Herenhuis aanbieding
Home

Proefabonnement op Herenhuis

Herenhuis

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het luxe magazine Herenhuis is het eerste en enige woontijdschrift dat 100% gericht is op het wonen in historische, beeldbepalende gebouwen. De redactie is zeer capabel als het aankomt op het bieden van informatie over restauratie, historie en onderhoud van de meest schitterende oude panden. Herenhuis verschijnt iedere twee maanden en is telkens weer een lust voor het oog. Bijpassende onderwerpen als lifestyle, (stads)tuinen en de vaak verrassende verwevenheid van steen en natuur komen ook veelvuldig aan de orde. De benaderingswijze van het blad is 'wonen in historie', zonder dat daarbij aan specifieke bouw- of interieurstijlen de voorkeur wordt gegeven. Iedere editie staat boordevol tips van bewoners en experts, binnenkijkers, metamorfoses, interieuradvies en nog veel meer. Dit alles maakt Herenhuis tot een uniek en veelzijdig blad.

Wat zijn de mooiste kroonluchters, van klassiek tot modern, die op het moment in de handel zijn? Hoe pak je de restauratie van een poortwoning op de juiste manier aan? Wat zijn de passende sfeermakers voor het interieur in een historisch pand? Wat komt er allemaal bij kijken als je duurzaam wilt wonen in een monument of ander historisch gebouw? En is het ook mogelijk om zelfs helemaal voor klimaatneutraal te gaan? Hoe kun je de salon, de chique ontvangstruimte, het beste aankleden? Dit alles en nog veel meer lees je iedere twee maanden in Herenhuis.

De abonnementen van 6 nummers (1 jaar)en 12 nummers (2 jaar) lopen tot wederopzegging en worden na de eerste termijn automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke met inachtneming van de verschijningstermijn van het tijdschrift per maand opzegbaar is. Geeft u het blad cadeau, dan stopt de bezorging automatisch na de door u gekozen periode. Herenhuis verschijnt eens in de twee maanden, het magazine wordt uitgegeven door BCM Media te Eindhoven.

Deel deze Herenhuis aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Herenhuis »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer abonnementen in woonbladen

Het tijdschrift VT Wonen
vtwonen
6 maanden (8 nummers) vtwonen 4,50 / maand

Het populaire woonblad vtwonen staat elke maand vol inspiratie en informatie, trends en indeel-ideeën, sfeer en stijl! Neem een voordeelabonnement op vtwonen van een half jaar, inclusief toegang tot de digitale edities via iPad / tablet. Of kies voor een abonnement mét of zonder vtwonen specials van 1, 2 of 3 jaar tegen een scherp introductietarief exclusief voor nieuwe abonnees!
 acht recensiesUw besparing: 44,52

62%
korting
Van € 71,52 voor € 27,-
 
Het tijdschrift Wonen Landelijke Stijl
Wonen Landelijke Stijl
6 maanden (6 nummers) Wonen Landelijke Stijl 4,50 per maand

Geniet van de mooiste huizen en interieurs in landelijke stijl met een voordeel-abonnement op het blad Wonen Landelijke Stijl! Nu tijdelijk een abonnement voor slechts 4,50 per maand (altijd opzegbaar) incl. jaarlijks 4 Wonen Landelijke Stijl Specials: 'Buitenwonen voorjaar', 'Stylen', 'Buitenwonen najaar' en 'Binnenkijken'! Bekijk alle acties van dit stijlvolle woonblad en bestel direct op de website van Wonen Landelijke Stijl!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 22,98

46%
korting
Van € 49,98 voor € 27,-
 
Het tijdschrift Eigen Huis en Interieur
Eigen Huis & Interieur
6 maanden (3 nummers) EH&I 4,50 per maand

Eigen Huis & Interieur is het woonblad voor liefhebbers van design, architectuur en lifestyle. Neem nu een voordeel-abonnement met korting van drie nummers. Dit abonnement is tussentijds altijd opzegbaar.
 acht recensiesUw besparing: 8,85

25%
korting
Van € 35,85 voor € 27,-
 
Het tijdschrift Stijlvol Wonen
Stijlvol Wonen
Proefabonnement: 3x Stijlvol Wonen 9,-

Stijlvol Wonen is het woonmagazine voor wie modern wil wonen in een warm en sfeervol interieur. Neem nu een proefabonnement van 3 nummers en maak vrijblijvend kennis met dit schitterende woonblad! Of kies voor een langer lopend abonnement van 1, 2 of 3 jaar met oplopende korting tot wel 50%!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 20,85

70%
korting
Van € 29,85 voor € 9,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Herenhuis proefabonnement aanbieding, rubriek woontijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Stijlvol Wonen
proef abonnement
Stijlvol Wonen
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws