Katrien Duck recensie van Michelle De Kruijk
Home

Laat een beoordeling achter over Katrien Duck en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Katrien Duck recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Katrien »

# 1 - Michelle De Kruijk

Zet hem weer in als abonnement!

Waardering: 10 / 10
Katrien Duck
Word abonnee van Katrien Duck

Aanbieding
Lees iedere maand de avonturen van Katrien en haar nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje in Katrien's eigen maandblad Katrien Duck! Het voorabonnement van zes maanden is altijd opzegbaar - ook gedurende de eerste termijn. Of kies voor een abonnement van 1 of 3 jaar inclusief toegang tot de digitale edities met korting oplopend tot 30%.


Ik vind het stom, heel stom dat er geen Katrien meer als abonnement is en ik vind het zelfs dom van jullie. Er zijn nog wel heel veel mensen die nog wel een abonnement hier op willen dus zet hem weer als abonnement in! Jullie blad is super leuk dus zet hem weer in abonnement.

En echt waar ik hoef jullie kado niet, dus zet ik m'n email aders er niet bij! En ik geef jullie bald een dikke vette tien!

Michelle

Beste Michelle,

Helaas is het niet aan ons om te beslissen dat er op de Katrien weer een abonnement kan worden genomen. De uitgever van het blad heeft begin dit jaar bepaald dat Katrien alleen nog maar los in de winkel kan worden gekocht. Wij zouden het ook graag anders zien!

De redactie van Proefabonnementen-Gids.nl

Geef zelf je mening over Katrien »

Katrien Duck wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.6

Er is één recensie en zes korte reviews geschreven voor het tijdschrift Katrien Duck, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Katrien recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Katrien Duck

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Katrien Duck? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het blad geven.

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Donald Duck Weekblad
proefabonnement
Donald Duck Weekblad proefabonnement
Tina
proefabonnement
Tina proefabonnement
Donald Duck Extra
abonnement
Donald Duck Extra proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws