Kassa Magazine aanbieding

Proefabonnement op Kassa Magazine

Kassa

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Kassa Magazine is het consumentenblad van de Vara, behorend bij het populaire door Brecht van Hulten gepresenteerde consumentenprogramma Kassa op televisie en radio en het internetplatform Kassa Online (kassa.vara.nl). Het tijdschrift wordt gemaakt voor bewuste, kritische consumenten die slimmer en prettiger aankopen willen doen.

In Kassa Magazine worden op een positieve, kritisch-humoristische manier zaken aan de kaak gesteld en producten en diensten getest. Dit gebeurt aan de hand van kort consumentennieuws, journalistieke verhalen en reportages afgewisseld met uitgebreide vergelijkende tests en verhalen van bekende Nederlanders over hun gedrag als consument en hun favoriete producten. Ieder nummer heeft een specifiek thema, zoals bijvoorbeeld 'slapen', 'vakantie' of 'de feestdagen'. Daarnaast leveren vaste columnisten hun bijdrage aan het blad:

  • Sylvia Witteman bericht over consumentenzaken in de Verenigde Staten in haar column 'Sylvia Witteman consumeert in Washington'.
  • Autodeskundige Freddy Rikken (auto-expert van onder meer NRC Handelsblad) doet verslag van de nieuwste automodellen en peutert extra informatie los bij dealers.
  • Meningenman en gadgetkenner Jan Kuitenbrouwer, kritisch levensgenieter, beschouwt allerlei aan consumeren gerelateerde zaken.
  • Het consumentenprogramma Keuringsdienst van Waarde verzorgt twee pagina's in Kassa Magazine. Naast een column van presentator Wouter Klootwijk verzorgen medewerkers een rubriek waarin op een humoristische wijze verslag wordt gedaan van telefoontjes aan fabrikanten.

Laat je niet verrassen: lees Kassa Magazine. Probeer Kassa nu een jaar lang uit voor nog geen 3 euro per nummer en ontvang als welkomstgeschenk een boodschappenhulp ter waarde van maar liefst 49 euro 95 kado!

Genoemde aanbieding is alleen geldig in Nederland. Het abonnement en het VARA lidmaatschap gelden voor minimaal en jaar tot wederopzegging. Prijswijzigingen voorbehouden. Kassa Magazine verschijnt zes maal per jaar en is een uitgave van Vara Uitgeverij.

Deel deze Kassa Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Kassa Magazine »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Externe bron:
kassa.vara.nl

Meer abonnementen in financiële bladen

Het tijdschrift Beleggers Belangen
Beleggers Belangen
3 maanden Beleggers Belangen papier + digitaal 19,95 per maand

Beleggers Belangen is hét onafhankelijk weekblad voor de actieve particuliere belegger. Lees dit tijdschrift nu drie maanden of een jaar op papier en digitaal met korting of kies voor een 100% digitaal abonnement. Met de tips en adviezen van experts in het blad Beleggers Belangen behaal je het hoogst mogelijke rendement op je vermogen, leer je beter beleggen en kun je kansen pakken door in te spelen op de actualiteit.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 40,12

40%
korting
Slechts4,60 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Radar+
Radar+ Magazine
3x Radar+ Magazine 10,-

Lees Radar+ Magazine, het blad met tips en oplossingen die het leven leuker en makkelijker maken, nu een half of heel jaar lang met korting of geef het tijdschrift 3 of 6x cadeau! Het cadeau-abonnement stopt automatisch.
 Schrijf recensie Uw besparing: 5,00

33%
korting
Van € 15,00 voor € 10,-
 
Het vakblad FA Rendement
FA Rendement Professional +
3x FA Rendement 15,-

FA Rendement Professional + is een compleet pakket m.b.t. het vakgebied Financieel Administratief. Met een abonnement krijgt u onbeperkt toegang tot het platform Rendement Online, iedere maand hét vakblad voor financials op papier én digitaal en iedere twee maanden een diepgaand themadossier in handzaam pocketformaat waarin een complex financieel onderwerp grondig wordt uitgediept.
 één recensieUw besparing: 101,74

87%
korting
Van € 116,74 voor € 15,-
 
Het zakenblad Forbes
Forbes Magazine
12x (1 jaar) Forbes Magazine £ 90,-

Lees Forbes magazine, het grootste business magazine van de VS, en blijf als eerste op de hoogte van al het nieuws uit de zakenwereld.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 7,50 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Kassa Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek financiële tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Plus Magazine
proef abonnement
Plus Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws