Het Laatste Nieuws proefabonnement aanbieding
Abonnement op het dagblad Het Laatste Nieuws
Neem HLN nu 4 weken lang op proef: digitaal voor slechts 1 euro, weekend + digitaal voor 2 euro of Compleet voor 4 euro.
Van 26,95 voor 4,-
 Vlaanderen
Editie: België
Taal: Nederlands
Packshot Het Laatste Nieuws Compleet

Proefabonnement op Het Laatste Nieuws

85%
korting
Het Laatste Nieuws
HLN - 1 aanbieding  Vlaanderen
Proefabonnement: 4 weken HLN vanaf 1,-
Bekijk nu »
Dit proefabonnement stopt automatisch.
Het Laatste Nieuws leest u nu al vanaf 4.00 - profiteer van maximaal 85% korting op deze krant!
Aanbieding Korting   Soort abonnement
24 nummers 4,- 85% Vraag aan aflopend

Het Laatste Nieuws is met dagelijks ruim 1 en een kwart miljoen lezers de grootste en meest gelezen krant van Vlaanderen. Het Belgische dagblad brengt een prettige mix van nieuws uit binnen- en buitenland, sport, economie, regionaal nieuws en amusement. Het regionale nieuws is ook echt toegespitst op uw omgeving: op basis van uw adres krijgt u namelijk één van de maar liefst 21 regionale edities in de bus. In het weekend is HLN extra dik en voorzien van de bijlagen Weekendcoaches, Reizen, Wonen en het magazine Nina.

Naast het nieuws, sport en economie zijn er van maandag tot en met vrijdag de tv-krant met een programma-overzicht van die dag, achtergronden en uitleg over nieuwkomers, van maandag tot en met zaterdag het katern VIPS met alles over de wereld van de showbizz, glitter en glamour en op zaterdag de weekendbijlagen 'Weekend', 'Reizen' en 'Wonen' en 'TV & Puzzel' met de weekendprogrammatie, de beste tv-tips en puzzels. Op zaterdag wordt Het Laatste Nieuws tevens vergezeld van het lifestyle blad NINA met daarin onder andere interviews met bekende maar ook onbekende Vlamingen, mode, lifestyle, beauty, relaties en culinair. U ziet het: HLN is een dagblad voor het hele gezin met voor ieder wat wils.

Profiteer nu van 1 van de scherpe acties van HLN:

  1. Een proefabonnement van 4 weken. Hierbij heeft u de keuze om de krant geheel digitaal te lezen, op zaterdag op papier en de hele week digitaal of de hele week op papier én digitaal (Compleet).
  2. Met korting: 18+6 maanden gratis. U leest het Laatste Nieuws met 25% korting op de prijs in de krantenwinkel en heeft hierbij de keus uit Weekend + Digitaal (de uitgebreide weekendkrant op zaterdag op papier en de hele week digitale toegang) of Compleet, de abonnementsvorm waarbij u iedere dag HLN in de brievenbus krijgt én tevens digitaal kunt lezen.
  3. Met cadeau: Het Laatste Nieuws + LG Smart TV. Bij een 2- of 3-jarig abonnement op Het Laatste Nieuws ontvangt u nu tijdelijk een 32 inch (81cm) LG Smart TV met HDMI, Dolby Audio en webOS 3.5.

Bij alle bovengenoemde abonnementen krijgt u ook toegang tot Topics, een digitaal nieuwsplatform met alle artikelen uit maar liefst dertien Belgische en Nederlandse kwaliteitskranten waaronder De Morgen, de Volkskrant, het AD en Trouw.

Let op: dit betreft een Belgische krant. Indien u woonachtig bent in Nederland kunt u helaas niet profiteren van dit aanbod. Het proefabonnement van 4 weken voor 1, 2 of 4 euro (digitaal/weekend+digitaal/compleet) stopt automatisch. Voor de overige abonnementen geldt: deze worden na de eerste abonnementsperiode verlengd voor onbepaalde tijd tegen het dan geldende reguliere tarief. Opzeggen moet minimaal één maand voor het einde van het lopend contract, hierna geldt steeds een opzegtermijn van één maand startend op het einde van de lopende maand. Het Laatste Nieuws verschijnt iedere week van maandag t/m zaterdag op papier en digitaal en wordt uitgegeven door Persgroep Publishing nv. De papieren editie van HLN wordt iedere dag voor 7:30 uur bezorgd, op zaterdag is dit 10:00. De digitale editie is dagelijks vanaf 4:00 's ochends beschikbaar.

Deel deze Het Laatste Nieuws aanbiedingen pagina:

Normale prijs HLN:€ 26,95
Je voordeel bij deze aanbieding:- € 22,95
Prijs proefabonnement:€ 4,00
Korting op de prijs in de winkel:85 %

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Het Laatste Nieuws »
Titel: Het Laatste Nieuws
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit proefabonnement kan alleen in België aangevraagd worden Deze aanbieding geldt alleen in België

Alle HLN kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - Proefabonnement: 4 weken HLN vanaf € 1,-  stopt automatisch: ja

Van
26,95
Voor4,00
Korting85 %
85%
korting

24 keer HLN voor 4,00. Het proefabonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Stuur deze Het Laatste Nieuws aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het proefabonnement op Het Laatste Nieuws toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

Het Laatste Nieuws aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in buitenlandse nieuwsbladen

De krant NY Times International
New York Times International Edition
1 jaar The New York Times International Edition 814,95

Blijf op de hoogte van al het nieuws op wereldwijd niveau met een abonnement op de internationale editie van The New York Times.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts2,61 per tijdschrift
 
De krant Guardian Weekly
The Guardian Weekly
1 jaar (51x) The Guardian Weekly 379,95

Blijf op de hoogte van de internationale ontwikkelingen met een abonnement op The Guardian Weekly, de weekkrant met nieuws uit The Guardian, The Observer, The Washington Post en Le Monde.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts7,45 per tijdschrift
 
De krant Sunday Times
The Sunday Times
52x (1 jaar) The Sunday Times 1069,95

The Sunday Times is de grootste wekelijks verschijnende krant van Engeland met gedegen onderzoeksjournalistiek en aandacht voor nieuws uit het buitenland.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts20,58 per tijdschrift
 
Het tijdschrift The Nation
The Nation
34x (1 jaar) The Nation 222,50

The Nation is een Amerikaans progressief en onafhankelijk opinietijdschrift met veel aandacht voor misstanden als vooroordelen, discriminatie en misbruik van macht.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts6,54 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Het Laatste Nieuws proefabonnement aanbieding, rubriek nieuws en opinie uit het buitenland. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
De Morgen
abonnement
De Morgen
AD Algemeen Dagblad
proef abonnement
AD Algemeen Dagblad
Volkskrant
proef abonnement
Volkskrant
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws