Maison en France aanbieding

Proefabonnement op Maison en France

Maison en France
Maison en France

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Maison en France is het tijdschrift voor iedereen die van plan is een huis te gaan kopen in het mooie Frankrijk, maar ook voor eigenaren en verhuurders die dat reeds gedaan hebben. In het blad vindt u praktische informatie over alles wat er komt kijken bij de aanschaf, verbouwing, nieuwbouw en het onderhoud van een pied-à-terre of maison waar u zich permanent wil vestigen.

Het magazine is aan de ene kant een inspirerende glossy over Frankrijk en aan de andere kant een echt vakblad voor mensen die willen weten hoe anderen omgaan met werken, wonen en leven in Frankrijk. In iedere editie wordt aan een bepaalde Franse regio, van Languedoc-Roussillon in het zuiden tot Nord-Pas-de-Calais en Picardie in het noorden en van de Bourgogne in het oosten tot aan Bretagne aan de westkust, extra aandacht geschonken en wordt er in het onderdeel 'Dossier' een bepaald aspect van wonen in Frankrijk uitgelicht. Dit kan verhuren, kopen of verkopen zijn, maar ook thema's als renovatie, onderhoud, interieur, kastelen, ondernemen met uw eigen Chambres d'Hôtes of camping, werken in Frankrijk en nieuwbouwprojecten komen regelmatig aan bod.

Jaarlijks organiseert het blad tevens de Franse Dagen en de Maison en France Kasteeldag. Deze Kasteeldag is een stijlvolle en inspirerende huizenbeurs waar diverse informatieve seminars voor eigenaren en kopers worden gegeven en er een uitgebreid aanbod uit heel Frankrijk ter uwer beschikking staat. Tevens ontmoet u er landgenoten die graag hun verhaal willen vertellen.

Zoekt u een villa aan de Côte d'Azur, een huis in de Dordogne of een boerderijtje in de Bourgogne en wilt u weten wat er zoal komt kijken bij het Franse landleven? Of woont u reeds in Frankrijk en bent u benieuwd hoe anderen één en ander aanpakken? Neem dan een abonnement op Maison en France met korting op de losse verkoopprijs. Of geef het tijdschrift kado aan een Francofiel of een Frankrijk-liefhebber in wording. Tip: cadeauabonnementen stoppen automatisch!

Maison en France verschijnt vier keer per jaar en wordt uitgegeven door Publiera Publishers, een uitgever die zich helemaal richt op Frankrijk en ook de tijdschriften En Route en Côte en Provence uitgeeft. Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Geeft u het abonnement kado aan iemand anders dan stopt het automatisch na vier nummers (1 jaar).

Deel deze Maison en France aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Maison en France »
Titel: Maison en France
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in reisbladen

Het tijdschrift NationalGeographic
National Geographic Magazine
12x National Geographic 49,-

Met een abonnement op National Geographic ontdek je zelf hoe fascinerend onze wereld is.
 één recensieUw besparing: 20,00  Dit proefabonnement kan in Nederland aangevraagd worden Dit proefabonnement kan ook in België aangevraagd worden

29%
korting
Slechts4,08 per tijdschrift
 
Het tijdschrift De Smaak van Italie
De Smaak van Italië
3x Smaak van Italië 13,50

De Smaak van Italië biedt het allerbeste uit Italië. Een sfeervol magazine vol informatie en inspiratie om het goede Italiaanse leven te ontdekken en zelf te beleven.
 vier recensiesUw besparing: 6,75

33%
korting
Van € 20,25 voor € 13,50
 
Het tijdschrift Columbus
Columbus Travel
Proefabonnement: 3x Columbus Travel 17,50

Columbus is een glossy reismagazine over de mooiste plekken ter wereld. Columbus komt op plaatsen om van te dromen en biedt de mogelijkheid om je dromen waar te maken!
 vier recensiesUw besparing: 1,25

7%
korting
Van € 18,75 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Leven in Frankrijk
Leven in Frankrijk
Proefabonnement: 5x Leven in Frankrijk 25,-

In het blad Leven in Frankrijk lees je alles over droomhuizen in Frankrijk, verzameld door liefhebbers van het savoir-vivre.
 twee recensiesUw besparing: 10,75

30%
korting
Van € 35,75 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Italië Magazine
Italië Magazine
Proefabonnement: 6x Italië Magazine 30,-

Italië Magazine is het tijdschrift voor liefhebbers van Italië. Met citytrips, streekreportages, Italiaanse mode, design, kunst en cultuur.
 drie recensiesUw besparing: 12,90

30%
korting
Slechts5,00 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 6 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Maison en France proefabonnement aanbieding, rubriek reistijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Leven in Frankrijk
proef abonnement
Leven in Frankrijk
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws