Kassa Magazine aanbieding

Proefabonnement op Kassa Magazine

Kassa
Kassa Magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Kassa Magazine is het consumentenblad van de Vara, behorend bij het populaire door Brecht van Hulten gepresenteerde consumentenprogramma Kassa op televisie en radio en het internetplatform Kassa Online (kassa.vara.nl). Het tijdschrift wordt gemaakt voor bewuste, kritische consumenten die slimmer en prettiger aankopen willen doen.

In Kassa Magazine worden op een positieve, kritisch-humoristische manier zaken aan de kaak gesteld en producten en diensten getest. Dit gebeurt aan de hand van kort consumentennieuws, journalistieke verhalen en reportages afgewisseld met uitgebreide vergelijkende tests en verhalen van bekende Nederlanders over hun gedrag als consument en hun favoriete producten. Ieder nummer heeft een specifiek thema, zoals bijvoorbeeld 'slapen', 'vakantie' of 'de feestdagen'. Daarnaast leveren vaste columnisten hun bijdrage aan het blad:

  • Sylvia Witteman bericht over consumentenzaken in de Verenigde Staten in haar column 'Sylvia Witteman consumeert in Washington'.
  • Autodeskundige Freddy Rikken (auto-expert van onder meer NRC Handelsblad) doet verslag van de nieuwste automodellen en peutert extra informatie los bij dealers.
  • Meningenman en gadgetkenner Jan Kuitenbrouwer, kritisch levensgenieter, beschouwt allerlei aan consumeren gerelateerde zaken.
  • Het consumentenprogramma Keuringsdienst van Waarde verzorgt twee pagina's in Kassa Magazine. Naast een column van presentator Wouter Klootwijk verzorgen medewerkers een rubriek waarin op een humoristische wijze verslag wordt gedaan van telefoontjes aan fabrikanten.

Laat je niet verrassen: lees Kassa Magazine. Probeer Kassa nu een jaar lang uit voor nog geen 3 euro per nummer en ontvang als welkomstgeschenk een boodschappenhulp ter waarde van maar liefst 49 euro 95 kado!

Genoemde aanbieding is alleen geldig in Nederland. Het abonnement en het VARA lidmaatschap gelden voor minimaal en jaar tot wederopzegging. Prijswijzigingen voorbehouden. Kassa Magazine verschijnt zes maal per jaar en is een uitgave van Vara Uitgeverij.

Deel deze Kassa Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Kassa Magazine »
Titel: Kassa Magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Externe bron:
kassa.vara.nl

Meer proefabonnementen in financiële bladen

Het tijdschrift Beleggers Belangen
Beleggers Belangen
3 maanden Beleggers Belangen papier + digitaal 30,95 per maand

Beleggers Belangen is het onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger. Lees Beleggers Belangen nu de eerste drie maanden op papier en digitaal met korting of kies voor een 100% digitaal abonnement tegen een zeer scherp actietarief.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 6,90

7%
korting
Slechts7,14 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Radar+
Radar+ Magazine
Proefabonnement: 3x Radar+ Magazine 10,-

Lees Radar+ Magazine, het blad met tips en oplossingen die het leven leuker en makkelijker maken, nu een half jaar lang met korting.
 Schrijf recensie Uw besparing: 5,00

33%
korting
Van € 15,00 voor € 10,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het zakenblad Forbes
Forbes Magazine
12x (1 jaar) Forbes Magazine £ 90,-

Lees Forbes magazine, het grootste business magazine van de VS, en blijf als eerste op de hoogte van al het nieuws uit de zakenwereld.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 7,50 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Kassa Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek financiële tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Plus Magazine
proef abonnement
Plus Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws