Naaitrends aanbieding

Proefabonnement op Naaitrends

Naaitrends
Naaitrends

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Het tijdschrift Naaitrends (voorheen te koop onder de naam Fashion Style) is de Nederlandse én Nederlandstalige uitvoering van het bekende Spaanse zelfmaakmodeblad Patrones. Was je altijd al een fan van dit blad maar vormde de Spaanse taal een barrière? Vanaf nu is dat geen probleem meer met een abonnement op Naaitrends. Ook handig: bij Patrones waren de patronen in Spaanse maten, in Naaitrends is de maataanduiding die zoals we die in Nederland (en Duitsland) kennen. Met Naaitrends maak je zelf de leukste mode in de EU damesmaten 36 t/m 56 en in alle baby- en kindermaten tot en met plusminus 8 jaar. Het blad biedt patronen voor elk niveau en ook de grote maten komen, in tegenstelling tot in sommige andere zelfmaakmodetijdschriften, geregeld aan bod.

Naaitrends volgt de huidige mode op de voet. Van klassieke kleding zoals leuke mantelpakjes voor in de lente tot moderne jassen en mantels en van mooie zomerjurken en wijde broeken tot casual looks en sportieve kleding voor in het weekend. Ook de kindermode word niet vergeten: van schattige kleertjes voor baby's en dreumesen van 3 tot 24 maanden tot hippe kleding waarmee je zoon of dochter de trend zet op school.

Zin gekregen om aan de slag te gaan? Neem dan snel een jaarabonnement op Naaitrends met korting op losse edities!

Het abonnement van 6 nummers (1 jaar) geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vanaf dat moment iedere maand opzegbaar is. Opzeggen is eenvoudig en kan via e-mail (Abo@mQm.me), per telefoon of per brief aan de klantenservice van Naaitrends. Naaitrends verschijnt zes maal per jaar; het blad wordt uitgegeven door Uitgeverij MediaQ Marketing te Geleen. De getoonde korting is berekend ten opzichte van de prijs van losse edities.

Deel deze Naaitrends aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Naaitrends »
Titel: Naaitrends
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in modebladen

Het tijdschrift Knip Mode
Knipmode
Proefabonnement: 3x Knipmode 25,-

In Knip Mode vind je iedere maand de nieuwste zelfmaakmode. Neem een automatisch aflopend proefabonnement van drie maanden, geef het blad 3, 6 of 12x cadeau óf kies voor een halfjaar-, jaar- of 2-jarig abonnement met korting oplopend tot 38% op de prijs van losse tijdschriften!
 28 recensiesUw besparing: 1,25

5%
korting
Van € 26,25 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift KNIP Kids
KNIPkids
Proefabonnement: 3x KNIPkids 25,-

KNIPkids is het grootste zelfmaakmode blad voor kindermode, met iedere twee maanden de leukste kindermode voor 0 tot 12 jaar (maat 50 t/m 176) én ideeën voor accessoires, knuffels, kinderkamers en kraamcadeaus. Neem nu een proefabonnement, geef het blad 3 of 6x cadeau of kies voor een jaarabonnement met een aantrekkelijke korting.
 vijf recensiesUw besparing: 2,75

10%
korting
Van € 27,75 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het mode tijdschrift Vogue
Vogue
10x VOGUE 48,99

Vogue is hét maandblad voor iedereen die meer dan normaal geïnteresseerd is in mode, stijl en de laatste trends. Neem nu een 1- of 2-jarig abonnement met korting oplopend tot 36% of geef het tijdschrift 3, 5 of 10x cadeau.
 Schrijf recensie Uw besparing: 20,91

30%
korting
Slechts4,90 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Cosmo
Cosmopolitan
3x Cosmopolitan 12,50

Alles wat je meemaakt lees je in Cosmopolitan. Alles over carrière en zelfontwikkeling, liefde & geluk, mode & beauty aangevuld met real life verhalen. Fashionably yours! Neem nu een voordelig introductie abonnement van een half, heel of zelfs twee jaar of geef het blad 3, 6 of 13x cadeau voor 15, 25 of 50 euro!
 zeven recensiesUw besparing: 2,47

16%
korting
Van € 14,97 voor € 12,50
 
Het tijdschrift Elle
ELLE
5x Elle 19,99

Lees elke maand in ELLE de trends uit Parijs, Milaan, Londen en New York. Kies voor een abonnement van een half jaar, een jaarabonnement of een abonnement van anderhalf jaar (vijftien edities) met korting van 33% of geef het tijdschrift 4, 6 of 12x cadeau!
 vier recensiesUw besparing: 4,96

20%
korting
Van € 24,95 voor € 19,99
 
Meer tijdschriften en kranten:
Naaitrends proefabonnement aanbieding, rubriek mode tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws