Gardeners' World abonnement aanbieding
Home
Abonnement op het blad Gardeners' World
Huidig nummer
Nr. 6 - 21 mei 2024

Komend nummer
Nr. 7 - 25 juni 2024
Dinsdag over een week

Abonnement op Gardeners' World

 Tot 40% korting 
Gardeners' World
Actuele editie
6 - 21 mei 2024
Volgende editie
7 - 25 juni 2024
Dinsdag over een week

Met een abonnement op Gardeners' World - het blad van het gelijknamige BBC TV-programma - krijg je iedere maand de beschikking over praktische tips, goed uitvoerbare workshops en de nodige inspiratie om je tuin duurzamer én natuurlijk mooier te maken. Probeer Gardeners' World, het schitterende en informatieve tuinblad, nu drie maanden of een jaar uit met korting oplopend tot 40%!

Bekijk de actie »
Profiteer van 28% korting met dit abonnement
Gardeners' World logo

Alle Gardeners' World abonnement aanbiedingen

 1. 3x Gardeners' World 15,-
  kwartaalabonnement28%
 2. 12x Gardeners' World 50,-
  jaarabonnement40%
      Meeste voordeel - 40% korting
  Meest gekozen

Gardeners' World lees je nu al vanaf € 15.00 - profiteer van tot maximaal 40% korting op dit tuinblad!

Aanbieding Korting Bestel Soort abonnement
3 nummers 15,- 28% Bestel doorlopend
12 nummers 50,- 40% Bestel doorlopend

Gardeners' World is het tijdschrift dat hoort bij het gelijknamige BBC2 televisieprogramma: een inmiddels ook in Nederland zeer populaire show over tuinieren die al sinds 1968 ieder jaar weer steevast terugkeert bij de Britse omroep voor een nieuw seizoen. Het is hét tuinblad bij uitstek voor iedereen die graag de handen uit de mouwen steekt en voor wie tuinieren een echte passie is. Het magazine staat iedere maand weer vol met inspiratie en advies voor zowel grote als kleine tuinen en is in Engeland het best verkopende tijdschrift over tuinieren. Daarom is er nu ook een Nederlandse editie beschikbaar die een mooie aanvulling vormt op het assortiment tuinbladen.

Britten staan onder andere bekend om hun liefde voor tuinen en tuinieren en hun prachtige tuinontwerpen. Onder andere de romantische, elegante cottage tuin en de prachtige, natuurlijk ogende, parkachtige landschapstuinen met mooie doorkijkjes en uiteraard voorzien van een theehuisje en schuurtje kenmerken de Engelse tuinstijl en worden wereldwijd geroemd. Maar natuurlijk zijn dit niet de enige stijlen die aan bod komen in Gardeners' World. Ook voor kleine tuinen, smalle en langwerpige tuinen zoals we die in Nederland vaak tegenkomen en bloemen-, kruiden- en moestuinen is er volop aandacht.

In iedere editie van Gardeners' World staat het seizoen centraal en worden er tips gegeven over wat er in de betreffende maand in de tuin gedaan en gezien kan worden: welke planten gaan bloeien? Welke dieren komen je tuin bezoeken? Wat kun je in de moestuin zaaien en oogsten en welke heesters en bomen kun je alvast snoeien? De presentator van het tv-programma, Monty Don, en de co-presentatoren Carol Klein, Joe Swift en Alan Titchmars staan je hierin bij en laten zien hoe je een prachtige tuin kunt ontwerpen en bijhouden. Aan het eind van het blad vind je een praktische lijst met duidelijke actiepunten die je af kunt vinken, zodat je direct de handen uit de mouwen kunt steken.

Neem nu een abonnement met korting op de Nederlandse versie van Gardeners' World en profiteer van een mooie korting voor nieuwe abonnees. Of geef het blad cadeau aan iemand die zijn of haar hele hart en ziel in de tuin steekt. Dit is natuurlijk ook een prachtig blad om cadeau te geven voor bijvoorbeeld moederdag of vaderdag.

Let op: dit betreft de Nederlandstalige editie van Gardeners' World. Een abonnement op de Engelstalige editie is ook beschikbaar.

De abonnementen van 3 en 12 nummers voor jezelf lopen tot wederopzegging en gaan na de eerste termijn over in een abonnement voor onbepaalde tijd dat elk moment opzegbaar is met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Momenteel biedt de uitgever helaas niet de mogelijkheid dit tijdschriftabonnement cadeau te doen. Gardener's World is een uitgave van F&L Media BV; het blad verschijnt twaalf maal per jaar.

Deel deze Gardeners' World aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Gardeners' World »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Gardeners' World acties met korting

Aanbieding 1 - 3x Gardeners' World € 15,-  stopt automatisch: nee

Van
20,97
Voor15,00
Korting28 %
28%
korting

Drie keer Gardeners' World voor 15,00.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 12x Gardeners' World € 50,-  stopt automatisch: nee

Van
83,88
Voor50,00
Korting40 %
40%
korting

Nu een jaarabonnement op Gardeners's World met maar liefst 40% korting!

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Meer abonnementen in woonbladen

Het tijdschrift VT Wonen
vtwonen
6 maanden (8 nummers) vtwonen 4,50 / maand

Het populaire woonblad vtwonen staat elke maand vol inspiratie en informatie, trends en indeel-ideeën, sfeer en stijl! Neem een voordeelabonnement op vtwonen van een half jaar, inclusief toegang tot de digitale edities via iPad / tablet. Of kies voor een abonnement mét of zonder vtwonen specials van 1, 2 of 3 jaar tegen een scherp introductietarief exclusief voor nieuwe abonnees!
 acht recensiesUw besparing: 44,52

62%
korting
Van € 71,52 voor € 27,-
 
Het tijdschrift Wonen Landelijke Stijl
Wonen Landelijke Stijl
6 maanden (6 nummers) Wonen Landelijke Stijl 4,50 per maand

Geniet van de mooiste huizen en interieurs in landelijke stijl met een voordeel-abonnement op het blad Wonen Landelijke Stijl! Nu tijdelijk een abonnement voor slechts 4,50 per maand (altijd opzegbaar) incl. jaarlijks 4 Wonen Landelijke Stijl Specials: 'Buitenwonen voorjaar', 'Stylen', 'Buitenwonen najaar' en 'Binnenkijken'! Bekijk alle acties van dit stijlvolle woonblad en bestel direct op de website van Wonen Landelijke Stijl!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 22,98

46%
korting
Van € 49,98 voor € 27,-
 
Het tijdschrift Eigen Huis en Interieur
Eigen Huis & Interieur
6 maanden (3 nummers) EH&I 4,50 per maand

Eigen Huis & Interieur is het woonblad voor liefhebbers van design, architectuur en lifestyle. Neem nu een voordeel-abonnement met korting van drie nummers. Dit abonnement is tussentijds altijd opzegbaar.
 acht recensiesUw besparing: 8,85

25%
korting
Van € 35,85 voor € 27,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
Gardeners' World abonnement aanbieding, rubriek woontijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Tuinseizoen
abonnement
Tuinseizoen
Landleven
proef abonnement
Landleven
OnzeEigenTuin
abonnement
OnzeEigenTuin
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws