La Maison Victor aanbieding

Proefabonnement op La Maison Victor

LMV
La Maison Victor

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


La Maison Victor is hét tijdschrift voor moderne zelfmaakmode. De laatste jaren zijn 'DIY' en oude handwerktechnieken als naaien, haken en breien aan een enorme opmars bezig, onder zowel de oude als de jongere generaties. La Maison Victor haakt hier op in met een tweemaandelijks doe-het-zelf magazine en een online platform en wil voor de digitale do-it-yourself generatie het creatieve online modehuis zijn. Met behulp van de ideeën en instructies in LMV wordt het zelf maken van je kleding en dat van je gezin voor iedereen leuk, goed betaalbaar en prima te doen.

Met een abonnement op LMV krijg je het tijdschrift zes keer per jaar thuisgestuurd en krijg je de beschikking over de nieuwste naaipatronen van topontwerpers uit België, complete en uitgebreide werkbeschrijvingen met tekst, tekeningen, prachtige foto's én links naar online stap-voor-stap video's, artikelen over allerlei soorten collecties van stoffen en inspirerende interviews. De patronen variëren in stijl van casual tot chic. Ook handig: de patronen in het blad zijn voorzien van een moeilijkheidsgraad van 1 tot 4 huisjes. Éen huisje is goed te doen voor beginners, twee huisjes staat voor 'mits een beetje inspanning', de patronen van drie huisjes zijn voor gevorderden en die van vier huisjes tenslotte voor ervaren handwerksters.

Of het nu gaat om een mooie zomerjurk, een warme en stijlvolle winterjas, een upcycled sweatshirt of een verkleedprojectje voor de kleinsten voor carnaval: in LMV vind je iedere twee maanden een flink aantal nieuwe hippe projecten voor het seizoen, genoeg om de twee maanden tot het verschijnen van de volgende editie door te komen. Hierbij wordt ook aan heren en kinderen gedacht. Neem nu een proefabonnement op dit eigentijdse zelfmaakmodeblad, of geef La Maison Victor cadeau. Dit is misschien wel het ultieme moederdagcadeau, maar een automatisch aflopend cadeau-abonnement is natuurlijk ook leuk voor veel andere gelegenheden: een verjaardag, een baby shower of natuurlijk gewoon zomaar!

Het proefabonnement van 2 nummers 15 stopt automatisch en is ook beschikbaar om cadeau te geven aan iemand anders. La Maison Victor is een uitgave van Het Mediabedrijf; het tijdschrift verschijnt zes maal per jaar.

Deel deze La Maison Victor aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over La Maison Victor »
Titel: La Maison Victor
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in modebladen

Het tijdschrift Knip Mode
Knipmode
Proefabonnement: 3x Knipmode 25,-

In Knip Mode vind je iedere maand de nieuwste zelfmaakmode. Neem een automatisch aflopend proefabonnement van drie maanden, geef het blad 3, 6 of 12x cadeau óf kies voor een halfjaar-, jaar- of 2-jarig abonnement met korting oplopend tot 38% op de prijs van losse tijdschriften!
 28 recensiesUw besparing: 1,25

5%
korting
Van € 26,25 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift KNIP Kids
KNIPkids
Proefabonnement: 3x KNIPkids 25,-

KNIPkids is het grootste zelfmaakmode blad voor kindermode, met iedere twee maanden de leukste kindermode voor 0 tot 12 jaar (maat 50 t/m 176) én ideeën voor accessoires, knuffels, kinderkamers en kraamcadeaus. Neem nu een proefabonnement, geef het blad 3 of 6x cadeau of kies voor een jaarabonnement met een aantrekkelijke korting.
 vijf recensiesUw besparing: 2,75

10%
korting
Van € 27,75 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het mode tijdschrift Vogue
Vogue
5x VOGUE 27,99

Vogue magazine is hét maandblad voor iedereen die meer dan normaal geïnteresseerd is in mode, stijl, cultuur en de laatste trends. Neem nu een abonnement van een half, heel of twee jaar met korting oplopend tot 36% of geef het tijdschrift 3, 5 of 10x cadeau.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,96

20%
korting
Van € 34,95 voor € 27,99
 
Het tijdschrift Cosmo
Cosmopolitan
3x Cosmopolitan 12,50

Alles wat je meemaakt lees je in Cosmopolitan. Alles over carrière en zelfontwikkeling, liefde & geluk, mode & beauty aangevuld met real life verhalen. Fashionably yours! Neem nu een voordelig introductie abonnement van een half, heel of zelfs twee jaar of geef het blad 3, 6 of 13x cadeau voor 15, 25 of 50 euro!
 zeven recensiesUw besparing: 2,47

16%
korting
Van € 14,97 voor € 12,50
 
Het tijdschrift Elle
ELLE
5x Elle 19,99

Lees elke maand in ELLE de trends uit Parijs, Milaan, Londen en New York. Kies voor een abonnement van een half jaar, een jaarabonnement of een abonnement van anderhalf jaar (vijftien edities) met korting van 33% of geef het tijdschrift 4, 6 of 12x cadeau!
 vier recensiesUw besparing: 4,96

20%
korting
Van € 24,95 voor € 19,99
 
Meer tijdschriften en kranten:
La Maison Victor proefabonnement aanbieding, rubriek mode tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws