatisch. De overige abonnementen gelden tot wederopzegging en worden na de eerste termijn tenzij je minimaal één maand voor het verstrijken daarvan opzegt automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke maandelijks opzegbaar is middels een telefoontje aan 02 309 29 00 (België). Humo verschijnt wekelijks op papier en digitaal; het blad wordt uitgegeven door DPG Media België.

Deel deze Humo aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Humo »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Humo acties met korting

Aanbieding 1 - Proefabonnement: 4x Humo € 4,-  stopt automatisch: ja

Van
17,20
Voor4,00
Korting77 %
77%
korting

Vier keer Humo voor 4,00. Het proefabonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Meer abonnementen in opiniebladen

Het opinieblad VN magazine
Vrij Nederland
Proefabonnement: 3x Vrij Nederland 25,-

Vrij Nederland - of kortweg VN - is het meest kritische opinieblad van Nederland met als missie diepgravende, onafhankelijke onderzoeksjournalistiek waarmee je als lezer je eigen visie op de wereld kunt aanscherpen. In het tijdschrift worden maandelijks onderwerpen als politiek, binnen- en buitenlandse zaken, klimaat, economie, cultuur & identiteit, maatschappelijke zaken en dossiers behandeld. Neem nu een proefabonnement van 3 of 10 nummers, geef het blad cadeau of kies voor een digitaal abonnement.
 twee recensiesUw besparing: 2,75

10%
korting
Van € 27,75 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het opinieblad De Groene Amsterdammer
De Groene Amsterdammer
Proefabonnement: 10 weken de Groene Amsterdammer 15,-

De Groene Amsterdammer is het weekblad bij uitstek voor iedereen die meer diepgang zoekt dan de reguliere kranten en opiniebladen bieden. Neem nu een proefabonnement met korting oplopend tot 75% of geef dit tijdschrift 10 of 26 weken cadeau!
 Schrijf recensie Uw besparing: 44,50

75%
korting
Van € 59,50 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 10 nummers stopt automatisch
Het opinieblad EW
EW magazine
1 jaar EW print + digitaal 16,25 per maand

EW is het opinieblad dat, inmiddels reeds meer dan 75 jaar, orde wil scheppen in de informatiechaos. Vooral met betrekking tot de interessevelden economie, politiek, financiën, wetenschap en cultuur. Neem nu een abonnement van 1, 2 of een half jaar in de vorm papier + digitaal met korting oplopend tot liefst 52% inclusief gratis tablet edities of kies voor volledig digitaal! Of geef een mini-abonnement van 4 weken cadeau.
 drie recensiesUw besparing: 182,00

48%
korting
Slechts3,75 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Humo proefabonnement aanbieding, rubriek opinietijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws