La Maison Victor aanbieding

Proefabonnement op La Maison Victor

LMV
La Maison Victor

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


La Maison Victor is hét tijdschrift voor moderne zelfmaakmode. De laatste jaren zijn 'DIY' en oude handwerktechnieken als naaien, haken en breien aan een enorme opmars bezig, onder zowel de oude als de jongere generaties. La Maison Victor haakt hier op in met een tweemaandelijks doe-het-zelf magazine en een online platform en wil voor de digitale do-it-yourself generatie het creatieve online modehuis zijn. Met behulp van de ideeën en instructies in LMV wordt het zelf maken van je kleding en dat van je gezin voor iedereen leuk, goed betaalbaar en prima te doen.

Met een abonnement op LMV krijg je het tijdschrift zes keer per jaar thuisgestuurd en krijg je de beschikking over de nieuwste naaipatronen van topontwerpers uit België, complete en uitgebreide werkbeschrijvingen met tekst, tekeningen, prachtige foto's én links naar online stap-voor-stap video's, artikelen over allerlei soorten collecties van stoffen en inspirerende interviews. De patronen variëren in stijl van casual tot chic. Ook handig: de patronen in het blad zijn voorzien van een moeilijkheidsgraad van 1 tot 4 huisjes. Éen huisje is goed te doen voor beginners, twee huisjes staat voor 'mits een beetje inspanning', de patronen van drie huisjes zijn voor gevorderden en die van vier huisjes tenslotte voor ervaren handwerksters.

Of het nu gaat om een mooie zomerjurk, een warme en stijlvolle winterjas, een upcycled sweatshirt of een verkleedprojectje voor de kleinsten voor carnaval: in LMV vind je iedere twee maanden een flink aantal nieuwe hippe projecten voor het seizoen, genoeg om de twee maanden tot het verschijnen van de volgende editie door te komen. Hierbij wordt ook aan heren en kinderen gedacht. Neem nu een proefabonnement of voordelig vast abonnement op dit eigentijdse zelfmaakmodeblad, of geef La Maison Victor cadeau. Dit is misschien wel het ultieme moederdagcadeau, maar een automatisch aflopend cadeau-abonnement is natuurlijk ook leuk voor veel andere gelegenheden: een verjaardag, een baby shower of natuurlijk gewoon zomaar!

De proefabonnementen van 2 nummers 15, 4 nummers 25 en 7 nummers 50 stoppen automatisch en zijn ook beschikbaar om cadeau te geven aan iemand anders. De overige abonnementen voor jezelf gelden tot wederopzegging en gaan na de eerste abonnementstermijn tenzij minimaal één maand van te voren opgezegd automatisch over in een abonnement voor onbepaalde tijd welke per verschijningstermijn van het blad opzegbaar is. La Maison Victor is een uitgave van Sanoma Media België; het tijdschrift verschijnt zes maal per jaar.

Deel deze La Maison Victor aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over La Maison Victor »
Titel: La Maison Victor
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in modebladen

Het tijdschrift Burda
Burda Style
12x Burda Style 69,60

Burda is het 'Doe Het Zelf' tijdschrift bij uitstek voor de modebewuste vrouw. (Inter)nationale trends, modellen etc. Neem nu een abonnement!
 32 recensiesUw besparing: 8,40

11%
korting
Slechts5,80 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Knip Mode
Knipmode
Proefabonnement: 3x Knipmode 20,-

In Knip Mode vind je iedere maand de nieuwste zelfmaakmode. Nu Knippie drie maanden vrijblijvend in de bus met 19% korting op de prijs van losse tijdschriften!
 27 recensiesUw besparing: 4,75

19%
korting
Van € 24,75 voor € 20,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Knippie
Knippie
Proefabonnement: 3x Knippie 20,-

Neem nu een vrijblijvend proefabonnement op het modetijdschrift Knippie. Zes maanden Knippie op proef in de bus met 26% korting op de winkelprijs (8,95 per nummer)!
 vijf recensiesUw besparing: 6,85

26%
korting
Van € 26,85 voor € 20,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Cosmo
Cosmopolitan
3x Cosmopolitan 14,-

Alles wat je meemaakt lees je in Cosmopolitan. Fashionably yours! Neem nu een voordelig introductie abonnement met korting op de eerste 3 nummers.
 zeven recensiesUw besparing: 0,97

6%
korting
Van € 14,97 voor € 14,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
La Maison Victor proefabonnement aanbieding, rubriek mode tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Knipmode
proef abonnement
Knipmode
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws