The Guardian Weekly aanbieding

Proefabonnement op The Guardian Weekly

Guardian Weekly  UK
The Guardian Weekly

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


The Guardian Weekly is een wekelijks verschijnende krant op half-Berliner formaat. Net zoals de zusterpublicaties The Guardian, het Brits dagblad met een centrum-linkse koers, en de zondagskrant The Observer is deze weekkrant gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. The Guardian Weekly heeft als internationale krant de focus op het buitenland en heeft meer dan 200.000 lezers in ruim honderd landen. The Weekly bevat iedere week een compacte, prettig leesbare samenvatting van het nieuws uit de eerder genoemde twee kranten, het Amerikaanse The Washington Post en Le Monde, het toonaangevende Franse dagblad. De unieke mix van internationaal nieuws, politiek, wetenschap, internationale ontwikkelingen en cultuur (waaronder boekrecensies) wordt wekelijks met grote zorgvuldigheid door de redactie uitgezocht en aangevuld met commentaren. Tot de (ex)-lezers behoren onder andere Nelson Mandela (tijdens zijn gevangenschap in Pollsmoor in Kaapstad) en vele Amerikaanse presidenten.

De eerste editie van The Manchester Guardian Weekly, zoals het weekblad in eerste instantie heette, verscheen op 4 juli 1919, vlak na het einde van de Eerste Wereldoorlog en het tekenen van het Vredesverdrag van Versailles. Het was de bedoeling om, in een snel veranderend politiek klimaat, met de uitgave van een wekelijkse samenvatting van de inhoud van het dagblad The Manchester Guardian meer voet aan de grond te krijgen in de Verenigde Staten en haar inwoners op de hoogte te houden van de maatschappelijke en politieke ontwikkelingen in de rest van de wereld. In respectievelijk 1971 en 1975 werden deals gesloten met Le Monde en de Washington Post, en sindsdien verschijnen er ook wekelijks artikelen uit die dagbladen, waarbij die uit Le Monde netjes vertaald zijn in het Engels.

Naast de wekelijkse samenvatting van de beste artikelen uit vier kranten verschijnt er in The Guardian Weekly ook iedere maand een supplement gewijd aan het leren van de Engelse taal voor sprekers van andere talen. Dit supplement bevat complete lesplannen voor TEFL leraren, gebaseerd op recente nieuwsitems. Bent u werkzaam als leraar Engels in het voortgezet of hoger onderwijs? Dan is het blad dus wellicht een mooie aanvulling op uw vakkennis en het beschikbare lesmateriaal in de klas.

Bent u graag op de hoogte van wat er internationaal speelt en heeft u niet genoeg aan het katern buitenland van uw Nederlandse krant? Overweeg dan een abonnement op The Guardian Weekly. Het blad is ook een mooie aanvulling van uw leestafel als u regelmatig gasten uit het buitenland over de vloer heeft, bijvoorbeeld op kantoor of in de lounge van uw hotel.

Let op: dit betreft een Engelstalige uitgave. Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging. Geeft u het abonnement cadeau dan stopt de bezorging automatisch na een jaar. The Guardian Weekly is een uitgave van de Guardian Media Group (GMG) en verschijnt wekelijks (51 keer per jaar). De distributie van de krant wordt als u van de aanbieding op deze pagina gebruik maakt verzorgd door Global Magazines BV.

Deel deze The Guardian Weekly aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over The Guardian Weekly »
Titel: The Guardian Weekly
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in buitenlandse nieuwsbladen

Het tijdschrift TIME Magazine Europe
TIME Magazine
52x TIME Magazine digitaal 42,99

Met een digitaal abonnement op de Europese editie van Time Magazine blijf je wekelijks op de hoogte van nieuws op het gebied van politiek, wetenschap, economie en cultuur.
 Schrijf recensie Uw besparing: 190,49

82%
korting
Slechts0,83 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Newsweek magazine
Newsweek International
51x Newsweek International edition digitaal 37,99

Neem een digitaal abonnement op de internationale editie van Newsweek en lees iedere week over gebeurtenissen die het échte wereldnieuws bepalen. Het is ook mogelijk een abonnement cadeau te geven of een los digitaal nummer te bestellen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 242,00

86%
korting
Slechts0,74 per tijdschrift
 
Het zakenblad Forbes
Forbes Magazine
12x (1 jaar) Forbes Magazine £ 90,-

Lees Forbes magazine, het grootste business magazine van de VS, en blijf als eerste op de hoogte van al het nieuws uit de zakenwereld.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 7,50 per tijdschrift
 
Het tijdschrift New Eastern Europa
New Eastern Europe magazine
5x New Eastern Europe magazine digitaal 19,99

New Eastern Europe magazine is een tweemaandelijks nieuwsblad over de recente ontwikkelingen en gebeurtenissen in Centraal en Oost-Europa met nieuws, discussies, opinie, cultuur, historie en meer. Neem nu een digitaal abonnement, geef het blad cadeau of bestel een losse editie.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 14,96

43%
korting
Van € 34,95 voor € 19,99
 
Meer tijdschriften en kranten:
The Guardian Weekly proefabonnement aanbieding, rubriek nieuws en opinie uit het buitenland. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Volkskrant
proef abonnement
Volkskrant
NRC Handelsblad
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
NRC Handelsblad
Trouw Dagblad
proef abonnement
Trouw Dagblad
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws