Inside Crochet aanbieding

Proefabonnement op Inside Crochet

Inside Crochet
Inside Crochet  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Inside Crochet is het Engelse maandblad over haken. In ieder nummer vind je al het laatste haaknieuws, haaktips en -technieken en een mooie selectie originele en maakbare haakpatronen met voor iedereen en voor elk niveau wat wils. Daarnaast brengt het tijdschrift je recensies van de nieuwste haakproducten en garens, informatieve artikelen uit verschillende hoeken van het haakwereldje en, niet onbelangrijk natuurlijk, inspirerende interviews en suggesties om je creativiteit te verhogen.

Of het nu om een schitterend zomervest, een leuk sjaaltje, een mooi topje of zelfs slippers en sandalen gaat: voor alle soorten kleding en schoeisel voor zowel de zomer, winter, herfst als lente kun je inspiratie putten uit Inside Crochet. Uiteraard blijft het in dit haakblad niet bij kledingstukken voor vrouwen alleen. Ook voor mooie gehaakte draagtassen, zomerhoedjes, haarbanden, ontwerpen voor mannen en kinderen en huishoudelijke accessoires zoals dekens en kussens is er volop plek in het magazine. Regelmatig wordt er naast gewoon haken ook aandacht besteed aan andere vormen en steken zoals bijvoorbeeld die van Tunisch haken, een soort hybride vorm tussen haken en breien in.

Trakteer jezelf nu op een jaarabonnement op Inside Crochet, of geef dit leuke haaktijdschrift cadeau aan een vriendin!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na een jaar automatisch verlengd tenzij je gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt via een mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur. Geef je Inside Crochet cadeau aan iemand anders (factuuradres en bezorgadres dienen in dat geval van elkaar te verschillen) dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om het abonnement te verlengen. Indien je gebruik maakt van de aanbieding vermeld op deze pagina dan wordt de bezorging van het blad verzorgd door Engelsebladen / Global Magazines te Wageningen. Inside Crochet verschijnt 12 keer per jaar; het tijdschrift is een uitgave van Tailor Made Publishing Ltd the Bournemouth in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Inside Crochet aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Inside Crochet »
Titel: Inside Crochet
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in modebladen

Het tijdschrift Burda
Burda Style
12x Burda Style 64,80

Burda is het 'Doe Het Zelf' tijdschrift bij uitstek voor de modebewuste vrouw. (Inter)nationale trends, modellen etc. Neem nu een abonnement!
 32 recensiesUw besparing: 13,20

17%
korting
Slechts5,40 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Knip Mode
Knipmode
Proefabonnement: 3x Knipmode 20,-

In Knip Mode vind je iedere maand de nieuwste zelfmaakmode. Nu Knippie drie maanden vrijblijvend in de bus met 19% korting op de prijs van losse tijdschriften!
 27 recensiesUw besparing: 4,75

19%
korting
Van € 24,75 voor € 20,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Knippie
Knippie
Proefabonnement: 3x Knippie 17,50

Neem nu een vrijblijvend proefabonnement op het modetijdschrift Knippie. Zes maanden Knippie op proef in de bus met 35% korting op de winkelprijs (8,95 per nummer)!
 vijf recensiesUw besparing: 9,35

35%
korting
Van € 26,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Cosmo
Cosmopolitan
3x Cosmopolitan 14,-

Alles wat je meemaakt lees je in Cosmopolitan. Fashionably yours! Neem nu een voordelig introductie abonnement met korting op de eerste 3 nummers.
 zeven recensiesUw besparing: 0,97

6%
korting
Van € 14,97 voor € 14,-
 
Het tijdschrift Elle
ELLE
5x Elle 17,50

Lees elke maand in ELLE de trends uit Parijs, Milaan, Londen en New York.
 vier recensiesUw besparing: 12,45

42%
korting
Van € 29,95 voor € 17,50
 
Meer tijdschriften en kranten:
Inside Crochet proefabonnement aanbieding, rubriek mode tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws