New York Times International Edition aanbieding

Proefabonnement op New York Times International Edition

New York Times International Edition
NY Times International  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


De New York Times International Edition, voorheen The International New York Times en daarvoor The International Herald Tribune, is een wereldkrant speciaal voor krantenlezers buiten de Verenigde Staten. Reeds in 1887 verscheen het eerste nummer van het dagblad dat toen nog de Paris Herald heette en als de Europese editie van de New York Herald in de markt werd gezet. Vandaag de dag voorziet de internationale editie van de NY Times nog steeds dagelijks honderduizenden lezers in meer dan 150 landen, verspreid over alle continenten, van het laatste nieuws in een snel veranderende wereld. Tot 2002 was het dagblad in handen van de New York Times en de Washington Post. Sindsdien is de New York Times Company 100% aandeelhouder. Het hoofdkwartier is gevestigd in het Parijse La Défense, andere vestigingen zitten in Londen en Hong Kong. De krant wordt dagelijks gedrukt op maar liefst 38 verschillende locaties over de hele wereld om een snelle verspreiding onder haar abonnees te kunnen garanderen.

De internationale versie van de New York Times verschilt in een aantal opzichten van de Amerikaanse uitgave: ze bevat meer internationaal nieuws, heeft extra focus op diepgaande analyses en achtergronden en besteedt veel aandacht aan zaken van wereldwijd belang als energie, economie en financiën, technologie en media. Maar het is vooral op het gebied van cultuur en design dat deze editie haar eigen stem heeft. Ook zijn de artikelen over typisch Amerikaanse aangelegenheden, zoals bijvoorbeeld de presidentsverkiezingen, vaak vanuit een niet-Amerikaans perspectief geschreven.

Heeft u voor uw portie internationaal nieuws niet genoeg aan uw Nederlandse krant en de internationale online media? De New York Times International Edition biedt u dan de nodige extra verdieping en verbreding. Krijgt uw bedrijf vaak bezoekers uit het buitenland over de vloer of heeft u een hotel met veel internationale gasten? Zij zullen het geweldig vinden als ze een internationaal geörienteerd dagblad op uw leestafel zullen vinden.

Let op: dit betreft een Engelstalige uitgave. Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt na een jaar automatisch verlengd tenzij u minimaal één maand van te voren opzegt. Geeft u het abonnement cadeau aan iemand anders dan wordt er niet automatisch verlengd en krijgt u een bericht waarmee u zelf kunt bepalen of u nog een jaar cadeau wilt geven. De NY Times International Edition verschijnt van maandag tot en met zaterdag op papier en digitaal. Kiest u voor de aanbieding op deze pagina dan wordt de distributie verzorgd door Global Magazines.

Deel deze New York Times International Edition aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over New York Times International Edition »
Titel: New York Times International Edition
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in buitenlandse nieuwsbladen

De krant HLN
Het Laatste Nieuws
Proefabonnement: 4 weken HLN vanaf 1,-

Neem HLN nu 4 weken lang op proef: digitaal voor slechts 1 euro, weekend + digitaal voor 2 euro of Compleet voor 4 euro.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 22,95

85%
korting
Van € 26,95 voor € 4,-
Dit proefabonnement van 24 nummers stopt automatisch
De krant De Morgen
De Morgen
De Morgen met 25% korting

Lees de Morgen nu 2 jaar met 25% korting op een Compleet, Weekend + Digitaal of Digitaal abonnement.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 125,76

25%
korting
Slechts0,60 per tijdschrift
 
Het opinietijdschrift 360
360 Magazine
3 maanden (6x) 360 Magazine voor 18,-

In 360 magazine leest u iedere twee weken het beste uit de internationale pers, speciaal voor u geselecteerd en vertaald in het Nederlands.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 17,70

50%
korting
Van € 35,70 voor € 18,-
Dit proefabonnement van 6 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
New York Times International Edition proefabonnement aanbieding, rubriek nieuws en opinie uit het buitenland. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Volkskrant
proef abonnement
Volkskrant
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws