International Emergency Nursing aanbieding

Proefabonnement op International Emergency Nursing

International Emergency Nursing
International Emergency Nursing

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het vakblad International Emergency Nursing is een peer-reviewed tijdschrift (dus met artikelen die onderling getoetst zijn door vakgenoten) bestemd voor verpleegkundigen en andere zorgprofessionals die gespecialiseerd zijn in de zorg voor voor patiënten op de Spoedeisende Hulp. Het blad stelt zich ten doel om uitmuntendheid in dit vakgebied te stimuleren door het publiceren van onderzoeksresultaten van hoge kwaliteit, specialistische kennis en discussies over professionele vraagstukken die de diversiteit van dit gebied weerspiegelen.

Met een internationaal lezerspubliek en auteurschap voorziet International Emergency Nursing in een platform voor beroepsbeoefenaars over de gehele wereld met behulp waarvan deze met elkaar kunnen communiceren en de wetenschappelijke onderbouwing op het gebied van spoedeisende zorg kunnen verbeteren. Het vaktijdschrift publiceert papers met een breed gamma aan onderwerpen, van persoonlijke reflectie tot belangrijke onderzoeksresultaten. Deze wetenschappelijke artikelen worden geschreven door zowel debuterende schrijvers als gerenommeerde auteurs uit uiteenlopende disciplines. International Emergency Nursing brengt onderzoek vanuit de praktijk, opleidingen, theorie en het operationeel beheer samen en is zodoende een relevante publicatie voor medewerkers in spoedeisende hulp omgevingen op alle niveaus wereldwijd.

International Emergency Nursing is lid van en onderschrijft de principes van de Committee on Publication Ethics. Deze ethische code geeft de richtlijnen aan voor de redactieraad en reviewers in hun benadering van ethische kwesties die zich eventueel voor zouden kunnen doen in aangeleverde artikelen van onderzoekers en auteurs.

Let op: dit betreft een Engelstalig vakblad.
Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Indien u het abonnement cadeau geeft aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch en krijgt u een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Voorwaarde voor een cadeau-abonnement is dat het adres van de aanvrager niet hetzelfde mag zijn als dat van de ontvanger. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur. Indien u gebruik wenst te maken van de aanbieding op deze pagina dan verlopen de distributie en betaling via Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. International Emergency Nursing wordt uitgegeven door Elsevier B.V. te Amsterdam, het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar.

Deel deze International Emergency Nursing aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over International Emergency Nursing »
Titel: International Emergency Nursing
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in verpleegkunde & zorg

Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 17,50

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van drie of vier edities met korting, of geef het blad cadeau!
 negentien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
International Emergency Nursing proefabonnement aanbieding, rubriek zorg vakbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Psychologie Magazine
proef abonnement
Psychologie Magazine
Volkskrant
proef abonnement
Volkskrant
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws