Het Laatste Nieuws aanbieding

Proefabonnement op Het Laatste Nieuws

HLN  Vlaanderen
Het Laatste Nieuws

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Laatste Nieuws is met dagelijks ruim 1 en een kwart miljoen lezers de grootste en meest gelezen krant van Vlaanderen. Het Belgische dagblad brengt een prettige mix van nieuws uit binnen- en buitenland, sport, economie, regionaal nieuws en amusement. Het regionale nieuws is ook echt toegespitst op uw omgeving: op basis van uw adres krijgt u namelijk één van de maar liefst 21 regionale edities in de bus. In het weekend is HLN extra dik en voorzien van de bijlagen Weekendcoaches, Reizen, Wonen en het magazine Nina.

Naast het nieuws, sport en economie zijn er van maandag tot en met vrijdag de tv-krant met een programma-overzicht van die dag, achtergronden en uitleg over nieuwkomers, van maandag tot en met zaterdag het katern VIPS met alles over de wereld van de showbizz, glitter en glamour en op zaterdag de weekendbijlagen 'Weekend', 'Reizen' en 'Wonen' en 'TV & Puzzel' met de weekendprogrammatie, de beste tv-tips en puzzels. Op zaterdag wordt Het Laatste Nieuws tevens vergezeld van het lifestyle blad NINA met daarin onder andere interviews met bekende maar ook onbekende Vlamingen, mode, lifestyle, beauty, relaties en culinair. U ziet het: HLN is een dagblad voor het hele gezin met voor ieder wat wils.

Profiteer nu van 1 van de scherpe acties van HLN:

  1. Een proefabonnement van 4 weken. Hierbij heeft u de keuze om de krant geheel digitaal te lezen, op zaterdag op papier en de hele week digitaal of de hele week op papier én digitaal (Compleet).
  2. Met korting: 18+6 maanden gratis. U leest het Laatste Nieuws met 25% korting op de prijs in de krantenwinkel en heeft hierbij de keus uit Weekend + Digitaal (de uitgebreide weekendkrant op zaterdag op papier en de hele week digitale toegang) of Compleet, de abonnementsvorm waarbij u iedere dag HLN in de brievenbus krijgt én tevens digitaal kunt lezen.
  3. Met cadeau: Het Laatste Nieuws + LG Smart TV. Bij een 2- of 3-jarig abonnement op Het Laatste Nieuws ontvangt u nu tijdelijk een 32 inch (81cm) LG Smart TV met HDMI, Dolby Audio en webOS 3.5.

Bij alle bovengenoemde abonnementen krijgt u ook toegang tot Topics, een digitaal nieuwsplatform met alle artikelen uit maar liefst dertien Belgische en Nederlandse kwaliteitskranten waaronder De Morgen, de Volkskrant, het AD en Trouw.

Let op: dit betreft een Belgische krant. Indien u woonachtig bent in Nederland kunt u helaas niet profiteren van dit aanbod. Het proefabonnement van 4 weken voor 1, 2 of 4 euro (digitaal/weekend+digitaal/compleet) stopt automatisch. Voor de overige abonnementen geldt: deze worden na de eerste abonnementsperiode verlengd voor onbepaalde tijd tegen het dan geldende reguliere tarief. Opzeggen moet minimaal één maand voor het einde van het lopend contract, hierna geldt steeds een opzegtermijn van één maand startend op het einde van de lopende maand. Het Laatste Nieuws verschijnt iedere week van maandag t/m zaterdag op papier en digitaal en wordt uitgegeven door Persgroep Publishing nv. De papieren editie van HLN wordt iedere dag voor 7:30 uur bezorgd, op zaterdag is dit 10:00. De digitale editie is dagelijks vanaf 4:00 's ochends beschikbaar.

Deel deze Het Laatste Nieuws aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Het Laatste Nieuws »
Titel: Het Laatste Nieuws
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in buitenlandse nieuwsbladen

Het tijdschrift TIME Magazine Europe
TIME Magazine
52x TIME Magazine digitaal 42,99

Met een digitaal abonnement op de Europese editie van Time Magazine blijf je wekelijks op de hoogte van nieuws op het gebied van politiek, wetenschap, economie en cultuur.
 Schrijf recensie Uw besparing: 190,49

82%
korting
Slechts0,83 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Newsweek magazine
Newsweek International
51x Newsweek International edition digitaal 37,99

Neem een digitaal abonnement op de internationale editie van Newsweek en lees iedere week over gebeurtenissen die het échte wereldnieuws bepalen. Het is ook mogelijk een abonnement cadeau te geven of een los digitaal nummer te bestellen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 242,00

86%
korting
Slechts0,74 per tijdschrift
 
Het zakenblad Forbes
Forbes Magazine
12x (1 jaar) Forbes Magazine £ 90,-

Lees Forbes magazine, het grootste business magazine van de VS, en blijf als eerste op de hoogte van al het nieuws uit de zakenwereld.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 7,50 per tijdschrift
 
Het tijdschrift New Eastern Europa
New Eastern Europe magazine
5x New Eastern Europe magazine digitaal 19,99

New Eastern Europe magazine is een tweemaandelijks nieuwsblad over de recente ontwikkelingen en gebeurtenissen in Centraal en Oost-Europa met nieuws, discussies, opinie, cultuur, historie en meer. Neem nu een digitaal abonnement, geef het blad cadeau of bestel een losse editie.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 14,96

43%
korting
Van € 34,95 voor € 19,99
 
Meer tijdschriften en kranten:
Het Laatste Nieuws proefabonnement aanbieding, rubriek nieuws en opinie uit het buitenland. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
AD Algemeen Dagblad
proef abonnement
AD Algemeen Dagblad
Volkskrant
proef abonnement
Volkskrant
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws